即影即有貼相 / 集中討論post (4)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
星期六日先黎落雨打風

挑機即影即有即打風
(不過可能要試幾張先成功)

我都想知咩效果
星期六日先黎落雨打風

挑機即影即有即打風
(不過可能要試幾張先成功)

我都想知咩效果

有冇巴打贊助過期菲林?
未玩過保記系即影即有
買onestep2玩下定比多小小去mint買sx70
未玩過保記系即影即有

未玩過保記系即影即有

冇衝突嘅
不過你問我二揀一就sx70

拎左部one step 2去影左張相
用新嗰隻iType菲林,好似好黃咁
未玩過保記系即影即有

二手有啲咩要check 其實我都想買二手
但未玩過怕check唔到手尾長

拎左部one step 2去影左張相
用新嗰隻iType菲林,好似好黃咁

佢宜家相紙(係,我冇打錯)隻底色係近奶白色
冇以前咁白

我鍾意前寶麗來隻紙
又白又薄=1盒10張
未玩過保記系即影即有

二手有啲咩要check 其實我都想買二手
但未玩過怕check唔到手尾長

未玩過保記系即影即有

冇衝突嘅

agger 個影相既感覺比較強
好似一路對焦一路打 J 咁爽
一禁果下 wow
未玩過保記系即影即有

冇衝突嘅

agger 個影相既感覺比較強
好似一路對焦一路打 J 咁爽
一禁果下 wow

又影得又睇得
自己射不特止 左右隔離見到都硬埋
可唔可以搵啲絲打入嚟,愈來愈gay

已經太遲了

Btw, 下個post名就叫
[非gay] 即影即有貼相 / 集中討論post

已經太遲了

我又唔覺玩即影即有既人好gay喎
好多仲拖住正妹添
又影得又睇得
自己射不特止 左右隔離見到都出哂水

改返囉

已經太遲了

好多仲拖住正妹添

今日見到有個靚女買lomo, 買個陣笑得好甜,應該係送比男朋友

已經太遲了

好多仲拖住正妹添

今日見到有個靚女買lomo, 買個陣笑得好甜,應該係送比男朋友

no la 好大機會毒女
but, it is okay.

你應該去考下佢識幾多
同對方交流即影即有先係

已經太遲了

好多仲拖住正妹添

你應該去考下佢識幾多
同對方交流即影即有先係

結果會係咁

靚仔:哇你好叻呀識咁多野,可唔可以教下我呀
毒撚:死開啦你係咪變態架

夕陽

已經太遲了

好多仲拖住正妹添

你應該去考下佢識幾多
同對方交流即影即有先係

結果會係咁

Sad but true

結果會係咁

Sad but true[/quote]

我就唔多信你會咁講了 (either靚仔or毒撚or毒女)

夕陽

感覺成個光得返紅光同黃光

逆光我成日覺得係古董機嘅弱項
一係over一係under
好少真係一take ok

新機唔知有冇改善到

夕陽

感覺成個光得返紅光同黃光

逆光我成日覺得係古董機嘅弱項
一係over一係under
好少真係一take ok

新機唔知有冇改善到

有d核爆feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞