買完部MacBook pro 之後好撚後悔

404 回覆
24 Like 744 Dislike

認真既?

你唔想放就算

有單有收據?

有 留tg

仲有3年保養

你有冇買apple care?

等睇人收

你唔想放就算

有單有收據?

有 留tg

仲有3年保養

係唔係認真幫我收?

有單有收據?

有 留tg

仲有3年保養

係唔係認真幫我收?

留返俾有需要既巴打
筆錢我就一定會翻工俾翻老母 但係宜家我真係好撚自責 老母對我咁撚好我仲係咁洗佢啲錢 我真係覺得自己好撚不孝

時間先係最值錢嘅嘢
為個少少嘢又自責又剩
好心早啲瞓讀書好過啦
坐井觀天
最近先買左部2萬左右
換左我上部2012版mbpr

幾好用
我上一部5年內無壞過 只不過想用新spec先換
你用windows既notebook實頂唔到咁耐
咁我可以點做先蝕最少?
最近先買左部2萬左右
換左我上部2012版mbpr

幾好用
我上一部5年內無壞過 只不過想用新spec先換
你用windows既notebook實頂唔到咁耐

巴打部舊的賣左未?
幾吋mon呀?

15,當既萬8左右
送左比屋企人用
咁我可以點做先蝕最少?

屌你 唔賣出去就唔會蝕 定係你依家等錢洗 呃你啊媽錢買電腦想轉手攞舊錢?
咁我可以點做先蝕最少?

開下點用好部機

唔好哂時間做無謂野啦

拖愈耐愈自責 愈貶值

一係你係靚女 咁就大把人幫啦
咁我可以點做先蝕最少?

唔賣咪蝕最少囉
咁我可以點做先蝕最少?

學下點用好部機

唔好哂時間做無謂野啦

拖愈耐愈自責 愈貶值

一係你係靚女 咁就大把人幫啦
咁我可以點做先蝕最少?

屌你 唔賣出去就唔會蝕 定係你依家等錢洗 呃你啊媽錢買電腦想轉手攞舊錢?

認真當我真係可以賣翻出去筆錢我都會俾翻老母 如果要呃錢洗我做乜要買完又放仲要蝕 不如一早攞佢萬四仲好?
萬4唔係大數
你用到5-6年平均成本唔高
當你5000買部用得3年其實差唔多
咁我可以點做先蝕最少?

認真當我真係可以賣翻出去筆錢我都會俾翻老母 如果要呃錢洗我做乜要買完又放仲要蝕 不如一早攞佢萬四仲好?

On99你賣出去就真係正仆街仔啦
幾把刀插老母心
咁我可以點做先蝕最少?

似喺多啲 因為又話自己之後會返工 根本唔構成問題
有冇邊度可以學用mac既網頁推介?
想問一問 賣左又點?
咁我可以點做先蝕最少?

早啲瞓
有效利用item先至係最大收入
錢你搵返黎果一刻就已經蝕
銀行不斷變出黎
咁我可以點做先蝕最少?

認真你真係想孝順呀媽你就好好地用部機讀好書
咁我可以點做先蝕最少?

我當你蝕2000

買完部機返黎 開完盒蝕2000 再比返老母

老母錢就出得起 但你同佢講 電腦又無 返黎-2000

你老母出得14000比你買機都係想你買部電腦用得好啫

唔好咁反智 轉個頭就蝕幾千 仲要無機用咁on9 ok?
咁我可以點做先蝕最少?

咁你啊媽咪無左幾千蚊囉
第一 尼份係你啊媽既心意 你可以做既就係好好讀書or 賺番番黎
第二 你賣出去一定蝕 自用反而會想用盡佢 學多d 野 令自己進步先叫賺
其實我真係好自責自己用老母咁多錢 鬧我想放翻出去on99仲蝕幾千蚊仲傷老母心我都明 但係明明我都唔係想呃老母錢洗都俾人講到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞