a0絲心事區(2)

735 回覆
6 Like 3 Dislike
曖昧左5年左右
每日都會傾下whatspp,講吓早晨,無聊野
其實唔知對方想點

曖昧5年? 癡線

5年wtf...
我幾個月已經開始無野講

幾個月咁耐 我幾日已經開始無野講

幾日又短左少少 除非冇乜common興趣啦

同打開話題 求教學
中意人地 但人地唔中意自己
係咪應該試下去中意一個中意既自己既人先搞其他野?
係咪應該試下去中意一個中意自己既人先搞其他野?

中意自己既人
曖昧左5年左右
其實唔知對方想點

曖昧5年? 癡線

5年wtf...
我幾個月已經開始無野講

打開話題 求教學

點同女仔
曖昧左5年左右
其實唔知對方想點

每日早晨 晚安 講食乜 廢up 互相fb tag對方
第一次開post就獻咗比A0絲打們

繼續心事區

覆返絲打,關於
"但各位A0係咪由出生到而家都未試過對任何人有好感先?如果有過好感對象但又拍唔到拖,咁似係個人魅力問題多過要求高"

魅力唔係剩係樣架喎,有時性格、聲線、興趣、姿體動作都會影響氣質魅力架啦

咁你無feel就話唔係亂拍拖啫,咁你自己有好感嗰啲點解無比你吸引到?咪就係魅力問題囉,除非你話你成世未試過對人有好感

關於吸引與魅力兩方面呢
一個人有冇魅力其實係睇果個人覺得嘅
姐係好似一個靚女 好有魅力 但係個男仔唔鍾意佢
佢係有大眾認為嘅魅力 但係係個男仔心目中 佢係冇魅力 因為not his type雖然冇乜男仔唔鍾意靚女
所以你話魅力問題 啱
你吸引唔到一個人 文雅d咪講魅力 但係講黎講去咪又係FEEL
講到魅力咁玄妙嘅詞語 有少少令人誤會囉我覺得
順便我想講 特別係同睇緊嘅A絲打講 唔好因為某個人定義咗你有冇魅力
見到好多人因為鍾意嘅對象唔鍾意佢 所以覺得自己冇魅力 改變自己
但係我覺得做自己就係最靚 最有魅力嘅你
識貨嘅自然識欣賞 唔好做為他人改變嘅傻仔

新post留名
貼住張跟左我十六年既相先

故事呢!
(貼多次)

入黎既絲(巴都得既....)
不如一人講一個自己仲係A0既原因同埋年紀

除非你天生中意自己一個、或者根本唔想拍拖
(呢 D 人唔係冇, 但好少, 你係呢 D 人就唔駛入黎啦)

你想拍拖既, 但去到呢個歲數都仲未有拖拍
一定係有 D 問題
而家唔係怕俾人笑, 而係去解決個問題
解決問題, 首先係要承認個問題先

20歲絲
性格太男仔頭 所以經常俾人brother zone左
就算有人追都係狗公 一係就好小男人
之前同個巴打傾過 叫我平時女仔d姣少少已經大把人會追
但係我覺得要扮出黎虛偽

問題在於性格太男仔頭
但覺得女性化就 = 姣少少 = 扮出黎虛偽

其實換個角色諗
男仔都可以好女仔
性格無主意, 婆媽, 過份感性, 唔夠硬淨同爽
簡單D 男人婆對家即係死乸型
邊有(極少)女仔會中意呢類男仔,
你自己都識講"好小男人"都唔會受, 好矛盾呀你

咁呢類男仔點算 ? 變 man D ? 懶型 ? 扮出黎虛偽 ?

忠於自己係好事, 但係咪等於唔可以取個平衝
太男仔頭既行為, 其實係習慣
你亦都可以女仔 D 既習慣

想為出pool改變 同埋發自真心嘅話 大大力支持
但係 特登改 何必呢
既然你講習慣
何不習慣一個人
令女咪有仔law,d仔就係咁
曖昧左5年左右
其實唔知對方想點

曖昧5年? 癡線

5年wtf...
我幾個月已經開始無野講

打開話題 求教學

點同女仔

老生常談 共同興趣/個女仔嘅興趣
例如個女仔鍾意聽歌鍾意唱歌
得閒引用到歌詞 其實幾有效
用google做功課啦大家
曖昧左5年左右
其實唔知對方想點

曖昧5年? 癡線

5年wtf...
我幾個月已經開始無野講

打開話題 求教學

點同女仔

咪又係睇樣
係咪應該試下去中意一個中意自己既人先搞其他野?

中意自己既人

如果可以兩情相悅當然最好啦
姐係代表咗你放低咗鍾意過嘅人 開始能夠接受同自己鍾意嘅人行落去 鍾意到對方就更好啦
試下先 但係唔好即刻拍拖先

5年wtf...
我幾個月已經開始無野講

打開話題 求教學

點同女仔

咪又係睇樣

咁如果個女仔淨係睇樣 咁就冇嘢好講啦
咁如果你覺得咩都係睇樣決定嘅 咁就更加冇嘢好講啦

5年wtf...
我幾個月已經開始無野講

打開話題 求教學

點同女仔

咪又係睇樣

試過好岩傾
但出到黎就話唔夾
wtf

打開話題 求教學

點同女仔

咪又係睇樣

試過好岩傾
但出到黎就話唔夾
wtf

因為見到你個樣

打開話題 求教學

點同女仔

咪又係睇樣

試過好岩傾
但出到黎就話唔夾
wtf

因為見到你個樣

點解可以咁現實
上個post先講女仔淨係識呻
你地咪又係咁

想為出pool改變 同埋發自真心嘅話 大大力支持
但係 特登改 何必呢
既然你講習慣
何不習慣一個人

咁都講得出口
上個post先講女仔淨係識呻
你地咪又係咁

我1架
順便我想講 特別係同睇緊嘅A絲打講 唔好因為某個人定義咗你有冇魅力
見到好多人因為鍾意嘅對象唔鍾意佢 所以覺得自己冇魅力 改變自己

真心,咩做自己已經係最好最有魅力呢D講就好聽,
先唔好講淨係為出POOL, 就算為自己我都覺得應該去改變
唔係叫你改變性格變到唔似自己,但起碼一D例如壞習慣改左唔會無左你自己掛?
我曾經俾女仔話過唔細心,唔理他人感受,直到E家會有女仔話我細心
我覺得每個人都應該KEEP住去令自己變得更好

打開話題 求教學

點同女仔

咪又係睇樣

試過好岩傾
但出到黎就話唔夾
wtf

因為見到你個樣

點解可以咁現實

其實 約緊會 係咪無咩野
但一番左去就出事?
啲女仔一出來覺得唔中意
會慢慢繼續 定快快手完呢?

唔係叫你改變性格變到唔似自己,但起碼一D例如壞習慣改左唔會無左你自己掛?
我曾經俾女仔話過唔細心,唔理他人感受,直到E家會有女仔話我細心

講得好
成日話做咩要咁辛苦自己去改變自己
咁咪唔好變, 咩都唔好改
攬住個 a0 過世啦

學樓主講, 點解唔習慣一個人呢

仲有你地女人成為要求D風度,決斷,MAN,溫柔果D野
你估男人個個天生都有咩? 咪又係自己努力改變自己得返黎
真心女仔唔好放pair, 特別青春無男人咁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞