a0絲心事區(2)

735 回覆
6 Like 3 Dislike

新post留名
貼住張跟左我十六年既相先

故事呢!

話說,我小學個時係做風紀既
而個女仔都係做風紀,仲要係跟我去守小息時間
所以大家見既時間都幾多下
咁之後唔記得左咩原因佢就認左我做契哥
(唔會係契上床個種呀

當時真係幾開心,老實講同佢一齊個時既時間
應該算係我所有讀書生涯中最開心既
到最後係我last day 個日,佢就送左個公仔同張相比我

之後既日子,我有咩唔開心既事,只要見住張相
我個心就會平靜落黎

張相變左八達通套,跟左我十六年
(好似係)

老老實實,張相對我都好重要
但我知道
如果日後我有女朋友既時候
咁張相就唔可以再放係自己個銀包到
當然我會女朋友講清楚張相,然後我會燒左張相佢

成件事好warm啊 好正
多謝分享
So sad冇keep到contact
有冇試過搵翻佢啊
可能你女朋友就係佢呢

其實故仔未完
等陣再打出黎
但有關我中一,二比人恰而影響到成件事

等聽下文
蝦人嘅都係仆街

之後我就升中學啦
原來佢都升埋我個間中學
(我唔記得我小六知時有冇同佢提起)

但我個時正值被恰女仔時期
我就慢慢疏遠任何人,包括個女仔

到我中學畢業後,我就開始打探返知女仔既下落
(我當時連人地屋企電話都無囉到)

咪有畢業生飯局咁既,當時有sir係到
佢同個呀sir講,記唔記得呢個人
佢就話認得,我仲留左自己電話比個sir
等佢見到個女仔,再轉交我個電話比個女仔

但到到今時今日,我都係未搵到
其實早就唔存在任何愛意
只係想再見多一面,了左件心事

原來施主有心事未了
果班女仔正仆街

家族遊戲 ?

你點知

佢做早操個樣真係好萌

因為我都覺佢做呢套好鬼死正
THE QUIZ SHOW都唔錯我覺得

屌係咪離晒題 點解冇a0巴絲入黎分享下架

離題好,有冇巴絲有聽Aimer

amier首蝴蝶結
繼續離題有冇巴絲聽v家 hw niconico 玩翻唱

蝴蝶結
v家冇咩追 但係有聽 以前係狂熱迷
22 A0
第一次比人追同表白
點樣分得清自己係因為第一次所以對佢上心
定係鍾意左佢
唔想未諗好就隨便開始

你見到佢同其他女仔一齊會唔會呷醋?
你試想下 第時會同佢一齊行街 一齊生活 仲可能結婚 過成世
你會唔會覺得好遙遠 定係好期待 好幸福咁?
如果第時佢話唔鍾意你 你會點?難受,少少介意定冇所謂?
同埋 你有冇心動嘅感覺?
覺得自己做問卷調查咁

其實我覺得 你問得依條問題 姐係你對對方都有feel啦
如果唔係太拒絕嘅話 其實可以試下
或者如果個男仔唔介意嘅話 可以試下唔拍拖 但係一齊更close地相處下先 如果真係ok 慢慢就會鍾意 順理成章就會一齊架啦

其實我依家都係傾向咁
但上個禮拜我諗住傾下大家關係既時候
佢傾傾下就冇再覆機
到依家都係
但佢又會睇我story
唔知搵唔搵返佢好
因為都嬲嬲地

係咪同你玩若即若離啊
如果真係有興趣傾關係嘅話 同佢傾下囉
唔好錯過timing啊 加油
不過表白要等佢再表白一次先
得罪講句 兩情相悅但係要女仔開聲表白先都係垃圾

佢當初表白既timing真係太快
未表之前暗示過唔鍾意咁快佢都去馬
但其實佢表完白到依家我地淨係見過一次
仲要個日同佢text大家關係就變到依家咁
我地平時又唔係text得密
因為佢成日都傾傾下就自己end topic唔再應
我依家咁上心既感覺會唔會係自己ff出黎

依家覺得明明係佢追我先 但又唔覆機
有少少覺得邊個搵先就輸了咁
好似我仲上心過佢咁

咁樣鬥氣落去會出事架
一個唔小心就永遠唔見
小弟 21歲
拍完第一次拖學到好多野, 希望A0既大家都快D出到POOL LA
當然唔好為左拍拖而拍拖, 要認真對待每一次既感情
利申: A1
矮唔係死症, 街都多左好多女高過男既情侶

高妹表示通常係矮嘅男仔介意我高過佢 而唔係高妹介意
利申172
話說對個同班女仔有小小好感,頭先想抄佢牌 ,俾佢拒絕咗

雖然開學以嚟同佢零交流,但我唔問就冇乜機會再同你講嘢㗎喇,因為我都唔知點r你水吹好

所以先貿貿然想抄你牌,如果你有上連登又咁啱見到講聲sorry先

嚇親你唔好意思我係好瘦嗰位巴打

癡線你咁問實死啦, 除非你好靚仔

緊係由group project 開始問喇

我同佢坐好遠,同埋佢應該有組

想知你點問 等我唔會犯同樣既錯誤
小弟 21歲
拍完第一次拖學到好多野, 希望A0既大家都快D出到POOL LA

學識左唔好再咁傻仔ALLIN落一個人度

係啊 仲有老豆細佬

mk

我都覺

不過都係以前既事了

咁點解冇下文既

個時既我好似只係小學雞定唔知初中

都係交換電話sms/msn傾下計 可能見我太細個就冇理我

對方好大?
咁就白白miss左

唔記得啦
不過冇所謂啦 呢啲關係都係玩玩下既姐
我諗

以前打機 太正了 人多又團結
小弟 21歲

學識左唔好再咁傻仔ALLIN落一個人度

係啊 仲有老豆細佬

mk

我都覺

不過都係以前既事了

咁點解冇下文既

個時既我好似只係小學雞定唔知初中

都係交換電話sms/msn傾下計 可能見我太細個就冇理我

對方好大?
咁就白白miss左

唔記得啦
不過冇所謂啦 呢啲關係都係玩玩下既姐
我諗

以前打機 太正了 人多又團結

依家唔正咩

可能人大左 打機已經唔想識人 打機揾人打都係朋友多
加上依加Online game 無落 好少人 以前OLG 人多到爆ser

利申172

點都會有條刺掛

利申172

點都會有條刺掛

條刺仲要吉撚死人
我一定要矮過我
話說對個同班女仔有小小好感,頭先想抄佢牌 ,俾佢拒絕咗

雖然開學以嚟同佢零交流,但我唔問就冇乜機會再同你講嘢㗎喇,因為我都唔知點r你水吹好

所以先貿貿然想抄你牌,如果你有上連登又咁啱見到講聲sorry先

嚇親你唔好意思我係好瘦嗰位巴打

癡線你咁問實死啦, 除非你好靚仔

緊係由group project 開始問喇

我同佢坐好遠,同埋佢應該有組

想知你點問 等我唔會犯同樣既錯誤

嗰陣佢好似趕住走,我唔想阻佢太耐,就講聲:hi, 我係坐後面嘅同學嚟,介唔介俾個電話我,得閒吹下水

話說,我小學個時係做風紀既
而個女仔都係做風紀,仲要係跟我去守小息時間
所以大家見既時間都幾多下
咁之後唔記得左咩原因佢就認左我做契哥
(唔會係契上床個種呀

當時真係幾開心,老實講同佢一齊個時既時間
應該算係我所有讀書生涯中最開心既
到最後係我last day 個日,佢就送左個公仔同張相比我

之後既日子,我有咩唔開心既事,只要見住張相
我個心就會平靜落黎

張相變左八達通套,跟左我十六年
(好似係)

老老實實,張相對我都好重要
但我知道
如果日後我有女朋友既時候
咁張相就唔可以再放係自己個銀包到
當然我會女朋友講清楚張相,然後我會燒左張相佢

成件事好warm啊 好正
多謝分享
So sad冇keep到contact
有冇試過搵翻佢啊
可能你女朋友就係佢呢

其實故仔未完
等陣再打出黎
但有關我中一,二比人恰而影響到成件事

等聽下文
蝦人嘅都係仆街

之後我就升中學啦
原來佢都升埋我個間中學
(我唔記得我小六知時有冇同佢提起)

但我個時正值被恰女仔時期
我就慢慢疏遠任何人,包括個女仔

到我中學畢業後,我就開始打探返知女仔既下落
(我當時連人地屋企電話都無囉到)

咪有畢業生飯局咁既,當時有sir係到
佢同個呀sir講,記唔記得呢個人
佢就話認得,我仲留左自己電話比個sir
等佢見到個女仔,再轉交我個電話比個女仔

但到到今時今日,我都係未搵到
其實早就唔存在任何愛意
只係想再見多一面,了左件心事

原來施主有心事未了
果班女仔正仆街

打後既人生,就係唔識去處理女仔既問題
有人追過我,但我真係一舊蕃薯
唔識去處理,或者係覺得怕

然而今次有目標,想去了解佢
但我又怕自己行返舊路

所以至今仲係A0

雖然你地話我係高質

童年陰影黎

利申172

點都會有條刺掛

條刺仲要吉撚死人
我一定要矮過我

所以高妹無人要 真係唔介意平頭

利申172

點都會有條刺掛

條刺仲要吉撚死人
我一定要矮過我

矮過你呢?
最多接受到幾多cm

利申172

點都會有條刺掛

條刺仲要吉撚死人
我一定要矮過我

搵唔到高過你㗎咩

利申172

點都會有條刺掛

條刺仲要吉撚死人
我一定要矮過我

矮過你呢?
最多接受到幾多cm

只要企我隔離唔會有好明顯身高差就得 大概5cm🤔

利申172

點都會有條刺掛

條刺仲要吉撚死人
我一定要矮過我

搵唔到高過你㗎咩

A0 本身女校識得少異性 今年yr1識左個幾啱傾又182 對佢有好感但唔敢進一步 我驚最後朋友都無得做

利申172

點都會有條刺掛

條刺仲要吉撚死人
我一定要矮過我

矮過你呢?
最多接受到幾多cm

咁其實over3cm都收皮
不過170既男仔周街是

問題佢地夠唔夠膽上啫

利申172

點都會有條刺掛

條刺仲要吉撚死人
我一定要矮過我

矮過你呢?
最多接受到幾多cm

咁其實over3cm都收皮
不過170既男仔周街是

問題佢地夠唔夠膽上啫

170嘅男都唔會揾高妹啦 大家都喜歡細細粒嘅女仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞