a0絲心事區(2)

735 回覆
6 Like 3 Dislike
想問下A0絲出街熱情 但tg 冷淡係咩意思
(貼多次)

入黎既絲(巴都得既....)
不如一人講一個自己仲係A0既原因同埋年紀

除非你天生中意自己一個、或者根本唔想拍拖
(呢 D 人唔係冇, 但好少, 你係呢 D 人就唔駛入黎啦)

你想拍拖既, 但去到呢個歲數都仲未有拖拍
一定係有 D 問題
而家唔係怕俾人笑, 而係去解決個問題
解決問題, 首先係要承認個問題先

20歲絲
性格太男仔頭 所以經常俾人brother zone左
就算有人追都係狗公 一係就好小男人
之前同個巴打傾過 叫我平時女仔d姣少少已經大把人會追
但係我覺得要扮出黎虛偽

岩,千奇唔好戴面具,如果唔係唔會有好結果
再沒權利繼續纏繞
巴打路過留個名
A0左24年
唔識同女仔傾計 成日都搵唔到TOPIC
普通樣 但而家肥左好多
想搵個絲打陪我做運動 管住我

見到呢三個字即負皮

點解
(貼多次)

(呢 D 人唔係冇, 但好少, 你係呢 D 人就唔駛入黎啦)

一定係有 D 問題

20歲絲
但係我覺得要扮出黎虛偽

問題在於性格太男仔頭
但覺得女性化就 = 姣少少 = 扮出黎虛偽

其實換個角色諗
男仔都可以好女仔
性格無主意, 婆媽, 過份感性, 唔夠硬淨同爽
簡單D 男人婆對家即係死乸型
邊有(極少)女仔會中意呢類男仔,
你自己都識講"好小男人"都唔會受, 好矛盾呀你

咁呢類男仔點算 ? 變 man D ? 懶型 ? 扮出黎虛偽 ?

忠於自己係好事, 但係咪等於唔可以取個平衝
太男仔頭既行為, 其實係習慣
你亦都可以女仔 D 既習慣
巴打路過留個名
A0左24年
普通樣 但而家肥左好多

見到呢三個字即負皮

點解

要人管 ? 未戒奶 ? 要人管返去搵媽媽
邊有女仔拍拖想拍到湊仔咁
巴打路過留個名
A0左24年
普通樣 但而家肥左好多

見到呢三個字即負皮

點解

咁唯有我改啦
(貼多次)

一定係有 D 問題

20歲絲
但係我覺得要扮出黎虛偽

問題唔係叫你周圍去姣仔
面對住自己中意既人
點都想變得女仔D去依偎對方 (令對方有想保護你既衝動)
正如男仔都會表達man D 令對方覺你有安全感
但如果個女仔對住自己中意既人都可以咁man
咁我就冇野好講
(貼多次)

一定係有 D 問題

20歲絲
但係我覺得要扮出黎虛偽

問題在於性格太男仔頭
但覺得女性化就 = 姣少少 = 扮出黎虛偽

其實換個角色諗
男仔都可以好女仔
性格無主意, 婆媽, 過份感性, 唔夠硬淨同爽
簡單D 男人婆對家即係死乸型
邊有(極少)女仔會中意呢類男仔,
你自己都識講"好小男人"都唔會受, 好矛盾呀你

咁呢類男仔點算 ? 變 man D ? 懶型 ? 扮出黎虛偽 ?

忠於自己係好事, 但係咪等於唔可以取個平衝
太男仔頭既行為, 其實係習慣
你亦都可以女仔 D 既習慣

識左個a0 絲。
成日玩me.
點攪

利申 叔叔
曖昧左5年左右
每日都會傾下whatspp,講吓早晨,無聊野
其實唔知對方想點
識左個a0 絲。
成日玩me.
點攪

利申 叔叔

我同你差唔多
利申 94巴
巴打路過留個名
A0左24年
普通樣 但而家肥左好多

見到呢三個字即負皮

點解

咁唯有我改啦

好簡單, 破處啦 (ons又好 sp 又好)
破左之後, 諗野會貼地好多

但小心走錯進化路線
曖昧左5年左右
其實唔知對方想點

曖昧5年? 癡線
巴打路過留個名
A0左24年
普通樣 但而家肥左好多

見到呢三個字即負皮

點解

咁唯有我改啦

但小心走錯進化路線

暫時唔行呢條路線住
ANYWAY多謝大大教路
曖昧左5年左右
其實唔知對方想點

曖昧5年? 癡線

5年wtf...
我幾個月已經開始無野講
曖昧左5年左右
其實唔知對方想點

曖昧5年? 癡線

唔洗念
如果個女仔中意你 咁耐 點認呀
曖昧左5年左右
其實唔知對方想點

曖昧5年? 癡線

唔洗念
如果個女仔中意你 咁耐 點認呀

打錯 係忍
曖昧左5年左右
其實唔知對方想點

曖昧5年? 癡線

5年wtf...
我幾個月已經開始無野講

幾個月咁耐 我幾日已經開始無野講
巴打路過留個名
A0左24年
普通樣 但而家肥左好多

見到呢三個字即負皮

點解

咁唯有我改啦

但小心走錯進化路線

暫時唔行呢條路線住

屌你又玩人
番工全部同性 點先識到嬲仔
番工全部同性 點先識到嬲仔

嬲仔
(貼多次)

一定係有 D 問題

20歲絲
但係我覺得要扮出黎虛偽

問題唔係叫你周圍去姣仔
面對住自己中意既人
點都想變得女仔D去依偎對方 (令對方有想保護你既衝動)
正如男仔都會表達man D 令對方覺你有安全感
但如果個女仔對住自己中意既人都可以咁man
咁我就冇野好講

之前同crush出街都會有女仔少少
但平時真係好難改
因為身邊d fd全部都係偏男仔頭
加上之前d 男仔fd又出曬pool 無聯絡
更加唔會理自己形象

其實點先可以無咁男仔頭
巴打路過留個名
A0左24年
普通樣 但而家肥左好多

見到呢三個字即負皮

點解

咁唯有我改啦

但小心走錯進化路線

暫時唔行呢條路線住

屌你又玩人

on9 我認真架
曖昧左5年左右
其實唔知對方想點

曖昧5年? 癡線

5年wtf...
我幾個月已經開始無野講

幾個月咁耐 我幾日已經開始無野講

幾日又短左少少 除非冇乜common興趣啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞