買完部MacBook pro 之後好撚後悔

404 回覆
24 Like 744 Dislike
一萬三千八同你收

留tg
錢都比左 咪ee哦哦 屋企人出得錢買撚左就咪膽心 你賣就姐係再浪費多d錢
一萬三千八同你收

留tg

唔係有得退架咩

Google完我自膠咗,取消咗

有的話一定大把人退。

宜家真係好撚心痛

你賣左你老母緊加心痛 仲要又唔係原價放到 白白蝕左幾千

師兄講得幾o岩。
你放一定蝕幾千,
不如照用就算。

Agger
諗下點回饋屋企人好過啦
咁賣番出去我諗你屋企人會仲傷心

真係好撚憎自己果下做乜咁快下決定
一萬三千八同你收

留tg

認真唔係挽
唔係有得退架咩

有的話一定大把人退。

宜家真係好撚心痛

師兄講得幾o岩。
你放一定蝕幾千,
不如照用就算。

但係我又真係未洗用到pro咁勁

你媽知道仲肉赤 用都未用就蝕一千
覺得貴就一早買air啦大姐
PS我覺得個bar幾好用
一萬三千八同你收

留tg

認真唔係挽

你就真係挽你老母
我9788$就可以買到部全新啦 洗同你收部二手咩
唔係有得退架咩

有的話一定大把人退。

宜家真係好撚心痛

師兄講得幾o岩。
你放一定蝕幾千,
不如照用就算。

咁買左番黎,蝕幾千
再買過部新唔洗錢?
當你之後買部6000蚊既文書機,
呢部放蝕$2000到 咁就$8000蚊

不如你做pt幫人補下習做下sale
儲錢還番比老母
你老母一定開心過你成個弱智咁買完即放

16年版只係萬一。
隨便上dc睇。

唔係好識分 我係尋日買 條友係話最新款 係apple store買正價加埋保養14896

有的話一定大把人退。

宜家真係好撚心痛

師兄講得幾o岩。
你放一定蝕幾千,
不如照用就算。

ari個mon睇到眼盲
想報答屋企應該努力讀書 做好佢地期望
比翻d錢佢地冇意思
如果買部好d嘅電腦比你 可以令你生性有好成績
14000絕對唔會覺得浪費左
照用啦...apple野好似買錯...
知道搵錢辛苦就俾心機做好自己

有的話一定大把人退。

宜家真係好撚心痛

師兄講得幾o岩。
你放一定蝕幾千,
不如照用就算。

ari個mon睇到眼盲

一分錢一分貨呀親
洗大咗有乜問題 少少錢大個實搵得返
老母買得比你 就梗係計過先買嫁啦

有的話一定大把人退。

宜家真係好撚心痛

師兄講得幾o岩。
你放一定蝕幾千,
不如照用就算。

咁買左番黎,蝕幾千
再買過部新唔洗錢?

儲錢還番比老母

真係覺得老母對我好好 希望我可能原價放翻俾人 我覺得自己唔配用咁好
挽挽挽挽挽挽挽挽挽挽挽挽挽挽挽

有的話一定大把人退。

宜家真係好撚心痛

師兄講得幾o岩。
你放一定蝕幾千,
不如照用就算。

咁買左番黎,蝕幾千
再買過部新唔洗錢?

儲錢還番比老母

真係覺得老母對我好好 希望我可能原價放翻俾人 我覺得自己唔配用咁好

咁你咪返工 畀返一部份老母 當自己洗咗去囉
一萬三千八同你收

留tg

認真唔係挽

你就真係挽你老母
我9788$就可以買到部全新啦 洗同你收部二手咩

巴打用大學優惠?
9788點買到?

大學優惠貴dd不過會送apple2xxx$$卡添呀 唔好再講 再講樓主知道自己做左水魚

有的話一定大把人退。

宜家真係好撚心痛

師兄講得幾o岩。
你放一定蝕幾千,
不如照用就算。

咁買左番黎,蝕幾千
再買過部新唔洗錢?

儲錢還番比老母

咁你咪返工 畀返一部份老母 當自己洗咗去囉

唔蝕幾千真喺講唔過 差果千幾 個個寧願自己名買新 大學仲有優惠有嘢送 3 年保又有平
電子嘢一買落地就跌價
我勸你自己用啦……
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞