a0絲心事區(2)

735 回覆
6 Like 3 Dislike
新人報到
利申 暗戀對象都冇個

我有個fd都係咁
未鐘意過一個人 但佢好想拍拖

我鍾意過人 但食過白果 跟住到依家都未搵到有鍾意既
如果個女仔識左幾個月 (a0)

期間幾個月出左十幾次街

之後我最近兩次出街我主動拖佢 (佢無放, 我無主動講過任何野)

到拖完佢下個星期佢面對面同我講 佢對我有feel 但未強烈到拍拖就收左皮

佢話想同我做朋友, 耐何我做唔到
我已經扮到好絕情就唔搵佢一星期, 但我唔係咁既人 仲好掛住佢

想問各位絲打點睇 仲有機會追到佢
定係真係收收皮呀 (之後仲要成日見.....)

我覺得我同個女仔既心態有啲似
都係對人有feel但又未去到拍拖
所以會想再做住朋友先 觀察下
不過我就唔會出街
因為對我黎講出街係覺得可以接受對方先會做既野
但呢樣價值觀就因人而異啦
咁啱我又係啲你唔搵我我就打死都唔做主動既人
但我又會暗地裏等緊你搵
條友前排又係冇搵我 搞到我囉囉攣左好耐
仲要我story po晒啲負面野啊 病啊都唔搵
呢樣我真係會扣好多分
所以你要留意下邊啲story應該要關心下 可能係signal黎
要適當既關心但又唔可以太chur
94年巴打here,好想認認真真識番個女朋友..
留TG係到,有興趣可以搵我吹下水,當識個朋友
tg:ufcfan
status: a1

期間幾個月出左十幾次街

之後我最近兩次出街我主動拖佢 (佢無放, 我無主動講過任何野)

到拖完佢下個星期佢面對面同我講 佢對我有feel 但未強烈到拍拖就收左皮

我已經扮到好絕情就唔搵佢一星期, 但我唔係咁既人 仲好掛住佢

不過我就唔會出街
但我又會暗地裏等緊你搵
呢樣我真係會扣好多分
所以你要留意下邊啲story應該要關心下 可能係signal黎

下下要人搵你, 你唔搵人
又唔係你肚裏面條蟲, 鬼知你鐘唔鐘意咩

下下要人做主動點得架
人地冇左條火咪走lo

期間幾個月出左十幾次街

不過我就唔會出街
但我又會暗地裏等緊你搵
呢樣我真係會扣好多分

下下要人做主動點得架
人地冇左條火咪走lo

要保持適當既距離,唔好太遠又唔好太近

期間幾個月出左十幾次街

不過我就唔會出街
但我又會暗地裏等緊你搵
呢樣我真係會扣好多分

講係咁講
雖然我係偏向唔主動
但我都有主動搵佢架
反而係佢成日講講下消失左 唔應機
呢啲時候我就會堅持等佢搵返我先
真係唔信咁多a0絲
真係唔信咁多a0絲

個個扮A0
真係唔信咁多a0絲

個個扮A0

已經慘 仲話扮 邊個唔想出pool啊
真係唔信咁多a0絲

個個扮A0

絲想有人溝又有幾難
真係唔信咁多a0絲

個個扮A0

絲想有人溝又有幾難

你講啊 講就易囉
真係唔信咁多a0絲

個個扮A0

絲想有人溝又有幾難

你講啊 講就易囉

其實唔難
我去溝,人地望都唔望我一眼
真係唔信咁多a0絲

個個扮A0

絲想有人溝又有幾難

你講啊 講就易囉

你對一個男仔暗示下已經狗衝仔啦
真係唔信咁多a0絲

個個扮A0

絲想有人溝又有幾難

你講啊 講就易囉

你對一個男仔暗示下已經狗衝啦
真係唔信咁多a0絲

個個扮A0

絲想有人溝又有幾難

你講啊 講就易囉

又話要有feel先得
真係唔信咁多a0絲

個個扮A0

絲想有人溝又有幾難

你講啊 講就易囉

又話要有feel先得

女仔有feel =你有幾錢

個個扮A0

絲想有人溝又有幾難

你講啊 講就易囉

又話要有feel先得

又唔好以偏概全,最多十個有一個唔係咁

新post留名
貼住張跟左我十六年既相先

我都823

唔知既以為佢戀童

我個人覺得愈拖愈耐會淡,冇必要等一個月後
襯仲有啲機會就好落手

直接攤牌算啦,一係仲有機會,一係失敗等自己可以死心
你而加只係唔嗲唔吊

我仲未搵到個理由 / 籍口搵返佢
如果無啦啦咁樣我仲似成個怨婦咁

唉 好煩呀

約出黎食個飯先

佢唔會出黎既

搵佢d fd幫手💁🏻‍♂️

唉 好似咁早搵佢真係唔係咁好, 同埋而家我無十足把握

其他絲點睇

呢句野真好撚on9
我仲係a0既時候仲會排口唇邊

個個扮A0

絲想有人溝又有幾難

你講啊 講就易囉

又話要有feel先得

一睇呢句就知你係青頭

絲想有人溝又有幾難

你講啊 講就易囉

又話要有feel先得

又唔好以偏概全,最多十個有一個唔係咁

好難想像依家香港女仔會冇人追
真係唔信咁多a0絲

個個扮A0

絲想有人溝又有幾難

咁易咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞