a0絲心事區(2)

735 回覆
6 Like 3 Dislike

依家仲有咩交友app係用得過
圈子入面冇男仔fd 朋友既圈子都冇男仔fd

係啲留tg既post到留tg都應該好多巴打會add你啦
利申未試過

真心,唔好,一留立即會幾十條友ADD你
睇下留果D巴打有邊個岩你走去ADD仲好啦

硬係覺得add親就會約出黎扑野咁
陣間睇下先

通常扑野果D去晒SP POST

其實我淨係想搵一個純網友關係既人
但正如岩先有絲打講 現實冇接觸好難有共通話題傾落去
都岩既 次次同我傾計既網友都捱唔到兩個月
明明我好努力咁制造話題 只係想有人聽我鳩up姐

被人add 變左佢嘅人生教練 兩個都好爛口 我又陪佢爛口屌柒佢地
一個傾左個半月一個傾左三個月 未見過面

係啲留tg既post到留tg都應該好多巴打會add你啦
利申未試過

真心,唔好,一留立即會幾十條友ADD你
睇下留果D巴打有邊個岩你走去ADD仲好啦

硬係覺得add親就會約出黎扑野咁
陣間睇下先

通常扑野果D去晒SP POST

其實我淨係想搵一個純網友關係既人
但正如岩先有絲打講 現實冇接觸好難有共通話題傾落去
都岩既 次次同我傾計既網友都捱唔到兩個月
明明我好努力咁制造話題 只係想有人聽我鳩up姐

搵啲共同興趣嘅先chat啦
你地同一樣有興趣,咁至少有某啲價值觀會似類近先,係易岩傾啲

如果嗰乜鳩00後 90後 gp,最終都係5p 派對

就算有共同興趣 都唔一定價值觀似

都話某啲價值觀
都無話全部一致
a0絲
祝福各位a0巴絲早日出pool,搵到個比到幸福自己既人

依度灰嘅人只可以得我一個!
絲打做咩咁灰!講黎聽下!
等我地一齊灰!

中意左一個唔中意我既巴打,一直放唔低
a0絲

等我地一齊灰!

你個名
相葉雅紀係我老公
sorry離左題

我中意櫻井翔
識過唔少A0既女仔,講野又被動,又沒野分享,同你傾計又沒咩反應,你想人點溝你

比人個感覺係你沒心識人
做義工
frd搭frd?

上個 po 講左
fd 既生日 party 最容易識新朋友
就算當日冇岩
都可以透過新識朋友既圈子 frd搭frd 再識

其實唔係靠自己識人我覺得好mk

朋友聚會都只係提供平台
識唔識到人都係靠自己
小學上中學
都可以變第二個人
讀完書出黎社會
再變

真係俾你見返
唔講個樣
就算個人 都變到你完全唔會認得

童年回憶係好既
但藏喺心底就夠
a0絲

等我地一齊灰!

你個名
相葉雅紀係我老公
sorry離左題

我中意櫻井翔

鐘意嵐既人真係無處不在

arashi 我一般
我都係睇劇覺得櫻井翔正

等我地一齊灰!

你個名
相葉雅紀係我老公
sorry離左題

我中意櫻井翔

鐘意嵐既人真係無處不在

arashi 我一般
我都係睇劇覺得櫻井翔正

家族遊戲 ?

你點知

你個名
相葉雅紀係我老公
sorry離左題

我中意櫻井翔

鐘意嵐既人真係無處不在

arashi 我一般
我都係睇劇覺得櫻井翔正

家族遊戲 ?

你點知

佢做早操個樣真係好萌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞