買完部MacBook pro 之後好撚後悔

404 回覆
24 Like 744 Dislike
追完post
樓主應該係果d我現實最怕遇到既蠢人
不論佢係真心後悔定想套現拎錢
睇佢講d野
陣蠢人氣息散發晒出黎
屌有得你用就用啦
買嗰陣唔撚見你心痛?
買完就作故仔搏轉手昆尻老母錢

同意 根本就想套現拎錢

不過最後都有堆人衝出嚟留tg 買機
追完post
樓主應該係果d我現實最怕遇到既蠢人
不論佢係真心後悔定想套現拎錢
睇佢講d野
陣蠢人氣息散發晒出黎

為買而買, 根本唔知岩唔岩自己用
當初冇揀windows 係因為佢年年壞又要年年整 加加埋仲貴過mac先揀apple

Mac都好易壞 利申用緊 同已經換左一部
Mac好在難中毒 同靚
但壞同慢的情況係時常發生 仲要好多game無得玩

無錯 電子野根本睇彩數
我有好多fd部macbook一年內壞幾次
自己個部就玩左4年都無事
如果你唔係專業剪片執相玩音樂 部機根本得個型字同上咸網無咁易中毒

呢個世界總會有啲人用電子野無咁易壞
我部2012imac同mba用到今時今日都未入過廠未壞過
唔買都買左啦 婆婆媽媽咁 最撚憎遇到你呢挺人
樓主又係大學機班7頭
留明等睇有冇水魚
出POST都係想轉手啦
賣比我就搞掂
我信你一定係準備講9成新
OK, 7000幫你要咗去

師兄我14000買翻嚟唔好咁對我

你都on 7 9,2手平一半係常識
唔係有得退架咩

開咗盒啊

我之前試過開埋盒,用過一日都退到wor
不過就幾年前
我覺得你問下d職員先la
人講好用你就買
屌你老母睇到燥,
大佬呀,你唔撚識用,無需要又學人買pro
買完先黎後悔,
你比成14000出去之前唔係應該已經考慮周全過先買嘅咩?萬四蚊貴你唔係一早知架咩?會唔會係求求其其想買就買fing萬四蚊出去呀?此為on9之一
仲有,
你盒又刷撚埋,又唔想低價放,
你腦生屎?
老實講你平得個一千幾百我自己去apple買全新唔好?
比得起萬四蚊買pro都有番咁上下錢啦,我洗同你計較平個一千幾百買比人拆左的舊機?
就好似你同我講13000蚊屌個唔係處女,同14000蚊屌個處女,此為on9之二
跟住,
你而家賣出去一定蝕錢,
我係你老母真係激到中風
比成咁多錢,你同我轉個手就賣番出去仲要係蝕
股票都唔是咁撚玩
你咁做仲唔生性啦老老柒柒
咁撚大個人,
萬四蚊又唔係一百四十萬
做番三四個月part time乜撚都賺番曬黎啦
再唔係咪好好學pro入面嘅功能等佢值回票價,
一定好過你而家蝕賣出去
此為on9之三
屌你老母,
咁撚大個人,
又唔撚做野,洗完阿媽d錢又話覺得對唔住阿媽
你買pro個下又有無覺得對佢唔住?
而家買完自黎扮孝順,
好撚偽善

唔帶出街 會買iMAC 一用起碼用5-6年 27吋無得輸
賣機你就真係不孝喇
學好點用好過啦。你老母愛你先肯出錢買
你想報答佢就乖乖地讀好啲書仲好

話windows成日壞。
我用Xps用左兩年幾暫時都冇問題
上面好多巴打講左,萬四蚊可以啟發你生性做人努力向上,抵到爛。中意咪做下part time賺返佢囉,不過你娘親一定情願你努力讀書啦。
On9 比你揀,自己決定買,買完先學人話貴,仲要放出嚟蝕
其實一直都打算買電腦都有同老母提過 老母都同意我買 之後我就上網爬文去睇究竟買咩型號好 最終今日去咗apple睇最後揀咗最新加埋touch bar既mac pro買之前都有問老母 但係宜家買完覺得自己好對老母唔住洗咗老母成14000 如果可以我真係寧願今日冇買到部機宜家好撚想賣翻出去唔想老母洗咁多錢

今晚冇新macbook出喎
你老母買得比你就唔會心痛啦屌你 好好諗下點利用部機幫助到學業已經對得住你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞