a0絲心事區(2)

735 回覆
6 Like 3 Dislike
好想要a0絲既第一次

我又要
其實我唔識開post
係咪做錯咗

why

唔知 好不安
同埋即刻冇曬人係咩一回事

個個24小時on住咩

我係

廢青?

我係!

唔覆我

有野做緊
搵絲打同你傾喇
我唔鐘意人地chur我
鍾意嘅女仔日日wts我同我曬命講佢男朋友有幾好
苦過deedee
苦過deedee

識下個啦 唔好犯賤了
苦過deedee

識下個啦 唔好犯賤了

做朋友算啦
其實我唔識開post
係咪做錯咗

why

唔知 好不安
同埋即刻冇曬人係咩一回事

個個24小時on住咩

我係

廢青?

我係!

唔覆我

有野做緊
搵絲打同你傾喇
我唔鐘意人地chur我

講下姐
苦過deedee

識下個啦 唔好犯賤了

我係掉轉 我有一個一開始幾有好感既女仔係不繼同我講男朋友點衰 不過我知佢都係好鐘意個男友既
有時完全唔知點應 不過當識朋友咁繼續keep著亂9應
苦過deedee

識下個啦 唔好犯賤了

我係掉轉 我有一個一開始幾有好感既女仔係不繼同我講男朋友點衰 不過我知佢都係好鐘意個男友既

朋友好啦 唔好FF有一日人地會中意你
係以後都唔會
第一次開post就獻咗比A0絲打們

繼續心事區

覆返絲打,關於
"但各位A0係咪由出生到而家都未試過對任何人有好感先?如果有過好感對象但又拍唔到拖,咁似係個人魅力問題多過要求高"

魅力唔係剩係樣架喎,有時性格、聲線、興趣、姿體動作都會影響氣質魅力架啦

咁你無feel就話唔係亂拍拖啫,咁你自己有好感嗰啲點解無比你吸引到?咪就係魅力問題囉,除非你話你成世未試過對人有好感
苦過deedee

好過佢話男友差之後收你做兵
(貼多次)

入黎既絲(巴都得既....)
不如一人講一個自己仲係A0既原因同埋年紀

除非你天生中意自己一個、或者根本唔想拍拖
(呢 D 人唔係冇, 但好少, 你係呢 D 人就唔駛入黎啦)

你想拍拖既, 但去到呢個歲數都仲未有拖拍
一定係有 D 問題
而家唔係怕俾人笑, 而係去解決個問題
解決問題, 首先係要承認個問題先
20 A0
樣衰 > 無自信
(貼多次)

(呢 D 人唔係冇, 但好少, 你係呢 D 人就唔駛入黎啦)

一定係有 D 問題

Very agger
(貼多次)

一定係有 D 問題

Very agger

21 a0 懷疑有人格分裂
巴打路過留個名
A0左24年
唔識同女仔傾計 成日都搵唔到TOPIC
普通樣 但而家肥左好多
想搵個絲打陪我做運動 管住我
巴打路過留個名
A0左24年
普通樣 但而家肥左好多

咁你覺得自己有無咩優點
可以令一個絲打伴喺你身邊
巴打路過留個名
A0左24年
普通樣 但而家肥左好多

咁你覺得自己有無咩優點

聽講純品斯文正面正氣都係冇咩用
巴打路過留個名
A0左24年
普通樣 但而家肥左好多

咁你覺得自己有無咩優點

有經驗既女應該幾鍾意呢type
想識a0絲
巴打路過留個名
A0左24年
普通樣 但而家肥左好多

咁你覺得自己有無咩優點

又巴打圍爐打飛機
(貼多次)

一定係有 D 問題

20歲絲
性格太男仔頭 所以經常俾人brother zone左
就算有人追都係狗公 一係就好小男人
之前同個巴打傾過 叫我平時女仔d姣少少已經大把人會追
但係我覺得要扮出黎虛偽
巴打路過留個名
A0左24年
普通樣 但而家肥左好多

咁你覺得自己有無咩優點

又巴打圍爐打飛機

巴打路過留個名
A0左24年
普通樣 但而家肥左好多

見到呢三個字即負皮
苦過deedee

識下個啦 唔好犯賤了

朋友好啦 唔好FF有一日人地會中意你
係以後都唔會

就係朋友先曬命 工程毒撚唔易識到女仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞