[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(13)新shop好趕客喎sc

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
2vs2達陣有時會將上一輪最後既4卡放下一輪用,所以就算輸都唔好放棄
升火球la,拎夠卡你應該夠升埋x box
有無bandit既deck推薦?
抽到隻嘢但係完全唔知點玩
真係好想要返舊shop
真係好想要返舊shop

same…
精蠻仲有冇用
好似好易被解
好好奇仲會唔會有人打10石100石挑戰
https://www.youtube.com/watch?v=Zlewk3LwAHQ

個野桶落得好仲可以當木用 (唔包清飛桶)
痴鬼線
新shop限制左玩家每日洗幾多錢
如果玩家唔買傳奇卡,每日收入就會大過支出
久而久之就會有勁多金幣多出黎
有見及此,官方係整新shop既同時刪左免費寶箱(我估

我諗佢暫時都唔會再改系統
而家只可以期望佢刪埋成就系統之後會有新野代替

reddit有人話任務出既寶箱係有10種cycle,每個cycle有12個寶箱,第一個箱一定係gold,每個cycle包括1個epic, 1個super, 1個legendary, 2個magic, 2個giant, 5個gold,唔知係咪真係咁垃圾

如果再冇出新系統出真係可以棄,以後養卡勁撚慢,而且隻game只會越來越食錢

reddit有人話任務出既寶箱係有10種cycle,每個cycle有12個寶箱,第一個箱一定係gold,每個cycle包括1個epic, 1個super, 1個legendary, 2個magic, 2個giant, 5個gold,唔知係咪真係咁垃圾

如果再冇出新系統出真係可以棄,以後養卡勁撚慢,而且隻game只會越來越食錢

免費箱係任務會出現

免費箱係任務會出現

6個變3個,而且唔係日日有
一次買10幾張根本買唔落手
真係好想要返舊shop

same…

仲有d 19 quest
見到都唔想解
好好奇仲會唔會有人打10石100石挑戰

點解會無人打
一次買10幾張根本買唔落手

以前係買黎捐都抵,先白橙各買3張
而家唔抵,唔用唔洗買,慳返D錢升卡/買傳說
真係好想要返舊shop

same…

仲有d 19 quest
見到都唔想解

解唔到就換,換唔到就等聽日
Flash royale仲要教人用hog rider
仲要教錯,正確既推法係橋頭先放hog再放女武神,官方都唔識玩
仲要教錯,正確既推法係橋頭先放hog再放女武神,官方都唔識玩

我搞錯咗,當我冇講過

我搞錯咗,當我冇講過

邊有正唔正確方法
一切打法都係睇人地手上有咩卡

我搞錯咗,當我冇講過

https://starfire.games/addon/clash-royale/top-touchdown-cards
Touchdown 卡片勝率排行

點解飛桶排得咁低
https://starfire.games/addon/clash-royale/top-touchdown-cards

點解飛桶排得咁低

因為無得飛去對面

點解飛桶排得咁低

因為無得飛去對面

再飛前d玩撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞