[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(13)新shop好趕客喎sc

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
會友鏢局 招募鏢頭

主會 - 4300盃
#LUO2QOV
分號 - 3800盃
#2LPR8GGV
叁號 - 4000盃
#2QRUL9RC

歡迎好戰/長期刷Challenge玩家
12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
石頭撚又改弱左
另外想問3/6/0/11.5先升到4400
我係咪要轉一轉陣

雖然唔知你用咩deck
上到 4000 郁唔到係因為 Epic 低級俾人食住
但係今次更新殺咗好多 Common 牌組
利申:石人轉 Moratr,升滿先嚟 Nurf
石頭撚又改弱左

出完石頭人回唔到1水咁要水塔黎做咩
又Nerf水塔 以後一個火球炸水塔仲有幾多淨

如無意外,大電炸應該回唔到水.
火球就減1個

即係改左後用法術打水塔有賺?
點解要咁改呢?由防守塔變做貧血

我估咋,如果唔係改血黎做咩

咁以後落水塔真係淨係呃魔法用
落個6水咁大risk仲要比人魔法賺你水
水塔要NERF因為太多人一開頭即無腦放,如果對面無正確既牌對付就賺好多水
所以而家可以迫下人用下腦決定幾時放水塔係好事
有冇人知上3800/4000 要咩卡level先得
我1/4/7/9去到3350已經打唔贏

11/8/4.5/2
會友鏢局 招募鏢頭

主會 - 4300盃
#LUO2QOV
分號 - 3800盃
#2LPR8GGV
叁號 - 4000盃
#2QRUL9RC

歡迎好戰/長期刷Challenge玩家
12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢

11/8/4.5/2

1/4/7/9有無可能上到3800
根本無咁多錢LEVEL UP
另外想問3/6/0/11.5先升到4400
我係咪要轉一轉陣

雖然唔知你用咩deck

依家用 弓手 箭雨 一水骨 騎士 石人 bb龍 大電 暗女
只攻與防
#90LJJGG2

新clan三十個人喇大家一齊嚟刷十箱啦
新手都歡迎一齊玩
大把人捐卡比你

https://link.clashroyale.com/invite/clan/en?tag=90LJJGG2&token=9xxxcyms&platform=iOS
基本而家只係打2 V 2
單人中間有段時間無打, 啲牌完全唔夠打, 卡咗係29XX
2 V 2 有度好係四個人唔同DECK唔同配合, 可以玩到最尾加時反CUP
單對單有時互剋或者卡牌LV爭得遠都無得打

2v2仲on9啦 咁多豬隊友雷人
真係玩到忟

我遇得小
我女友個ACC成日有豬隊友
成日唔理我出咩牌, 自己一堆出晒去
我想問下如果我唔小心貨左個$788 (萬四石)
有無得聯絡啲咩退返錢? (已經拎左)

我試過... 退唔到...

幾點更新?
雷轟電掣!12月11日更新詳情!
部落衝突:皇室戰爭 CLASH ROYALE·2017年12月11日
一個全新競技場
電磁峽谷:達到3400盃可進入“電磁峽谷”競技場
傳奇競技場:現為12階競技場,對應的獎勵將提高(寶箱、獲勝金幣等)
兩張全新卡牌
電擊車小隊:三台微型電磁車。究竟是誰在操控它們......?恐怕只有建築大師知道。
獵人:他能對近距離目標造成大量傷害,但對付遠距離目標時,效果略遜一籌。他的射擊精準度不高,不過他那頗具特色的濃密眉毛為他加分不少。
立即解鎖他們!
三種全新寶箱
雷電寶箱:對開出的卡牌可進行選擇與更換,最多有5次“換卡機會”
幸運寶箱:可提前看到幸運卡牌,瞭解寶箱中可能包含的卡牌……
國王寶箱/傳奇國王寶箱:以史詩卡和傳奇卡為賣點的大型寶箱
這些寶箱僅會出現在商店和任務獎勵中
四項活動
12月遊戲內活動:淘金大作戰、寶石大作戰、特殊挑戰和加成活動!
遊戲性優化
“每日禮物”將會常駐在任務列表中
4000盃以上的玩家,其商店有更高機率出現史詩卡和傳奇卡
支援iPhone X、三星Galaxy S8/S8 Plus和三星Note 8
玩家已經滿級的卡牌出現在商店和幸運寶箱中的可能性降低
平衡性調整
我們對部分卡牌進行了平衡性調整(查看詳情!)
希望您會喜歡這次更新!

如果您有任何想法或者建議,請加入我們的官方FB粉絲頁-部落衝突:皇室戰爭 Clash Royale,並留言給我們吧!
我們競技場見!
《部落衝突:皇室戰爭》遊戲團隊

https://www.facebook.com/notes/%E9%83%A8%E8%90%BD%E8%A1%9D%E7%AA%81%E7%9A%87%E5%AE%A4%E6%88%B0%E7%88%AD-clash-royale/%E9%9B%B7%E8%BD%9F%E9%9B%BB%E6%8E%A312%E6%9C%8811%E6%97%A5%E6%9B%B4%E6%96%B0%E8%A9%B3%E6%83%85/1573171606106607/
新玩既玩家唔知去邊就黎薯仔部落啦
Clan Tag: #8LCGG222

Link: link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=8LCGG222&token=athswan2&platform=iOS

開心玩 冇咩規則 但係都盡量捐多D卡 等個clan興盛左先搞多D野 我地保證可以開到十個部落箱啊

唔知有冇人入黎呢 依家得好小人希望多d人入黎玩啦
我以為會nerf超騎添
我xbow打超騎勁吃力

睇你用咩機
用apple你打上去有好大機會退俾你

睇你用咩機
用apple你打上去有好大機會退俾你

但係買果時唔會彈個確定制比你既咩
我以為會nerf超騎添
我xbow打超騎勁吃力

打豬都慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞