a0絲心事區(2)

735 回覆
6 Like 3 Dislike

幾日又短左少少 除非冇乜common興趣啦

打開話題 求教學

點同女仔

老生常談 共同興趣/個女仔嘅興趣
例如個女仔鍾意聽歌鍾意唱歌
得閒引用到歌詞 其實幾有效
用google做功課啦大家

咪又係睇樣

咁如果個女仔淨係睇樣 咁就冇嘢好講啦
咁如果你覺得咩都係睇樣決定嘅 咁就更加冇嘢好講啦

試過好岩傾
但出到黎就話唔夾
wtf

因為見到你個樣

點解可以咁現實

其實 約緊會 係咪無咩野
但一番左去就出事?
啲女仔一出來覺得唔中意
會慢慢繼續 定快快手完呢?

我覺得好黎好去
對方係點,我都會完左個約會先
順便我想講 特別係同睇緊嘅A絲打講 唔好因為某個人定義咗你有冇魅力
見到好多人因為鍾意嘅對象唔鍾意佢 所以覺得自己冇魅力 改變自己
但係我覺得做自己就係最靚 最有魅力嘅你
識貨嘅自然識欣賞 唔好做為他人改變嘅傻仔

真心,咩做自己已經係最好最有魅力呢D講就好聽,
先唔好講淨係為出POOL, 就算為自己我都覺得應該去改變
唔係叫你改變性格變到唔似自己,但起碼一D例如壞習慣改左唔會無左你自己掛?
我曾經俾女仔話過唔細心,唔理他人感受,直到E家會有女仔話我細心
我覺得每個人都應該KEEP住去令自己變得更好

仲有你地女人成為要求D風度,決斷,MAN,溫柔果D野
你估男人個個天生都有咩? 咪又係自己努力改變自己得返黎
真心女仔唔好放pair, 特別青春無男人咁多

講得好, 美其名做自己, 堅持自己
其實就係為左掩飾自己放 pair
A0.5巴留名
A0.5巴留名

0.5點黎
上個post先講女仔淨係識呻
你地咪又係咁

我1架

順便我想講 特別係同睇緊嘅A絲打講 唔好因為某個人定義咗你有冇魅力
見到好多人因為鍾意嘅對象唔鍾意佢 所以覺得自己冇魅力 改變自己
但係我覺得做自己就係最靚 最有魅力嘅你
識貨嘅自然識欣賞 唔好做為他人改變嘅傻仔

真心,咩做自己已經係最好最有魅力呢D講就好聽,
先唔好講淨係為出POOL, 就算為自己我都覺得應該去改變
唔係叫你改變性格變到唔似自己,但起碼一D例如壞習慣改左唔會無左你自己掛?
我曾經俾女仔話過唔細心,唔理他人感受,直到E家會有女仔話我細心
我覺得每個人都應該KEEP住去令自己變得更好

我上面有講 你自己真心想改嘅話 真係冇所謂
可能我表達得唔清楚
我嘅目標係會以為改變咗自己對方就會鍾意自己嘅人
唔係講壞習慣
係講有人會覺得改變自己就可以令對方鍾意自己 即使對方拒絕咗自己
係比鍾意對方嘅心情逼到自己改果種

巴打肯吸收教訓然後改 依種係超級好啊
係我講得唔清楚sor
A0.5巴留名

0.5點黎

曾經有一段感情冇正式開始,但同佢都好close好似男女朋友咁,圍內都認我地係一pair,但係最後雙方都好有默契咁遠離左對方

可能因為冇好好珍惜,個天罰我幾年都再冇感覺

咪又係睇樣

試過好岩傾
但出到黎就話唔夾
wtf

因為見到你個樣

點解可以咁現實

但一番左去就出事?
啲女仔一出來覺得唔中意

我覺得好黎好去

這個態度非常好
係聽過有人見唔啱眼緣即刻走的
A0.5巴留名

0.5點黎

曾經有一段感情冇正式開始,但同佢都好close好似男女朋友咁,圍內都認我地係一pair,但係最後雙方都好有默契咁遠離左對方

So sad 可能又係過左timing問題
或者係覺得朋友關係就好

巴打要加油啊 肯定會再次心跳
決定繼續a0,走去進修下
輕輕的我走了
喂d 絲打呢
點解得翻巴打係度架
係咪俾我嚇走曬
受唔受溝
決定繼續a0,走去進修下
輕輕的我走了

有緣再會
a0留名 而加target都無 可以點 朋友圈又窄又無男仔朋友 好想迫自己social啲識多啲人

咪又係睇樣

試過好岩傾
但出到黎就話唔夾
wtf

因為見到你個樣

點解可以咁現實

但一番左去就出事?
啲女仔一出來覺得唔中意

我覺得好黎好去

這個態度非常好

咁就睇下咩心態去約架姐
屌,純frd既話真係洗撚對方咩樣咩

真係唔岩feel咪可能會避下咁
A0.5巴留名

0.5點黎

或者係覺得朋友關係就好

有冇錫,拖手先
冇既0.5都唔係啵
a0留名 而加target都無 可以點 朋友圈又窄又無男仔朋友 好想迫自己social啲識多啲人

我覺得可以講埋幾歲,俾大家參考下

咪又係睇樣

試過好岩傾
但出到黎就話唔夾
wtf

因為見到你個樣

點解可以咁現實

但一番左去就出事?
啲女仔一出來覺得唔中意

我覺得好黎好去

這個態度非常好

我咁樣衰 都係摺埋算
A0.5巴留名

0.5點黎

或者係覺得朋友關係就好

又係出黎做野識唔到人,有時參加活動識到啱傾但又冇下文

有冇識人好方法,好想再有心跳

咪又係睇樣

試過好岩傾
但出到黎就話唔夾
wtf

因為見到你個樣

點解可以咁現實

但一番左去就出事?
啲女仔一出來覺得唔中意

我覺得好黎好去

這個態度非常好

我咁樣衰 都係摺埋算

巴定絲?
我覺得好冇風度
認真 係人面前有自信係幾重要
A0.5巴留名

0.5點黎

或者係覺得朋友關係就好

有冇錫,拖手先
冇既0.5都唔係啵

拖手錫面都有,physical就冇再進一步喇,又冇正式開始,所以我當自己唔算a1
A0.5巴留名

0.5點黎

或者係覺得朋友關係就好

有冇錫,拖手先
冇既0.5都唔係啵

咁0.03啦
認真 係人面前有自信係幾重要

鐘意既人面前
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞