a0絲心事區(2)

735 回覆
6 Like 3 Dislike

[/quote]
巴打出街有冇著boot 咁
25絲 等一個唔會再返黎既人等10年
10年過去先覺得自己浪費緊自己時間 先真真正正放低
自細老豆就死左,呀媽再返嫁 一直好想有人保護自己
自己自我保護意識好強 唔敢行差踏錯
成為左女漢子 好多野都識好多野都自己黎
自己一個人住/生活完全冇問題
奈何男仔都好似中意d柔弱既女仔

都試過中意一個男仔但比身邊既朋友搶先一步/一係有好感既男仔都有女朋友

而家煩緊點接觸心儀對像 冇咩經驗唔知點做,唔想再食白果

因咩事等十年

佢本身係外地公民 有一日返左去讀書,我呢十年就FF住佢會返黎重燃舊情既可能(當時大家都知大家心意,但冇一齊)

呢十年係女仔最大青春年華既時期
接觸呢個花花世界, 你就 ff 世界渡假
不過都25啫, 仲有時間追既

唔好再浪費時間喇, 女人青春畢竟有限
唔同男人, 男人30人生經驗, 錢, 社會地位
價值只有升冇跌

啱呀,而家醒哂

絲打返咩工咁
怕唔怕唔識拍拖之類

我做d全日要對電腦既工
又唔係話好怕 可能始終十劃都未有一敝

條刺仲要吉撚死人
我一定要矮過我

所以高妹無人要 真係唔介意平頭

搵唔到高過你㗎咩

A0 本身女校識得少異性 今年yr1識左個幾啱傾又182 對佢有好感但唔敢進一步 我驚最後朋友都無得做

其實咁諗真心on9

由中意第一刻
就已經做唔到朋友

除非你已經唔再中意佢

每日同佢一齊上堂做grp mates一齊食lunch已經好滿足

繼續 a0
甘心嗎 ?

唔甘心啊 打算同佢再熟啲先啦 我太早表白發現一直都係自己諗多左
我地係成班frd入面最熟嗰兩個 其他人有時會講幾句我地幾襯問我地係咪一齊 其實我幾enjoy咁樣 佢又唔會好抗拒唔會否認

唔好表白呀
不如學下點做一個釣師
釣個男人返黎

眼神, 小動作, 點樣好女性化
點樣誘惑到對方

拿, 發姣係狗乸行為, 呢個係既
但中意既人面前發下姣, 有咩問題

我做d全日要對電腦既工
又唔係話好怕 可能始終十劃都未有一敝

好多工都係對電腦

圈子冇乜異性朋友?

咁正常男仔都想揀個嬌嫡嫡, 好有去保護既衝動

但愛情來到就唔會計咁多

利申兩個ex 分別高我 5同10 cm

10cm 點做到

點樣做到愛 ?
係難既
企響度後入我真係要吉高腳
同埋對腳太長, 好難屈

依家普遍都165 up 啊d 女
發育好左
[/quote]
我ex 152

發育好左

你個數邊度黎
165開始中中地上

發育好左

你個數邊度黎
165開始中中地上

er...自己出街見到咁囉
中中地上姐係咩

發育好左

你個數邊度黎
165開始中中地上

中中地上姐係咩

佢嘅意思應該係165嘅女仔應該中上 165唔係最多嗰派

發育好左

你個數邊度黎
165開始中中地上

中中地上姐係咩

唔多咩
160 - 165 呢個range 算係依家香港女仔既高度喎

搵唔到高過你㗎咩

A0 本身女校識得少異性 今年yr1識左個幾啱傾又182 對佢有好感但唔敢進一步 我驚最後朋友都無得做

其實咁諗真心on9

由中意第一刻
就已經做唔到朋友

除非你已經唔再中意佢

每日同佢一齊上堂做grp mates一齊食lunch已經好滿足

繼續 a0
甘心嗎 ?

唔甘心啊 打算同佢再熟啲先啦 我太早表白發現一直都係自己諗多左
我地係成班frd入面最熟嗰兩個 其他人有時會講幾句我地幾襯問我地係咪一齊 其實我幾enjoy咁樣 佢又唔會好抗拒唔會否認

唔好表白呀
不如學下點做一個釣師
釣個男人返黎

點樣誘惑到對方

麼牙 a0好淆底好驚連朋友都做唔到
不過我對住佢會打扮得好啲 有時會借啲耳挨過佢度 成班人食飯嗰陣我搣一半紙巾抹嘴會俾半張佢咁

發育好左

你個數邊度黎
165開始中中地上

中中地上姐係咩

我都成日地鐵望女

發育好左

你個數邊度黎
165開始中中地上

中中地上姐係咩

exact7y
佢講到周街都係165咁
真係周街都係

發育好左

你個數邊度黎
165開始中中地上

中中地上姐係咩

唔多咩
160 - 165 呢個range 算係依家香港女仔既高度喎

俾盡個中位數咪升到163

發育好左

你個數邊度黎
165開始中中地上

中中地上姐係咩

我都成日地鐵望女

個個都會嫁啦

發育好左

你個數邊度黎
165開始中中地上

中中地上姐係咩

唔多咩

中學嗰陣讀女校 大部分人都係158-163 所以我同班frd行係突左出嚟

發育好左

你個數邊度黎
165開始中中地上

中中地上姐係咩

唔多咩

中學嗰陣讀女校 大部分人都係158-163 所以我同班frd行係突左出嚟

想像到 笑左

想像到 笑左

我中學有個女仔180

搵唔到高過你㗎咩

其實咁諗真心on9

由中意第一刻
就已經做唔到朋友

除非你已經唔再中意佢

繼續 a0
甘心嗎 ?

唔好表白呀
不如學下點做一個釣師
釣個男人返黎

點樣誘惑到對方

不過我對住佢會打扮得好啲 有時會借啲耳挨過佢度 成班人食飯嗰陣我搣一半紙巾抹嘴會俾半張佢咁

有時會借啲耳挨過佢度 成班人食飯嗰陣我搣一半紙巾抹嘴會俾半張佢咁
wa, 好有攻勢, 少少狼
咁佢應該收到哂 signal

a0好淆底好驚連朋友都做唔到
戒左呢樣諗法佢

真係, 你一中意一個開始
就注定做唔翻朋友

發育好左

你個數邊度黎
165開始中中地上

中中地上姐係咩

唔多咩

多謝提供數字
165真係開始少少高架喇
女仔170已經叫高妹
巴打侵唔侵

其實咁諗真心on9

由中意第一刻
就已經做唔到朋友

除非你已經唔再中意佢

繼續 a0
甘心嗎 ?

唔好表白呀
不如學下點做一個釣師
釣個男人返黎

點樣誘惑到對方

有時會借啲耳挨過佢度 成班人食飯嗰陣我搣一半紙巾抹嘴會俾半張佢咁
wa, 好有攻勢, 少少狼
咁佢應該收到哂 signal

a0好淆底好驚連朋友都做唔到
戒左呢樣諗法佢

真係, 你一中意一個開始
就注定做唔翻朋友

自己本身習慣用半張紙巾抹嘴 多左半張出嚟俾佢都好似好正常咁嘛

我好驚佢只係當我一個熟嘅女仔朋友 我知我唔可以當佢普通朋友看待
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞