買完部MacBook pro 之後好撚後悔

404 回覆
24 Like 744 Dislike
樓主係有鳩定無鳩
點解咁撚戇鳩 你唔係讀某啲科
就算你點用都係浪費左部機
唔排除你係有錢仔 突登為左個牌子去買
但窮得黎又唔識精打細算 多多錢都夠比你倒落海啦
宜家唔想賣 睇咗咁多意見我知係自己好撚on9筆錢就一定會俾翻老母 宜家唯一就係想學好用mac起碼唔好on9到淨係識用嚟上網

咁咪好囉屌 洗唔洗教下你有咩功能可以盡用呀 我都用緊同一部

好啊 屌我真係好需要

睇黎你出po 真係黎博屌
當初冇揀windows 係因為佢年年壞又要年年整 加加埋仲貴過mac先揀apple

Mac都好易壞 利申用緊 同已經換左一部
Mac好在難中毒 同靚
但壞同慢的情況係時常發生 仲要好多game無得玩

唔打機 應該冇呢個問題
宜家唔想賣 睇咗咁多意見我知係自己好撚on9筆錢就一定會俾翻老母 宜家唯一就係想學好用mac起碼唔好on9到淨係識用嚟上網

咁咪好囉屌 洗唔洗教下你有咩功能可以盡用呀 我都用緊同一部

好啊 屌我真係好需要

睇黎你出po 真係黎博屌

屌我都好 起碼屌醒咗 如果唔係我好可能聽朝傻更更去咗先達蝕放俾機俾人
做project有咩需要用mac
除非你係做畫畫 剪片 音樂 design engine
如果唔係買mac根本係亂咁買 貪靚
如果你真係上面果幾科 咁就唔好賣 人地用mac係因為入面有佢地需要的software 同配置
買部mac打字的話 不如用ipad算啦

其實無用 我到今時今日都係好後悔買左macbook黎讀書 點解唔買surface機

利伸 今年讀完書

成日見d人拿住部mac係coffee shop做project 其實淨係用power point
就算係apple ge Page Number用黎都無用
因為老師收ge係ppt Excel 格式 唔係要apple格式
當初冇揀windows 係因為佢年年壞又要年年整 加加埋仲貴過mac先揀apple

Mac好在難中毒 同靚

無錯 電子野根本睇彩數
我有好多fd部macbook一年內壞幾次
自己個部就玩左4年都無事
如果你唔係專業剪片執相玩音樂 部機根本得個型字同上咸網無咁易中毒
rich guy
樓主想用勁部機 就一定要記熟d shortcut 特別係個 trackpad d 手指控制 成部mac機既精粹 去setting trackpad度 佢會教曬你
如果你真係上面果幾科 咁就唔好賣 人地用mac係因為入面有佢地需要的software 同配置

其實無用 我到今時今日都係好後悔買左macbook黎讀書 點解唔買surface機

利伸 今年讀完書

成日見d人拿住部mac係coffee shop做project 其實淨係用power point
因為老師收ge係ppt Excel 格式 唔係要apple格式

其實 page number 果d 可以export Microsoft office 既格式 你真係唔識ga wor

Mac好在難中毒 同靚

無錯 電子野根本睇彩數
我有好多fd部macbook一年內壞幾次
自己個部就玩左4年都無事
如果你唔係專業剪片執相玩音樂 部機根本得個型字同上咸網無咁易中毒

唔用adobe唔用autodesk
得罪講句 拎去墊煲底都無咁嬲

利伸 今年讀完書

其實 page number 果d 可以export Microsoft office 既格式 你真係唔識ga wor

我知
我想表達的係 咁不如一開始就用Microsoft la on9
之前老豆都係買左pro比我,依加返工都用得好好,絕對唔會哂
做我女朋友幫你原價買

有鳩的小妹
之前老豆都係買左pro比我,依加返工都用得好好,絕對唔會哂

利申讀design
做乜撚野 又唔係一時衝動買,又唔係部機有問題
係度打曬飛機
你話九成新都可以13000買到啦,使撚上黎開post
又借d咦話自己係絲,都唔知搏乜
做乜撚野 又唔係一時衝動買,又唔係部機有問題
係度打曬飛機
你話九成新都可以13000買到啦,使撚上黎開post
又借d咦話自己係絲,都唔知搏乜

買得俾你就好好用
讀好啲書 唔好掛住媾女咪得囉
樓主係咪唔識用呀

真係唔係好識 所以求mac教學網推介
買得俾你就好好用
讀好啲書 唔好掛住媾女咪得囉

都話絲嚟囉溝乜女啊
有d位真係會好用過window
想孝敬老母咪學好d 書 搵多d 錢
或者直程自己去打工用人工比番果萬四老母囉
兩個方法都好過你賤賣轉手無啦啦冇左幾千
想孝敬老母咪好d 書 搵多d 錢
或者直程自己去打工用人工比番果萬四老母囉
兩個方法都好過你賤賣轉手無啦啦冇左幾千

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞