a0絲心事區(2)

735 回覆
6 Like 3 Dislike
依家仲有咩交友app係用得過
圈子入面冇男仔fd 朋友既圈子都冇男仔fd

係啲留tg既post到留tg都應該好多巴打會add你啦
利申未試過

真心,唔好,一留立即會幾十條友ADD你
睇下留果D巴打有邊個岩你走去ADD仲好啦

利申未試過

硬係覺得add親就會約出黎扑野咁
陣間睇下先

利申未試過

係真

你又知

我上面先話完留過

講明先,唔係包生仔
基本上傾幾句就知岩唔岩繼續傾落去
我既定義就一晚時間
做義工
frd搭frd?

做義工真心係好好既方法
但可惜我冇時間

順其自然喇
係你既就係你既

利申未試過

陣間睇下先

通常扑野果D去晒SP POST

利申未試過

陣間睇下先

其實我淨係想搵一個純網友關係既人
但正如岩先有絲打講 現實冇接觸好難有共通話題傾落去
都岩既 次次同我傾計既網友都捱唔到兩個月
明明我好努力咁制造話題 只係想有人聽我鳩up姐

我有個網友傾到半年, E家做左朋友
當然都有好多無傾, 都係睇遇唔遇岩
做義工
frd搭frd?

上個 po 講左
fd 既生日 party 最容易識新朋友
就算當日冇岩
都可以透過新識朋友既圈子 frd搭frd 再識
喊撚到收唔到
其實如果個人夠social 係好易識女
最慘係懶去social 同埋對呢種友誼不敢苟同

利申未試過

陣間睇下先

我有個網友傾到半年, E家做左朋友
當然都有好多無傾, 都係睇遇唔遇岩

我d網友都識好耐
不過有仔就冇乜聯絡
做義工
frd搭frd?

上個 po 講左
fd 既生日 party 最容易識新朋友
就算當日冇岩
都可以透過新識朋友既圈子 frd搭frd 再識

其實唔係靠自己識人我覺得好mk

利申未試過

陣間睇下先

搵啲共同興趣嘅先chat啦
你地同一樣有興趣,咁至少有某啲價值觀會似類近先,係易岩傾啲

如果嗰乜鳩00後 90後 gp,最終都係5p 派對
喊撚到收唔到

做咩事啊

諗起自己對佢仲咁留戀 而佢don't fucking care...
佢可能只想食我唔係想認真發展 唉

利申未試過

陣間睇下先

我喺留tg個po度識左個網友幾啱傾傾左幾個月 無交換相因為佢喺外國讀書無見過面 其實好驚交換左相之後會傾唔到落去

利申未試過

陣間睇下先

搵啲共同興趣嘅先chat啦
你地同一樣有興趣,咁至少有某啲價值觀會似類近先,係易岩傾啲

如果嗰乜鳩00後 90後 gp,最終都係5p 派對

就算有共同興趣 都唔一定價值觀似
22 A0
第一次比人追同表白
點樣分得清自己係因為第一次所以對佢上心
定係鍾意左佢
唔想未諗好就隨便開始

利申未試過

陣間睇下先

我喺留tg個po度識左個網友幾啱傾傾左幾個月 無交換相因為佢喺外國讀書無見過面 其實好驚交換左相之後會傾唔到落去

其實係唔係一定要見到樣先可以放心去傾計?

係怕你個樣嚇到人,定係人地個樣唔岩你心水?

我以前玩online game
大家玩得耐,吹得耐水
咁就公會內既人一齊去食餐飯啦

之後大家都繼續有計傾

我會怕樣嚇到人

新post留名
貼住張跟左我十六年既相先

故事呢!

話說,我小學個時係做風紀既
而個女仔都係做風紀,仲要係跟我去守小息時間
所以大家見既時間都幾多下
咁之後唔記得左咩原因佢就認左我做契哥
(唔會係契上床個種呀

當時真係幾開心,老實講同佢一齊個時既時間
應該算係我所有讀書生涯中最開心既
到最後係我last day 個日,佢就送左個公仔同張相比我

之後既日子,我有咩唔開心既事,只要見住張相
我個心就會平靜落黎

張相變左八達通套,跟左我十六年
(好似係)

老老實實,張相對我都好重要
但我知道
如果日後我有女朋友既時候
咁張相就唔可以再放係自己個銀包到
當然我會女朋友講清楚張相,然後我會燒左張相佢

成件事好warm啊 好正
多謝分享
So sad冇keep到contact
有冇試過搵翻佢啊
可能你女朋友就係佢呢
22 A0
第一次比人追同表白
點樣分得清自己係因為第一次所以對佢上心
定係鍾意左佢
唔想未諗好就隨便開始

你見到佢同其他女仔一齊會唔會呷醋?
你試想下 第時會同佢一齊行街 一齊生活 仲可能結婚 過成世
你會唔會覺得好遙遠 定係好期待 好幸福咁?
如果第時佢話唔鍾意你 你會點?難受,少少介意定冇所謂?
同埋 你有冇心動嘅感覺?
覺得自己做問卷調查咁

其實我覺得 你問得依條問題 姐係你對對方都有feel啦
如果唔係太拒絕嘅話 其實可以試下
或者如果個男仔唔介意嘅話 可以試下唔拍拖 但係一齊更close地相處下先 如果真係ok 慢慢就會鍾意 順理成章就會一齊架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞