即影即有貼相 / 集中討論post (4)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
仆街 啱啱收到email話佢唔ship去倉
張order凍過水了 點解究好

black man ?

唔好意思 唔明

訂咩唔ship去倉?
我黑人問號
有冇圖/原文?

我原先係polariod us 個website度訂咗onestep 2

佢之後send email 嚟話因為見到個shipping address 係倉

而家個Order我諗會比佢取消

sorry for 1999

我初頭訂過一次又冇野喎

我都冇問題喎
部 one step 2 今天到咗香港,等緊去自取。

black man ?

唔好意思 唔明

訂咩唔ship去倉?
我黑人問號
有冇圖/原文?

我原先係polariod us 個website度訂咗onestep 2

佢之後send email 嚟話因為見到個shipping address 係倉

如果退返錢比你既話就由佢啦
落logon買現貨好過
instax wide 200
入左FILM係咪一開後蓋就會漏曬光

black man ?

唔好意思 唔明

訂咩唔ship去倉?
我黑人問號
有冇圖/原文?

有冇email原文?
(你遮返走個人資料)

係,全系列機都係。

係,全系列機都係。

好彩無事
有無盒/膠套係岩入Instax wide 相

逃佬啦

逃佬啦

搵唔到

呢隻閃光燈係咪一次性…

係呀,要換燈膽

頭先燒左兩粒聞到陣煙味先醒起
要淘返個唔洗燒燈泡既閃光燈

https://www.polab.com.hk/collections/polaroid-accessory/products/packfilm-flash
支持下本土

正喎,睇下仲有咩岩買先

最簡單方便嘅方法,係買枝有PC頭嘅閃,再買條PC同步線,咁就解決咗室內唔夠光嘅問題。
咁支閃,你平時影相都啱用。

逃佬啦

搵唔到

巴打意思係裝到 wide 嘅相簿?

逃佬啦

搵唔到

唔係要相簿
要膠盒/膠套可以一張一張咁入

逃佬啦

搵唔到

唔係要相簿
要膠盒/膠套可以一張一張咁入

呢啲,好難完全 fit size
唔明點解方形貴過wide
唔明點解方形貴過wide

新嘢係貴啲。
講錯,潮嘢先啱。
講錯,潮嘢先啱。

早知唔買lomo果部
講錯,潮嘢先啱。

早知唔買lomo果部

如果玩開SX-70
有機會嫌FUJI SQUARE細

潮物嘛

不過LOMO SQUARE個FUNCTION
我就實在太正斗

長方形菲林都好抵影的
講錯,潮嘢先啱。

早知唔買lomo果部

如果玩開SX-70
有機會嫌FUJI SQUARE細

潮物嘛

不過LOMO SQUARE個FUNCTION
我就實在太正斗

長方形菲林都好抵影的

呢樣真
今日天氣咁好,大家出去影下相

black man ?

唔好意思 唔明

訂咩唔ship去倉?
我黑人問號
有冇圖/原文?

我初頭訂過一次又冇野喎

我都冇問題喎

我都係,我覺得應該係太多人用同一個地址出事

black man ?

唔好意思 唔明

訂咩唔ship去倉?
我黑人問號
有冇圖/原文?

我初頭訂過一次又冇野喎

我都冇問題喎

我指係我等緊拎機

black man ?

唔好意思 唔明

訂咩唔ship去倉?
我黑人問號
有冇圖/原文?

我初頭訂過一次又冇野喎

我都冇問題喎

我指係我等緊拎機

睇到個EMAIL先知
我諗未必關事嘅就
今日天氣咁好,大家出去影下相

忙到地裂
不過聽日有機會影下嘅我應該都
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞