a0絲心事區(2)

735 回覆
6 Like 3 Dislike

你個數邊度黎
165開始中中地上

er...自己出街見到咁囉
中中地上姐係咩

佢嘅意思應該係165嘅女仔應該中上 165唔係最多嗰派

唔多咩
160 - 165 呢個range 算係依家香港女仔既高度喎

俾盡個中位數咪升到163

中學嗰陣讀女校 大部分人都係158-163 所以我同班frd行係突左出嚟

多謝提供數字
165真係開始少少高架喇
女仔170已經叫高妹

所以17幾其實已經係一般男仔嘅身高

其實咁諗真心on9

由中意第一刻
就已經做唔到朋友

除非你已經唔再中意佢

每日同佢一齊上堂做grp mates一齊食lunch已經好滿足

繼續 a0
甘心嗎 ?

唔甘心啊 打算同佢再熟啲先啦 我太早表白發現一直都係自己諗多左
我地係成班frd入面最熟嗰兩個 其他人有時會講幾句我地幾襯問我地係咪一齊 其實我幾enjoy咁樣 佢又唔會好抗拒唔會否認

唔好表白呀
不如學下點做一個釣師
釣個男人返黎

眼神, 小動作, 點樣好女性化
點樣誘惑到對方

拿, 發姣係狗乸行為, 呢個係既
但中意既人面前發下姣, 有咩問題

麼牙 a0好淆底好驚連朋友都做唔到
不過我對住佢會打扮得好啲 有時會借啲耳挨過佢度 成班人食飯嗰陣我搣一半紙巾抹嘴會俾半張佢咁

有時會借啲耳挨過佢度 成班人食飯嗰陣我搣一半紙巾抹嘴會俾半張佢咁
wa, 好有攻勢, 少少狼
咁佢應該收到哂 signal

a0好淆底好驚連朋友都做唔到
戒左呢樣諗法佢

真係, 你一中意一個開始
就注定做唔翻朋友

自己本身習慣用半張紙巾抹嘴 多左半張出嚟俾佢都好似好正常咁嘛

我好驚佢只係當我一個熟嘅女仔朋友 我知我唔可以當佢普通朋友看待

眼殘睇錯幫佢抺嘴,
小動作上, 試下近距離蘭花手 q 耳仔
呢隻,,,起碼我自己好受先

我好驚佢只係當我一個熟嘅女仔朋友
拿, 再講多樣野, 進階少少

繼續 a0
甘心嗎 ?

唔甘心啊 打算同佢再熟啲先啦 我太早表白發現一直都係自己諗多左
我地係成班frd入面最熟嗰兩個 其他人有時會講幾句我地幾襯問我地係咪一齊 其實我幾enjoy咁樣 佢又唔會好抗拒唔會否認

唔好表白呀
不如學下點做一個釣師
釣個男人返黎

眼神, 小動作, 點樣好女性化
點樣誘惑到對方

拿, 發姣係狗乸行為, 呢個係既
但中意既人面前發下姣, 有咩問題

麼牙 a0好淆底好驚連朋友都做唔到
不過我對住佢會打扮得好啲 有時會借啲耳挨過佢度 成班人食飯嗰陣我搣一半紙巾抹嘴會俾半張佢咁

有時會借啲耳挨過佢度 成班人食飯嗰陣我搣一半紙巾抹嘴會俾半張佢咁
wa, 好有攻勢, 少少狼
咁佢應該收到哂 signal

a0好淆底好驚連朋友都做唔到
戒左呢樣諗法佢

真係, 你一中意一個開始
就注定做唔翻朋友

自己本身習慣用半張紙巾抹嘴 多左半張出嚟俾佢都好似好正常咁嘛

我好驚佢只係當我一個熟嘅女仔朋友 我知我唔可以當佢普通朋友看待

眼殘睇錯幫佢抺嘴,
小動作上, 試下近距離蘭花手 q 耳仔
呢隻,,,起碼我自己好受先

我好驚佢只係當我一個熟嘅女仔朋友
拿, 再講多樣野, 進階少少

幫佢抹好似太誇張同埋我唔會敢 蘭花手我會玩佢電腦嗰陣
唔知點解佢好中意玩我手機 問我攞密碼之後入左自己指紋入去
25 A0絲 170
25 A0絲 170

好高既絲打
25 A0絲 170

好高既絲打

身邊啲男性朋友都係同我差唔多高
我出街搭地鐘都成日留意啲人嘅高度,發現香港男士普遍都係around 17x

咩事斷

咩事斷

咩事斷

係咁啱end topic定點啊
25 A0絲 170

好高既絲打

我出街搭地鐘都成日留意啲人嘅高度,發現香港男士普遍都係around 17x

係呀 如果絲打要出POOL對身高可能唔可以有太高要求
25 A0絲 170

自己講返啲背景資料先

外國讀完書唔係返左嚟好耐,係外國都係群下香港人,有曖昧過但冇結果
以前同男性朋友message講野都會幾flirty下
啱啱返左嚟香港一年都冇,識人唔係好多,都係識落十幾年嘅中同
朋友圈子有男有女都算正正常常
可以摺亦可以出去玩
自己認為可能係衰高同平
樣子普通亦皮膚麻麻

巴絲們有冇野可以點醒下我?

咩事斷

咩事斷

今時今日仲有女冇仔既
應該都係肥到成座山咁
25 A0絲 170

好高既絲打

其實有時唔係我要求人,係人要求你
係男仔都鐘意矮過自己好似需要被保護

25 A0絲 170

自己講返啲背景資料先

外國讀完書唔係返左嚟好耐,係外國都係群下香港人,有曖昧過但冇結果
可以摺亦可以出去玩
自己認為可能係衰高同平
樣子普通亦皮膚麻麻

瘦既話其實夠喇我覺得

你會唔會去bar , club 呢d地方
覺得出過國既話會放d
25 A0絲 170

好高既絲打

其實有時唔係我要求人,係人要求你
係男仔都鐘意矮過自己好似需要被保護

絲打你平時會唔會著D高/有踭既鞋 著埋高過你既仔又少左一截

咩事斷

點識架
會唔會又係d仆街賤男有女又偷食
25 A0絲 170

好高既絲打

25 A0絲 170

自己講返啲背景資料先

可以摺亦可以出去玩
自己認為可能係衰高同平
樣子普通亦皮膚麻麻

瘦既話其實夠喇我覺得

你會唔會去bar , club 呢d地方
覺得出過國既話會放d

好瘦 所以都冇身材
有落過下club但少囉
落club都斷估唔會有咩真心好姻緣吧

咩事斷

點識架
會唔會又係d仆街賤男有女又偷食

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞