a0絲心事區(2)

735 回覆
6 Like 3 Dislike
A0.5巴留名

0.5點黎

曾經有一段感情冇正式開始,但同佢都好close好似男女朋友咁,圍內都認我地係一pair,但係最後雙方都好有默契咁遠離左對方

可能因為冇好好珍惜,個天罰我幾年都再冇感覺

So sad 可能又係過左timing問題
或者係覺得朋友關係就好

巴打要加油啊 肯定會再次心跳

有冇錫,拖手先
冇既0.5都唔係啵

拖手錫面都有,physical就冇再進一步喇,又冇正式開始,所以我當自己唔算a1

咁因咩事分開先
唔係情侶都拖手,痴撚線
如果鐘意個女仔一直冇任何表示
個男仔幾時會厭會放棄幾時會覺得攰

搵到下一個
a0留名 而加target都無 可以點 朋友圈又窄又無男仔朋友 好想迫自己social啲識多啲人

我覺得可以講埋幾歲,俾大家參考下

19 呢個歲數仲a0我都覺得係真係有啲問題
A0.5巴留名

0.5點黎

曾經有一段感情冇正式開始,但同佢都好close好似男女朋友咁,圍內都認我地係一pair,但係最後雙方都好有默契咁遠離左對方

或者係覺得朋友關係就好

有冇錫,拖手先
冇既0.5都唔係啵

拖手錫面都有,physical就冇再進一步喇,又冇正式開始,所以我當自己唔算a1

咁因咩事分開先
唔係情侶都拖手,痴撚線

其實大家都心裡面都當左係情侶,只係skip左表白個過程
到後期大家都忙,開始少見面,感情開始淡,然後skip埋分手
每次諗起就想對住個海大叫問自己點解咁on9
a0留名 而加target都無 可以點 朋友圈又窄又無男仔朋友 好想迫自己social啲識多啲人

屌 我a0左24年咪又係咁過
明明平時同d fd / 男女同事social都冇咩問題
A0.5巴留名

0.5點黎

或者係覺得朋友關係就好

有冇錫,拖手先
冇既0.5都唔係啵

咁因咩事分開先
唔係情侶都拖手,痴撚線

冇一齊點分
(貼多次)

入黎既絲(巴都得既....)
不如一人講一個自己仲係A0既原因同埋年紀

除非你天生中意自己一個、或者根本唔想拍拖
(呢 D 人唔係冇, 但好少, 你係呢 D 人就唔駛入黎啦)

你想拍拖既, 但去到呢個歲數都仲未有拖拍
一定係有 D 問題
而家唔係怕俾人笑, 而係去解決個問題
解決問題, 首先係要承認個問題先

20歲絲
性格太男仔頭 所以經常俾人brother zone左
就算有人追都係狗公 一係就好小男人
之前同個巴打傾過 叫我平時女仔d姣少少已經大把人會追
但係我覺得要扮出黎虛偽

問題在於性格太男仔頭
但覺得女性化就 = 姣少少 = 扮出黎虛偽

其實換個角色諗
男仔都可以好女仔
性格無主意, 婆媽, 過份感性, 唔夠硬淨同爽
簡單D 男人婆對家即係死乸型
邊有(極少)女仔會中意呢類男仔,
你自己都識講"好小男人"都唔會受, 好矛盾呀你

咁呢類男仔點算 ? 變 man D ? 懶型 ? 扮出黎虛偽 ?

忠於自己係好事, 但係咪等於唔可以取個平衝
太男仔頭既行為, 其實係習慣
你亦都可以女仔 D 既習慣

想為出pool改變 同埋發自真心嘅話 大大力支持
但係 特登改 何必呢
既然你講習慣
何不習慣一個人

慣左廿年
純粹近排對個男仔有d好感
開始介意佢會點睇我

我覺得巴既話幾歲都係咁
唔會有咩大問題

19歲真係好細
好心急咩

試過好岩傾
但出到黎就話唔夾
wtf

因為見到你個樣

點解可以咁現實

其實 約緊會 係咪無咩野
但一番左去就出事?
啲女仔一出來覺得唔中意
會慢慢繼續 定快快手完呢?

我覺得好黎好去
對方係點,我都會完左個約會先

這個態度非常好
係聽過有人見唔啱眼緣即刻走的

咁就睇下咩心態去約架姐
屌,純frd既話真係洗撚對方咩樣咩

真係唔岩feel咪可能會避下咁

啱啊
除非你係做fd也不了

試過好岩傾
但出到黎就話唔夾
wtf

因為見到你個樣

點解可以咁現實

但一番左去就出事?
啲女仔一出來覺得唔中意

我覺得好黎好去

這個態度非常好

我咁樣衰 都係摺埋算

唔好
下面都有講 要有信心啊!!!!!!
雖然都係果句 毒L最忌有信心
咁唔做毒L咪得

試過好岩傾
但出到黎就話唔夾
wtf

因為見到你個樣

點解可以咁現實

但一番左去就出事?
啲女仔一出來覺得唔中意

我覺得好黎好去

這個態度非常好

咁就睇下咩心態去約架姐

啱啊
除非你係做fd也不了

做咩你成日都用刪除線
a0絲
祝福各位a0巴絲早日出pool,搵到個比到幸福自己既人
A0.5巴留名

0.5點黎

或者係覺得朋友關係就好

又係出黎做野識唔到人,有時參加活動識到啱傾但又冇下文

有冇識人好方法,好想再有心跳

冇下文果d 你主動過搵佢地有下文未啊
參加多d活動?

因為見到你個樣

點解可以咁現實

但一番左去就出事?
啲女仔一出來覺得唔中意

我覺得好黎好去

這個態度非常好

我咁樣衰 都係摺埋算

巴定絲?
我覺得好冇風度

係女仔啊 不過唔係A0

死啦我大過你 我點算
好想識d a0既絲打
(貼多次)

入黎既絲(巴都得既....)
不如一人講一個自己仲係A0既原因同埋年紀

除非你天生中意自己一個、或者根本唔想拍拖
(呢 D 人唔係冇, 但好少, 你係呢 D 人就唔駛入黎啦)

你想拍拖既, 但去到呢個歲數都仲未有拖拍
一定係有 D 問題
而家唔係怕俾人笑, 而係去解決個問題
解決問題, 首先係要承認個問題先

20歲絲
性格太男仔頭 所以經常俾人brother zone左
就算有人追都係狗公 一係就好小男人
之前同個巴打傾過 叫我平時女仔d姣少少已經大把人會追
但係我覺得要扮出黎虛偽

問題在於性格太男仔頭
但覺得女性化就 = 姣少少 = 扮出黎虛偽

其實換個角色諗
男仔都可以好女仔
性格無主意, 婆媽, 過份感性, 唔夠硬淨同爽
簡單D 男人婆對家即係死乸型
邊有(極少)女仔會中意呢類男仔,
你自己都識講"好小男人"都唔會受, 好矛盾呀你

咁呢類男仔點算 ? 變 man D ? 懶型 ? 扮出黎虛偽 ?

忠於自己係好事, 但係咪等於唔可以取個平衝
太男仔頭既行為, 其實係習慣
你亦都可以女仔 D 既習慣

想為出pool改變 同埋發自真心嘅話 大大力支持
但係 特登改 何必呢
既然你講習慣
何不習慣一個人

慣左廿年
純粹近排對個男仔有d好感
開始介意佢會點睇我

咁咪開始試下有兩個人嘅生活 既然有目標
a0絲

做咩咁灰 分享下
呢到有咁多人同你分析

點解可以咁現實

但一番左去就出事?
啲女仔一出來覺得唔中意

我覺得好黎好去

這個態度非常好

咁就睇下咩心態去約架姐

啱啊
除非你係做fd也不了

做咩你成日都用刪除線

我鍾意啊!

去唔到情侶果步唔一定社交障礙先有
a0絲

依度灰嘅人只可以得我一個!
絲打做咩咁灰!講黎聽下!
等我地一齊灰!
A0.5巴留名

0.5點黎

或者係覺得朋友關係就好

又係出黎做野識唔到人,有時參加活動識到啱傾但又冇下文

有冇識人好方法,好想再有心跳

冇下文果d 你主動過搵佢地有下文未啊
參加多d活動?

好多時都feel到對面係疑似a0絲,自問自己慢熱唔算多野講,但佢地仲靜過我
拎左contact傾兩句就句號我
好想識d a0既絲打

有咩咁好 你想識
A0.5巴留名

0.5點黎

或者係覺得朋友關係就好

有冇錫,拖手先
冇既0.5都唔係啵

咁因咩事分開先
唔係情侶都拖手,痴撚線

冇一齊點分

令我諗起呢條友
https://youtu.be/uk7fUMezG-4?t=1m1s
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞