a0絲心事區(2)

735 回覆
6 Like 3 Dislike

到我叫下春

好想曖昧下

有對象未啊

佢拍緊拖

如果佢拍緊拖肯同你噯嘅話佢都幾仆街
我身邊一個女仔拍緊拖仲喺度收兵

別人咁做仆唔仆街我就唔評論, 人地既家事
但如果為左享受D咁既福利
過D咁既引
而要冒一個失去重要既人既風險
我就覺得唔係好化算

所以我直接將自己轉做絕緣體, 唔好煩
最多訓前 ff 下
講多次

突破唔到朋友既界限, 都係源自害怕兩個字
想同佢發展, 但怕之後連朋友都失去埋

你真係立心同對方 forever fd
就唔好對對方動心
動得心就唔好諗住做 fd

怕失去朋友呢句真係好 bull shit
成句野係刪剩失去呢兩個句
說穿 只係怕失去

第一句講左突破唔到朋友既界限, 都係源自害怕兩個字
咁你一直害怕, 一直突破唔到界限
咪一直a0 就係咁黎之麻
究竟咩類型嘅男仔先會中意男仔頭性格嘅女仔?

男仔頭唔好咩
講野直
唔八婆性格

男仔頭唔好咩
講野直
唔八婆性格

十個男仔九個都中意斯文/鄰家女孩嫁
利申 見識少

你問下有幾多女仔鍾意似女人既男仔,咁你就知道答案
btw 男仔頭極都有女仔既一面掛
我都唔係好明,啲男嘅成日話人死港女,又話人收兵乜乜柒柒
但永遠嗰啲女又最受喜歡
有啲爽朗型,唔港女嘅又永遠出唔到pool

男仔頭唔好咩
講野直
唔八婆性格

十個男仔九個都中意斯文/鄰家女孩嫁
利申 見識少

咁你24小時都男仔頭咩
到你拍拖個陣就會有女仔返喇
但永遠嗰啲女又最受喜歡

簡單...樣囉
但永遠嗰啲女又最受喜歡

因為果D通常都靚
就好似賤男永遠都最受歡迎, 永遠都係錯配多
但永遠嗰啲女又最受喜歡

簡單...樣囉

真野唔好攞出來講啦
講多次

突破唔到朋友既界限, 都係源自害怕兩個字
想同佢發展, 但怕之後連朋友都失去埋

你真係立心同對方 forever fd
就唔好對對方動心
動得心就唔好諗住做 fd

怕失去朋友呢句真係好 bull shit
成句野係刪剩失去呢兩個句
說穿 只係怕失去

第一句講左突破唔到朋友既界限, 都係源自害怕兩個字
咁你一直害怕, 一直突破唔到界限
咪一直a0 就係咁黎之麻

我會認真諗下咖啦多謝ching 不過都要再同佢熟啲先踏出一步

我女朋友仲man 過我
22 A0
真係驚咁就一世

咁易咩
25歲先擔心都未遲

以前入u諗住4年留留長實識到
點知...咁又4年...出左黎做野都1年...

淫賤ocamp , hell 呢d 都識唔到咩
你份人算宅?

咩圈咁

冇玩 真係幾宅 朋友識得幾個

緣份既野好難講
宅係邊種

好少參加團體活動 朋友搭朋友既場合唔敢去 所以識唔到新朋友
但永遠嗰啲女又最受喜歡

非常認同
成日屌啲港女
就係話人臭系 但臭又要奶既人
失去左先知道遺憾
但永遠嗰啲女又最受喜歡

非常認同
成日屌啲港女
就係話人臭系 但臭又要奶既人

依家D人開口埋口就話人臭雞臭西
完全無用個腦去諗野
22 A0
第一次比人追同表白
點樣分得清自己係因為第一次所以對佢上心
定係鍾意左佢
唔想未諗好就隨便開始

你見到佢同其他女仔一齊會唔會呷醋?
你試想下 第時會同佢一齊行街 一齊生活 仲可能結婚 過成世
你會唔會覺得好遙遠 定係好期待 好幸福咁?
如果第時佢話唔鍾意你 你會點?難受,少少介意定冇所謂?
同埋 你有冇心動嘅感覺?
覺得自己做問卷調查咁

其實我覺得 你問得依條問題 姐係你對對方都有feel啦
如果唔係太拒絕嘅話 其實可以試下
或者如果個男仔唔介意嘅話 可以試下唔拍拖 但係一齊更close地相處下先 如果真係ok 慢慢就會鍾意 順理成章就會一齊架啦

其實我依家都係傾向咁
但上個禮拜我諗住傾下大家關係既時候
佢傾傾下就冇再覆機
到依家都係
但佢又會睇我story
唔知搵唔搵返佢好
因為都嬲嬲地

係咪同你玩若即若離啊
如果真係有興趣傾關係嘅話 同佢傾下囉
唔好錯過timing啊 加油
不過表白要等佢再表白一次先
得罪講句 兩情相悅但係要女仔開聲表白先都係垃圾

佢當初表白既timing真係太快
未表之前暗示過唔鍾意咁快佢都去馬
但其實佢表完白到依家我地淨係見過一次
仲要個日同佢text大家關係就變到依家咁
我地平時又唔係text得密
因為佢成日都傾傾下就自己end topic唔再應
我依家咁上心既感覺會唔會係自己ff出黎

依家覺得明明係佢追我先 但又唔覆機
有少少覺得邊個搵先就輸了咁
好似我仲上心過佢咁

咁樣鬥氣落去會出事架
一個唔小心就永遠唔見

終於等到佢搵返我先
我同佢講話我嬲
佢就話之後唔會

但我依家又開始驚
因為好似搞到太曖昧
佢會覺得我同佢一齊係遲早既事
但我依家真心對佢處於觀察期
咩都話唔埋
如果我之後覺得唔啱 冇一齊
會唔會比人覺得我比假希望玩人 收兵
22 A0
真係驚咁就一世

咁易咩
25歲先擔心都未遲

你份人算宅?

咩圈咁

緣份既野好難講
宅係邊種

點解唔敢去啊
frd搭frd 有好有唔好喇
唔通日日困喺屋企呻識唔到人咩
再唔係咪上網識人囉
失去左先知道遺憾

做咩咁sad
最後識咗兩個女仔,兩個都有仔

咁易咩
25歲先擔心都未遲

你份人算宅?

咩圈咁

緣份既野好難講
宅係邊種

點解唔敢去啊
再唔係咪上網識人囉

唉就係囉 我都唔想
見到果個女仔 但個canteen好撚多人呀

咁易咩
25歲先擔心都未遲

你份人算宅?

咩圈咁

緣份既野好難講
宅係邊種

點解唔敢去啊
再唔係咪上網識人囉

唉就係囉 我都唔想

怕(多)人咁冇辦法
一係換個戰場, 交友 app / 網上識人 / wtsapp tg gp 果 D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞