[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(13)新shop好趕客喎sc

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
新手上路 第一日玩
係咪要比人屌打一排先

咁要睇你慧根 呢隻game好玩在卡等唔係一切, 有技術都可以屌打班屈lv狗

認真咩

睇你想上到幾多 有技術9741上3000
11/8/5/2上4000冇問題

25811上左3800 但4000關口好地獄
好多守門員

同埋大本lv都好大影響 低卡lv好多時候靠塔打賺水
人地出到361012既卡lv 你10本好難用細卡賺水...

2lv公主射13lv蚊,11本塔要再射兩下先死
見到呢d情況好撚崩潰
新手上路 第一日玩
係咪要比人屌打一排先

咁要睇你慧根 呢隻game好玩在卡等唔係一切, 有技術都可以屌打班屈lv狗

認真咩

老手開個新ac上2000分真係無壓力

小號8lv本3300 其實三千到四千啲人真係麻麻地 當然你要有四千以上實力先會咁覺得
好彩佢出左個活動,啲人先繼續爬返盃
要衝盃真係呢兩日好打了
啱啱粗略計完,就算加速開箱外加半價秒箱2個cycle加1個smc1個傳奇既總值,都係唔夠grand challenge每次6勝總值高,唔值

得金幣買得過
第一個金幣boost打2v2有無
第一個金幣boost打2v2有無

有,不過20勝之後先買既話都係冇錢
新玩既玩家唔知去邊就黎薯仔部落
Clan Tag: #8LCGG222

Link: https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=8LCGG222&token=wnrrpe6t&platform=iOS

開心玩 冇咩規則 但係都盡量捐多D卡 等個clan興盛左先搞多D野

唔知有冇人入黎呢 依家得好小人希望多d人入黎玩啦
啱啱粗略計完,就算加速開箱外加半價秒箱2個cycle加1個smc1個傳奇既總值,都係唔夠grand challenge每次6勝總值高,唔值

得金幣買得過

計埋時間值呢?

新玩無耐 依家有依啲卡可以砌啲咩卡組
目前1100盃

新玩無耐 依家有依啲卡可以砌啲咩卡組
目前1100盃

bb 龍 氣球 一齊用
新手上路 第一日玩
係咪要比人屌打一排先

認真咩

小號8lv本3300 其實三千到四千啲人真係麻麻地 當然你要有四千以上實力先會咁覺得

11/9/6/1勉強坐穩四千
平時靠火爐賺水 一見12本就好難儲水防反

得金幣買得過

計埋時間值呢?

得金幣買得過

計埋時間值呢?

當最理想情況呢個offer有得永遠買
每300gem慳左24x60x7=10080分鐘
行完一個cycle要240個chest,當中180個銀,52個金,4個神奇,4個巨型
180x60x3+52x8x60+4x12x60x2
=63120
因500個chest先有一個smc,480個一個傳奇,方便起見當480出一個smc,
然後減返兩個銀箱
63120x2+24x60x2-3x60x2
行完兩個cycle要128760分鐘
128760除10080等於12.8次,買12.77次300Gem慳左兩個cycle
12.77x300=3831
咁下面計埋呢3831gem值幾多value(當11階)

兩個cycle入面有358個銀,104個金,8神奇,8巨型,1傳奇,1超神
剩係金幣平均有358x78+104x246+8x1200+8x860+6600=76588
卡片方面
白卡
358x12+104x37+8x95+230x8+567=11311張
值113110金

358+4x104+8x24+8x57+147=1422
值142200金

4x8+24=56
值56000金
傳奇1
40000金
共值76588+113110+142200+56000+40000=427898金

每1gem換到幾多金
427892除3831=112金/gem

如果對比六勝100石,換到6200金25橙2紫223白
6200+25x100+2x1000+223x10
=12930
=129.3 gold/gem

如果可以永遠買呢個300gem加速開箱,其實都可以接受

不過用黎半價秒箱係唔值,因為半價秒1個星期既時間都要504gem先得,比300貴左204,然而本來300gem都唔係好賺

數學白痴,希望冇計錯
每1gem換到幾多金
427892除3831=112金/gem

如果對比六勝100石,換到6200金25橙2紫223白
6200+25x100+2x1000+223x10
=12930
=129.3 gold/gem

如果可以永遠買呢個300gem加速開箱,其實都可以接受

不過用黎半價秒箱係唔值,因為半價秒1個星期既時間都要504gem先得,比300貴左204,然而本來300gem都唔係好賺

數學白痴,希望冇計錯[/quote]
計埋損失既睡眠時間同埋打箱既時間,點睇第三個offer都係垃圾
新手上路 第一日玩
係咪要比人屌打一排先

認真咩

火爐被人屈lv即刻變垃圾, 打rank唔太建議用

認真咩

火爐被人屈lv即刻變垃圾, 打rank唔太建議用

Agger 火屎比人一箭一粒真係喊出黎
屌你老母臨尾先出過天梯5000金幣活動
係5200磨左幾撚耐先清左50個塔返黎
屌你老母臨尾先出過天梯5000金幣活動
係5200磨左幾撚耐先清左50個塔返黎

你跌幾多都係一樣箱,佢剩係計你最高分

好似係
成功用呢副deck由3600上3900

本身淨係打2v2
但最近呢個淘錢活動吸引左好多人打天梯 包括我自己
平均技術水平比之前係低左(我覺得)
所以趁機會衝下盃
火球滾木mvp
btw我3個offer都無買
我A7A8課過2次 而家得番300幾石
始終感覺Grand Challenge賺得比較多
我平均7-8win 其實如果唔係急住上高rk
GC既收益已經好可觀

巴打們有冇公會肯收人
新手玩左3星期 2300分
會瘋狂刷公會皇冠,捐卡
入過好多公會都係冇人玩

tg schoenstezeit
想搵個有10lv 公會箱 既公會

Add me telegram CCC731傾傾?
會友鏢局

主會 - 4200盃 -1
#LUO2QOV
分號 - 3800盃 -1
#2LPR8GGV
叁號 - 4000盃 -2
#2QRUL9RC

12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢

Add me telegram CCC731傾傾?

本身淨係打2v2
所以趁機會衝下盃
火球滾木mvp
GC既收益已經好可觀

xbow 同好

本身淨係打2v2
所以趁機會衝下盃
火球滾木mvp
GC既收益已經好可觀

xbow 同好

請ching多多指教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞