買完部MacBook pro 之後好撚後悔

404 回覆
24 Like 744 Dislike
好好地讀書做pt回饋屋企人啦屌 14k 4年大學做pt點都有啦 咪當借老母錢買住先咯 咁唔識諗
呢個咁撚戇鳩既post都上到熱門
呢個咁撚戇鳩既post都上到熱門

因為樓主係弱智肥婆死港女
一萬三千八同你收

留tg

認真唔係挽

你就真係挽你老母
我9788$就可以買到部全新啦 洗同你收部二手咩

巴打用大學優惠?
9788點買到?

大學優惠貴dd不過會送apple2xxx$$卡添呀 唔好再講 再講樓主知道自己做左水魚

iTunes 卡?係咪買pro先有得送?
mac, 不了
放到未
9k收
宜家唔想賣 睇咗咁多意見我知係自己好撚on9筆錢就一定會俾翻老母 宜家唯一就係想學好用mac起碼唔好on9到淨係識用嚟上網

咁咪好囉屌 洗唔洗教下你有咩功能可以盡用呀 我都用緊同一部

唔係樓主 但唔該巴打
宜家唔想賣 睇咗咁多意見我知係自己好撚on9筆錢就一定會俾翻老母 宜家唯一就係想學好用mac起碼唔好on9到淨係識用嚟上網

咁咪好囉屌 洗唔洗教下你有咩功能可以盡用呀 我都用緊同一部

唔係樓主 但唔該巴打

上面有我tg 要講嘅其實好普通
好鍾意部野 想令更多人認識佢深啲
追左幾頁post既感想/summary:

樓主首先嫌windows廢,加加埋埋貴過Mac = 只能買Mac

Mac (notebook) :

- MBA: 最平入門之選,但嫌睇到眼盲,睇唔起部野

- NMB: 價錢中等、有靚mon,冇考慮既原因不明

- MBP: 好鬼貴,樓主聲稱做左好耐research,姐係唔係衝動型消費。明知得物無所用但疑似因為唔洗自己俾而扑鎚,事後唔知發咩神經,好似俾鬼迷咁

Nice

Btw 用mac首要學hotkey & touch pad
Touvhpad 係settings 有video/gif教你,再唔係上youtube

Hotkey最常用有:cmd + c v d a w q r

C for copy
V for paste
D for duplicate
A for select all
W for close window (not app)
Q for quit app (all windows of that app)
R for refresh ( =f5 in Windows)
屋企有錢既又有乜所謂?
你話如果老母窮到仆街都買比你就話姐
屌有得你用就用啦
買嗰陣唔撚見你心痛?
買完就作故仔搏轉手昆尻老母錢
點解咁弱智都讀到大學
講到咁撚愧疚 不如part time打工囉 $14000 打2個月都有啦
屌有得你用就用啦
買嗰陣唔撚見你心痛?
買完就作故仔搏轉手昆尻老母錢

同意 根本就想套現拎錢
廢青 阿姐我畢業都係自己比錢買
其實最錯都係apple
賣咁貴
整到人地咁煩
咁你賣完d錢點洗
萬4蚊心乜撚野痛
本身我都想買
如果$12000 你ok
我同你收左佢
https://t.me/delay123
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞