[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(13)新shop好趕客喎sc

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
5X 價值係最抵貨,早買早享受
100000 金幣升卡轉牌都好有用
只攻與防
#90LJJGG2

40個人喇大家快啲入嚟刷十部落箱啦
新手都歡迎一齊玩
大把人捐卡比你
想入clan嘅巴打打返 香港人/LIHKG就OK㗎喇

https://link.clashroyale.com/invite/clan/en?tag=90LJJGG2&token=9xxxcyms&platform=iOS

抵貨?

value pack多數都抵

抵貨?

value pack多數都抵

10萬通常買 唔係升唔到卡
新玩2日 有無無門檻既部落可以俾我入?
會友鏢局 招募鏢頭

主會 - 4300盃
#LUO2QOV
分號 - 3800盃
#2LPR8GGV
叁號 - 4000盃
#2QRUL9RC

歡迎好戰/長期刷Challenge玩家
12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
升左上iOS 11連唔到facebook
而且iOS 11 setting 入面無左Facebook 個個allow these apps to use your account
有無巴打知點解決
決定砍掉重練
升第二副deck
有無大水既推薦
想大皮或暗女主力

你愈高分升得愈快
係無砍掉重練嘅需要

唔係呀
我係想升第二副deck
依家依副最高上到4400就收皮
迷失的羔羊@@hk
hk local top 20
四會迷踪 3800+
招收新成員加入
歡迎凝聚力強,活躍,中意吹水,同其他公會玩友誼賽既大家加入
4個公會共用telegram group
分數差少少,有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid

另外coc,沉默的羔羊@@hk招收非速8,9,10本,歡迎新手老手加入~
決定砍掉重練
升第二副deck
有無大水既推薦
想大皮或暗女主力

你愈高分升得愈快
係無砍掉重練嘅需要

唔係呀
我係想升第二副deck

你E家用緊咩, 大皮做主力, 會幾辛苦嫁WO...
部落寶箱有Bug
唔計王冠
淘金打一場$1200
又有bug
決定砍掉重練
升第二副deck
有無大水既推薦
想大皮或暗女主力

你愈高分升得愈快
係無砍掉重練嘅需要

唔係呀
我係想升第二副deck

依家用石人 暗女 騎士 弓手 1水骨 箭雨 bb龍 大電
有無arena 9 既卡推介
新手用到e+ 果副 上10 有d吃力
決定砍掉重練
升第二副deck
有無大水既推薦
想大皮或暗女主力

你愈高分升得愈快
係無砍掉重練嘅需要

唔係呀
我係想升第二副deck

夜女巫依家好垃圾
放棄啦
升左上iOS 11連唔到facebook
而且iOS 11 setting 入面無左Facebook 個個allow these apps to use your account
有無巴打知點解決
決定砍掉重練
升第二副deck
有無大水既推薦
想大皮或暗女主力

你愈高分升得愈快
係無砍掉重練嘅需要

唔係呀
我係想升第二副deck

夜女巫依家好垃圾
放棄啦

竟然
會友鏢局 招募鏢頭

主會 - 4300盃
#LUO2QOV
分號 - 3800盃
#2LPR8GGV
叁號 - 4000盃
#2QRUL9RC

12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
會友鏢局 招募鏢頭

主會 - 4300盃
#LUO2QOV
分號 - 3800盃
#2LPR8GGV
叁號 - 4000盃
#2QRUL9RC

12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
只攻與防
#90LJJGG2

40個人喇快啲嚟刷部落箱啦
新手都歡迎一齊玩
大把人捐卡比你
想入clan嘅巴打打返 香港人/HK就OK

https://link.clashroyale.com/invite/clan/en?tag=90LJJGG2&token=9xxxcyms&platform=iOS
上到4000杯如果完結算前唔夠4000
會無獎勵定係只要個一次賽季上過4000都有獎勵?
上到4000杯如果完結算前唔夠4000
會無獎勵定係只要個一次賽季上過4000都有獎勵?

上過就有
有無公會開得齊部落箱既收4400杯 最少打到20~30杯 個會dup左無人打部落箱 想走
有無公會開得齊部落箱既收4400杯 最少打到20~30杯 個會dup左無人打部落箱 想走

迷失的羔羊@@hk
公會箱期期爆
https://t.me/joinchat/DyfORUMnEhkfBW6PklK53Q
tg吹水谷 歡迎入黎倒米 咩都講得
入面仲有個好出名既youtuber
想知邊個?入黎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞