a0絲心事區(2)

735 回覆
6 Like 3 Dislike

呢個真
次次見d女social就會形住人地好多仔唔會揀自己
不過你都好d丫起碼圈子有仔
仲有機會既

係有但全部都係fd
其實好多時social只係表面

係,同異性social多唔代表真係有男/女朋友

調返轉 同性fd多 異性少
但人地見你成日睇戲出街
以為你成日約女 有病

我少朋友添 街都唔洗出

我覺得fd一定要有,fd都冇想出pool都難
利申: 本身都有fd,同性同異性都有,但係都未出到pool

有邊個唔想無fd架
但唔識去識

圈子冇 定有但識完唔熟

A0 女漢子 is here
牛高馬大姣唔起

同感太高大姣嘅話好似男人扮女人咁
邊會有人要
p.s.高168

唔洗姣既
但佢地好似唔洗男仔幫咁
同埋同啲男仔可以攬頭攬頸

太姣反而頂唔順喎,女仔帶d爽朗反而幾得人中意

重點係有時太容易有身體接觸好似無左矜持咁

清朝黎

我覺得呢啲睇一個個人口味
因為有時太多身體接觸 反而難分左佢係咪對你有好感

我意思係好易好似兄弟咁搭哂膊頭咁姐
唔知同a0女仔拍拖係咩感覺
我覺得應該實好情深

我出到pool嘅話話你知咩感覺吖

希望大家都出到pool啦
已經孤獨左25年了
留名先
新人要有咩留意
我覺得應該實好情深

已經孤獨左25年了

就黎2018又係孤伶伶倒數

A0 女漢子 is here
牛高馬大姣唔起

同感太高大姣嘅話好似男人扮女人咁
邊會有人要
p.s.高168

唔洗姣既
但佢地好似唔洗男仔幫咁

清朝黎

我咪講緊呢啲囉
同所有男仔都好好傾好玩得埋
咁點知你係中意邊個喎
我覺得應該實好情深

不如同我認識下先

係有但全部都係fd
其實好多時social只係表面

係,同異性social多唔代表真係有男/女朋友

調返轉 同性fd多 異性少
但人地見你成日睇戲出街
以為你成日約女 有病

我少朋友添 街都唔洗出

我覺得fd一定要有,fd都冇想出pool都難
利申: 本身都有fd,同性同異性都有,但係都未出到pool

有邊個唔想無fd架
但唔識去識

圈子冇 定有但識完唔熟

圈子無
我覺得應該實好情深

已經孤獨左25年了

我都未同過女仔倒數/過情人節/生日/所有fucking節日
我覺得應該實好情深

已經孤獨左25年了

好想識到個女仔同自己一齊過每一個節日
我覺得應該實好情深

已經孤獨左25年了

我都未同男仔過任何節日
160cm19歲個人太挽得好容易就同男仔做到fd但永遠d男仔都會覺得我好多仔好social唔敢埋身,而且好容易被人fd zone 其實我whatsap一個仔都無
另外就係有試過有feel,但識親嘅男仔都好似玩家flirt你一排悶就唔挽 所以。。。

你挽完未?
我覺得應該實好情深

已經孤獨左25年了

我都未同男仔過任何節日

認真呢
絲打咩樣
我覺得應該實好情深

已經孤獨左25年了

我都未同男仔過任何節日

點解識唔到男仔

唔洗姣既
但佢地好似唔洗男仔幫咁

清朝黎

我咪講緊呢啲囉
咁點知你係中意邊個喎

我當你同a b c 依3個男仔好fd
3個都搭哂膊頭
但你鐘意a既其實係會對a做得多少少野
即係對比起另外2個 唔會只係搭膊頭咁簡單 可應會多左d動作 會係攬下/橋下佢手 咁上下啦
我覺得應該實好情深

已經孤獨左25年了

我都未同男仔過任何節日

一大班一齊過都未試過?

唔洗姣既
但佢地好似唔洗男仔幫咁

清朝黎

我咪講緊呢啲囉
咁點知你係中意邊個喎

我當你同a b c 依3個男仔好fd
3個都搭哂膊頭
但你鐘意a既其實係會對a做得多少少野
即係對比起另外2個 唔會只係搭膊頭咁簡單 可應會多左d動作 會係攬下/橋下佢手 咁上下啦

咁要個A本身都對你有好感/A本身就係福爾摩斯先會察覺到喎
160cm19歲個人太挽得好容易就同男仔做到fd但永遠d男仔都會覺得我好多仔好social唔敢埋身,而且好容易被人fd zone 其實我whatsap一個仔都無
另外就係有試過有feel,但識親嘅男仔都好似玩家flirt你一排悶就唔挽 所以。。。

其實易玩得埋先易溝
你係靚果批定中上果批? 多數玩得埋係多仔溝既

中啦

其實易玩得埋先易溝

中啦

唔會囉只會無限噯昧直到永遠阿門

其實易玩得埋先易溝

中啦

成日覺得玩得o既女好冇安全感

其實易玩得埋先易溝

中啦

成日覺得玩得o既女好冇安全感

屌咪就係我到依加重A緊嘅原因囉 但我唔想夾硬變到自己成個摺友斯斯文文咁 根本唔係我黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞