即影即有貼相 / 集中討論post (4)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
重未有時間試部 onestep 2

返工途中影啦
總有靚嘅事物

有冇巴打係log on買?
知唔知邊張信用卡有九折

佢問我有冇會員咭
買滿600蚊先可以申請
我話唔洗喇

利申窮

應該 滙豐帛金卡張 city super card 95 折
同埋好似每年有一日有 折扣購物日同送 coupon
屌!做乜 blank 晒睇唔到留言嘅??

做乜咁?

重裝 連登,宜家冇事了
屌!做乜 blank 晒睇唔到留言嘅??

做乜咁?

重裝 連登,宜家冇事了

lomo,polaroid,fuji最近都有動作,開始多返人玩
lomo,polaroid,fuji最近都有動作,開始多返人玩

仍然係少數人小眾野

仍然係少數人小眾野

玩左即影即有,啲菲林無郁過
有無spectra 巴打?
部機好型好似部86
但d 相紙好貴
想問有無巴打試過入Instax wie相紙入去?

仍然係少數人小眾野

玩左即影即有,啲菲林無郁過

一齊出動嘛應該
有無spectra 巴打?
部機好型好似部86
但d 相紙好貴
想問有無巴打試過入Instax wie相紙入去?

相紙大細唔同
就係唔想你用其他人出既相紙拎去佢度print
另外,instax wide菲林得佢既機入得落
大過spectra的
點解快圖美wide可以賣85蚊十張
點解快圖美wide可以賣85蚊十張

唔出奇呀,間間晒相舖賣即影即有菲林都貴過市價
試到了
今次instax wide用graflex影翻mamiya

上次係instax mini,mamiya影graflex
試到了

上次係instax mini,mamiya影

打橫轆張相都得?
試到了

上次係instax mini,mamiya影graflex

未玩過Instax wide ,想問下點拎相紙出嚟?
靚到

返工途中影啦
總有靚嘅事物

知唔知邊張信用卡有九折

佢問我有冇會員咭
買滿600蚊先可以申請
我話唔洗喇

利申窮

應該 滙豐帛金卡張 city super card 95 折

係9 折,有白金都要你揀左CITISUPER 個張先有用
利申:係LOG-ON買ONE STEP 2
成班有錢佬
成班有錢佬

返工途中影啦
總有靚嘅事物

知唔知邊張信用卡有九折

佢問我有冇會員咭
買滿600蚊先可以申請
我話唔洗喇

利申窮

Btw log on 買有冇保養?

返工途中影啦
總有靚嘅事物

知唔知邊張信用卡有九折

佢問我有冇會員咭
買滿600蚊先可以申請
我話唔洗喇

利申窮

一年保
不過唔知點保

返工途中影啦
總有靚嘅事物

知唔知邊張信用卡有九折

佢問我有冇會員咭
買滿600蚊先可以申請
我話唔洗喇

利申窮

一年保
不過唔知點保

log on自己代理?
成班有錢佬

即影即有竟然有字幕?
你出來

知唔知邊張信用卡有九折

佢問我有冇會員咭
買滿600蚊先可以申請
我話唔洗喇

利申窮

一年保
不過唔知點保

log on自己代理?

買Polaroid 嘢都有折?
起身又試下用Graflex同Instax 100做AB test.

Graflex Speed Graphic: (可能因為有得對焦,清晰好多)

Fujifilm Instax 100: (膠鏡頭、無準確對焦,無detail位)

試完之後我諗我以後剩係用45機影instax wide
起身又試下用Graflex同Instax 100做AB test.

Graflex Speed Graphic: (可能因為有得對焦,清晰好多)

Fujifilm Instax 100: (膠鏡頭、無準確對焦,無detail位)

試完之後我諗我以後剩係用45機影instax wide

富士幾時先肯出部正正經經相機俾 instax film 用啊?

膠鏡、飯焦 , 浪費晒 instax film 嘅潛力。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞