即影即有貼相 / 集中討論post (4)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
Polariod可恥

張polaroid logo貼紙係貼邊度?
Polariod可恥

呢個問題等如 MacBook 張 apple 貼紙貼係邊一樣
Polariod可恥

呢個問題等如 MacBook 張 apple 貼紙貼係邊一樣

咁平?!

大埔97

多少少暗示下次置頂
利申一年去唔到一次大埔所以我都唔知

大埔邊間
仆街 啱啱收到email話佢唔ship去倉
張order凍過水了 點解究好

black man ?

唔好意思 唔明

訂咩唔ship去倉?
我黑人問號
有冇圖/原文?

我原先係polariod us 個website度訂咗onestep 2

佢之後send email 嚟話因為見到個shipping address 係倉

而家個Order我諗會比佢取消

sorry for 1999

有冇email原文?
(你遮返走個人資料)

我係Us store 訂
佢初頭Send email 嚟話verify 唔到個billing address
(我懶 用倉個address 做billing address)
之後我send email 問點update番個billing address
佢就話係個address 係倉address 就叫我如果要ship to hk 叫我用番polariod eu
但係eu 同 us 個價錢差太遠 我就叫佢幫手cancel 咗張單佢

black man ?

唔好意思 唔明

訂咩唔ship去倉?
我黑人問號
有冇圖/原文?

我原先係polariod us 個website度訂咗onestep 2

佢之後send email 嚟話因為見到個shipping address 係倉

我初頭訂過一次又冇野喎

我都冇問題喎
部 one step 2 今天到咗香港,等緊去自取。

我都係,我覺得應該係太多人用同一個地址出事

我指係我等緊拎機

唯手試下叫us frd 幫手

black man ?

唔好意思 唔明

訂咩唔ship去倉?
我黑人問號
有冇圖/原文?

我初頭訂過一次又冇野喎

我都冇問題喎
部 one step 2 今天到咗香港,等緊去自取。

我都係,我覺得應該係太多人用同一個地址出事

我指係我等緊拎機

唯手試下叫us frd 幫手

鬼佬冇“集運“概念的

我係ship to us add
bill to hk add

你話係你嘅公司地址就得
愈解釋只會愈多問題

咁平?!

大埔97

多少少暗示下次置頂
利申一年去唔到一次大埔所以我都唔知

hkprice 搵都有
好似係最平

遊樂場?

US store 好似 登記 email 有 10% off

US store 好似 登記 email 有 10% off

當失手影錯幾張相之後就會覺得呢10%只係過眼雲煙

早已忘記10%係咩來
當集運頂返多少

BTW涼些少D相係冇咁紅
08/17 系列係秋日敗家限定

遊樂場?

樓主應該一日一相推post

同意

留名等睇作品 (唔要睇鬼影poster)
圓形個啲菲林其實而加仲有無得買

同意

出相啦即影即有傻西
仆街 啱啱收到email話佢唔ship去倉
張order凍過水了 點解究好

black man ?

唔好意思 唔明

訂咩唔ship去倉?
我黑人問號
有冇圖/原文?

有冇email原文?
(你遮返走個人資料)

我係Us store 訂
佢初頭Send email 嚟話verify 唔到個billing address
(我懶 用倉個address 做billing address)
之後我send email 問點update番個billing address
佢就話係個address 係倉address 就叫我如果要ship to hk 叫我用番polariod eu
但係eu 同 us 個價錢差太遠 我就叫佢幫手cancel 咗張單佢

billing address我係用返自己嗰個,因為我好似試過同你一樣懶,係直情俾唔到錢
可能係呢part出事

入得呢個坑,阿Q是必須的
影過Packfilm,而家覺得Instax mini都唔係錢嚟 
影過Packfilm,而家覺得Instax mini都唔係錢嚟 

影pack先會有壓力去推動自己去思考
135果啲當stop motion拍都無壓力

同意

出相啦即影即有傻西

屌你扮含SIR

入得呢個坑,阿Q是必須的

你要多D了解你架機
尤其係古董機

大約你要記得點樣光就拎幾多格黑色(以SX-70而言)

睇下其他人對FILM有咩FEEDBACK
例如話偏色/光暗係點果D就要比較注意

我宜家SX-70好少可FAIL
反而架FUJI WIDE 100如果有朋友係前景會對錯焦(即使係飯焦)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞