a0絲心事區(2)

735 回覆
6 Like 3 Dislike

出邊度先?我成日一個人出街
一個人去旅行都有

tst ?
idk
我都成日自己一個出街
有時見到一個女仔睇戲會想了解下
不過都係諗下就算

旅行唔係識人好機會咩?

識到嘅... 但都係hi bye多
國籍語言都唔同
add完Facebook都冇乜點講嘢

你唔敢去深交?
22 A0
真係驚咁就一世

咁易咩
25歲先擔心都未遲

以前入u諗住4年留留長實識到
點知...咁又4年...出左黎做野都1年...

淫賤ocamp , hell 呢d 都識唔到咩
你份人算宅?

咩圈咁

冇玩 真係幾宅 朋友識得幾個

緣份既野好難講
宅係邊種
點解冇A0巴心事區
25 A0絲 170

自己講返啲背景資料先

外國讀完書唔係返左嚟好耐,係外國都係群下香港人,有曖昧過但冇結果
以前同男性朋友message講野都會幾flirty下
啱啱返左嚟香港一年都冇,識人唔係好多,都係識落十幾年嘅中同
朋友圈子有男有女都算正正常常
可以摺亦可以出去玩
自己認為可能係衰高同平
樣子普通亦皮膚麻麻

巴絲們有冇野可以點醒下我?

見你冇乜講內在同個性野, 純講外表
高平唔緊要, 對腳正唔正先

好囉 講返性格 都算獨立
可能去外國住有咩問題都要自己解決
見到身邊啲女仔咩都自己唔識做都會燥
我都訪問過男性朋友們覺得我太女漢子
但其實對我鐘意嘅人可以好好多
好到覺得自己做埋女兵

太女漢子一個問題
上面講過哂唔再講
不過唔是問題, 對自己中意既人唔係咁咪得

重點講呢樣 "好到覺得自己做埋女兵"
如果你想吸引到一個人
首先你立場一定唔可以低過對方先
最恰當係高對方半級

直接 D 講, 有返 D 性格個性
想對方中意自己, 唔係對對方好
係用吸引, 對對方好一齊左先做啦

對對方差 ? 岩一半
時好時壞, 尤其轉型既時候
由玩得比較熟轉曖昧
由曖昧迫個男仔做主動埋門

詳細再講
Btw, 我都係25,170
但O3 想幫下絲打們

攞景*

ok fine我走lor, 一班sis來得留言都係想有advice姐

咪理條毒撚
一個男人好人好姐走入女人堆講愛情

利申, 藍巴

笑兄, 下下針住我
咁樣好咩

個個都針對, 唔通我個個都針對咩
我只係見位就入 唔關人事

其實男仔係咪真係咁在意?我以前暗瘡生唔停,一年前食左藥好返但仲有印

想做下激光但未有錢

差到點先

我覺得好多人都會留意

25 A0絲 170

好高既絲打

身邊啲男性朋友都係同我差唔多高
我出街搭地鐘都成日留意啲人嘅高度,發現香港男士普遍都係around 17x

25 A0絲 170

好高既絲打

我出街搭地鐘都成日留意啲人嘅高度,發現香港男士普遍都係around 17x

係呀 如果絲打要出POOL對身高可能唔可以有太高要求

其實有時唔係我要求人,係人要求你
係男仔都鐘意矮過自己好似需要被保護

絲打你平時會唔會著D高/有踭既鞋 著埋高過你既仔又少左一截

最高都係着Dr. Martens咋(都唔算高啦下話

我172買左對pump fury而家好後悔 但真係好靚
25 A0絲 170

好高既絲打

咁多高妹, 現實又唔見有咁多
25 A0絲 170

好高既絲打

出過街未
點解冇A0巴心事區

隔離有個A0巴嘅po喎
點解冇A0巴心事區

隔離有個A0巴嘅po喎
25 A0絲 170

好高既絲打

出過街未

每日都出
天線低低b 次次一回回兩次
25 A0絲 170

自己講返啲背景資料先

外國讀完書唔係返左嚟好耐,係外國都係群下香港人,有曖昧過但冇結果
以前同男性朋友message講野都會幾flirty下
啱啱返左嚟香港一年都冇,識人唔係好多,都係識落十幾年嘅中同
朋友圈子有男有女都算正正常常
可以摺亦可以出去玩
自己認為可能係衰高同平
樣子普通亦皮膚麻麻

巴絲們有冇野可以點醒下我?

見你冇乜講內在同個性野, 純講外表
高平唔緊要, 對腳正唔正先

好囉 講返性格 都算獨立
可能去外國住有咩問題都要自己解決
見到身邊啲女仔咩都自己唔識做都會燥
我都訪問過男性朋友們覺得我太女漢子
但其實對我鐘意嘅人可以好好多
好到覺得自己做埋女兵

太女漢子一個問題
上面講過哂唔再講
不過唔是問題, 對自己中意既人唔係咁咪得

重點講呢樣 "好到覺得自己做埋女兵"
如果你想吸引到一個人
首先你立場一定唔可以低過對方先
最恰當係高對方半級

直接 D 講, 有返 D 性格個性
想對方中意自己, 唔係對對方好
係用吸引, 對對方好一齊左先做啦

對對方差 ? 岩一半
時好時壞, 尤其轉型既時候
由玩得比較熟轉曖昧
由曖昧迫個男仔做主動埋門

詳細再講

要高過對方呢個明嘅
但係曖昧同可以埋門,我有時真係唔係好識分個界線
唔識肯定人哋係咪鐘意自己
25 A0絲 170

好高既絲打

出過街未

姐係圈子唔多見啊, 唔係街果D啊
天線低低b 次次一回回兩次

頂唔知點解會咁 明明我淨係回左一次
25 A0絲 170

好高既絲打

嗚啊,高妹就係咁,連着對波鞋都要諗下先

好高既絲打

出過街未

就好似我圈子唔多高佬咁

嗚啊,高妹就係咁,連着對波鞋都要諗下先

約班女仔frd我會照著 横掂本身已經高佢地10幾cm 但同啲男仔出街就不了 唔太想高過佢地

好高既絲打

出過街未

就好似我圈子唔多高佬咁

就算我啲friend自稱175,只要同我眼線水平,我都覺得好似同我一樣高咁
分界線的確係個好複雜既課題
要親手落場瞓身去試
先會拿捏得好

最多 case by case 同你睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞