[一日一萬字][RPG][冒險]一起討伐魔王吧!

890 回覆
164 Like 3 Dislike
係依到追既巴打覺得結局點?有冇唔明?

舊毒話一開始唔夠清楚,依個version係將後記加入最終章再改用字而嚟 感謝舊毒吧
快點
我見有大部份巴打未覆,一出就劇透。等多陣啦,今晚點都會出架喇,唔係比人問候

唔好變質啊
利申冇係登睇開故 但係掛住睇你呢個唔記得咗訓教

多謝巴打。第二季同第一季當然有分別,唯一不變係我寫既熱情

返工都追到 LIVE
堅好睇,成晚冇訓都仲係好精神咁追緊

好少見X登故嘅伏筆同轉折落得咁靚,驚喜又不突兀

不過帕修斯無啦啦鍾意咗謳機有啲怪,明明一直都真子真子真子真子
打精靈宮之前都仲 J 緊真子,打完就同尼菲特表白

between 點解後期真子成日笠水
唯一感想係男角有啲廢,可唔可以寫勁少少班仔
見到啲仔唔係廢/蠢就係死變態
蠢︰松、帕
CLS︰廢青狗、專醫、安德魯
有冇啲正常常勁揪堅揪架

利申︰巴

廢青狼理論上係最好打果個,假如唔唔計俄服果個5轉

下季會多啲男角出,今季的確係女角帶劇情多 多謝巴打

最新職業表係點

返工都追到 LIVE
堅好睇,成晚冇訓都仲係好精神咁追緊

好少見X登故嘅伏筆同轉折落得咁靚,驚喜又不突兀

不過帕修斯無啦啦鍾意咗謳機有啲怪,明明一直都真子真子真子真子
打精靈宮之前都仲 J 緊真子,打完就同尼菲特表白

between 點解後期真子成日笠水
唯一感想係男角有啲廢,可唔可以寫勁少少班仔
見到啲仔唔係廢/蠢就係死變態
蠢︰松、帕
CLS︰廢青狗、專醫、安德魯
有冇啲正常常勁揪堅揪架

利申︰巴

廢青狼理論上係最好打果個,假如唔唔計俄服果個5轉

下季會多啲男角出,今季的確係女角帶劇情多 多謝巴打

最新職業表係點

番屋企出,公司冇個file
追第一季時覺得劇情好有意外性,點知睇到結局見到樓主玩命式再將個設定跳升一個層次,唔怪得第二季要諗清諗楚先出
出文啦
追第一季時覺得劇情好有意外性,點知睇到結局見到樓主玩命式再將個設定跳升一個層次,唔怪得第二季要諗清諗楚先出

其實有樣嘢唔明
如果第一次冬精村嗰五隻俄佬係玩家
咁主角佢地係咁岩撞到?
而盧卡點解會出現幫佢地?

其實有樣嘢唔明
咁主角佢地係咁岩撞到?

冬精靈村莊遇到俄仔係伏筆,伏到去第二季先出

盧黑只係NPC,劇情一部份

其實有樣嘢唔明
咁主角佢地係咁岩撞到?

其實魔王既異世界傳送門已經出左嚟,睇你地夠唔夠細心

深明大義
足足遲左成年先出第二季
新毒留名 真係好好睇
睇到每一個位都好有畫面 好想玩
Btw 神神子

其實有樣嘢唔明
咁主角佢地係咁岩撞到?

神台匙石個設定唔太明,一個server得一粒,俄佬用左黎開門去主角個server,咁主角去到俄server點找到第二粒
新毒留名 真係好好睇
睇到每一個位都好有畫面 好想玩
Btw 神神子

好想做工程師
睇聖戰嗰段覺得做樞機好撚慘

其實有樣嘢唔明
咁主角佢地係咁岩撞到?

神台匙石個設定唔太明,一個server得一粒,俄佬用左黎開門去主角個server,咁主角去到俄server點找到第二粒

第二季有講。

簡化版係 A ser拎左A匙 去B ser搶 B匙。永遠都有一條匙石係'可以入手'既狀態 (available)。我恰一恰,跟手就開post

其實有樣嘢唔明
咁主角佢地係咁岩撞到?

第二季有講。

簡化版係 A ser拎左A匙 去B ser搶 B匙。永遠都有一條匙石係'可以入手'既狀態 (available)。我恰一恰,跟手就開post

總之用左就會有條新?
追文催文 第二季comeon
今日收工(1730)左右應該出第二季。 情況許可直出一章

終於肯出拿?

好緊張架大佬

喂 2030 都過啦
快啲快啲
一轉  二轉  三轉    四轉(隱藏)       

血魔  - 食師    
     浪人<
         狂戰士 - 暴君    
劍士<
         禁衛軍 -守魂使    
     騎士<
         騎兵  -翼騎兵    
------------------------
         行刑官 - 判官
     神官<
         主教  - 樞機     
神職者<
         木靈  - 地靈              
     異教徙<
         修羅  - 狂熱者
------------------------

賢者  -
     巫師<
         鏡像師 - 幻像師   
魔法師<
         馭魔師 -
     召喚使<
         靈媒  -
--------------------
         影鬼  - 夢魘 
     刺客<
         毒劑師 -
弓箭手<
         陷阱師 - 工程師  
     獵人<
         狙擊手-
[第二季][冒險][戰略] 係異世界打輸仗做逃兵,點知比個靚女係城牆截停左。

咁樣得唔得
https://lihkg.na.cx/thread/66216/page/1

衝呀渣渣!!!!!!!!!!!!!!!
哇屌 咁嘅 第一季個結果
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞