a0絲心事區(2)

735 回覆
6 Like 3 Dislike
19 a0巴矮仔
識個d女仔wts都只得我搵人
自己面對面同鍾意既女仔講野會好緊張
個人又成日笑成個笑面虎咁樣
19 a0巴矮仔

成日笑咪幾好
中學個陣有冇鐘意過人或者有女仔同你表白過啊 ?

八卦一問巴打你幾矮?

同問
19 a0巴矮仔

成日笑咪幾好

八卦一問巴打你幾矮?

同問

你搵人姐係完左topic你再繼續開咁?
19 a0巴矮仔

成日笑咪幾好

八卦一問巴打你幾矮?

同問

165咋 完topic再開第個 而家沒搵人啦
中學有鍾意人啊但係個陣唔想搞男女關係
19 a0巴矮仔

成日笑咪幾好

八卦一問巴打你幾矮?

同問

我又唔覺得身高係個咩問題
利申, 矮你兩 cm
19 a0巴矮仔

成日笑咪幾好

八卦一問巴打你幾矮?

同問

利申, 矮你兩 cm

我都係
其實樣子搭救

點解係會唔想亂搞關係
19 a0巴矮仔

成日笑咪幾好

八卦一問巴打你幾矮?

同問

利申, 矮你兩 cm

我都係
其實樣子搭救

點解係會唔想亂搞關係

個陣衰on9囉信左屋企人講讀完中學大把女比你溝唔洗急 再加埋自己又怕羞唔敢同中學個陣既女神講咁多野

同問

利申, 矮你兩 cm

我都係
其實樣子搭救

點解係會唔想亂搞關係

個陣衰on9囉信左屋企人講讀完中學大把女比你溝唔洗急 再加埋自己又怕羞唔敢同中學個陣既女神講咁多野

咁依家讀完中學有冇好多女比你溝

而家上堂班d女全部男人婆黎既
可能自己份人講野好直搞到出唔到pool又唔識氹下d女仔

係啲留tg既post到留tg都應該好多巴打會add你啦
利申未試過

真心,唔好,一留立即會幾十條友ADD你
睇下留果D巴打有邊個岩你走去ADD仲好啦

硬係覺得add親就會約出黎扑野咁
陣間睇下先

通常扑野果D去晒SP POST

其實我淨係想搵一個純網友關係既人
但正如岩先有絲打講 現實冇接觸好難有共通話題傾落去
都岩既 次次同我傾計既網友都捱唔到兩個月
明明我好努力咁制造話題 只係想有人聽我鳩up姐

我喺留tg個po度識左個網友幾啱傾傾左幾個月 無交換相因為佢喺外國讀書無見過面 其實好驚交換左相之後會傾唔到落去

其實係唔係一定要見到樣先可以放心去傾計?

係怕你個樣嚇到人,定係人地個樣唔岩你心水?

我以前玩online game
大家玩得耐,吹得耐水
咁就公會內既人一齊去食餐飯啦

之後大家都繼續有計傾

我對自己無信心 之前約過網友出街見完之後就無再傾落去

利申, 矮你兩 cm

我都係
其實樣子搭救

點解係會唔想亂搞關係

咁依家讀完中學有冇好多女比你溝

而家上堂班d女全部男人婆黎既
可能自己份人講野好直搞到出唔到pool又唔識氹下d女仔

周圍氹女仔就變厹架啦
依家有冇鐘意既人先

依家沒啦等緣份慢慢黎算

頂我都試過
明明見面個陣好撚岩傾 對方都話好似識左好耐咁
然後就冇然後了
比人玩

係咪玩埋d mk game咋

頂我都試過
然後就冇然後了
比人玩

咩mk game

勁舞團呢d

我同你係咪同一年代
好心你地就唔好眼角高啦
仲係a0好似好自豪咁
好心你地就唔好眼角高啦
仲係a0好似好自豪咁

頂我都試過
然後就冇然後了
比人玩

咩mk game

勁舞團呢d

我同你係咪同一年代

冇玩啊 依家仲有人玩既咩

唔知喎
我都係初中先打機識女仔`
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞