買完部MacBook pro 之後好撚後悔

404 回覆
24 Like 744 Dislike
其實一直都打算買電腦都有同老母提過 老母都同意我買 之後我就上網爬文去睇究竟買咩型號好 最終今日去咗apple睇最後揀咗最新加埋touch bar既mac pro買之前都有問老母 但係宜家買完覺得自己好對老母唔住洗咗老母成14000 如果可以我真係寧願今日冇買到部機宜家好撚想賣翻出去唔想老母洗咁多錢
出POST都係想轉手啦
賣比我就搞掂
我信你一定係準備講9成新
OK, 7000幫你要咗去
唔係有得退架咩
唔係有得退架咩

Google完我自膠咗,取消咗
出POST都係想轉手啦
賣比我就搞掂

師兄我14000買翻嚟唔好咁對我
唔係有得退架咩

開咗盒啊
有興趣 咩spec

Touch Bar 及 Touch ID
3.1GHz 處理器
256GB 儲存空間
3.1GHz 雙核心第 7 代 Intel Core i5 處理器
Turbo Boost 技術加速運行至 3.5GHz
8GB 2133MHz LPDDR3 記憶體
256GB SSD 儲存1
Intel Iris Plus Graphics 650
四個 Thunderbolt 3 連接埠
出POST都係想轉手啦
賣比我就搞掂

師兄我14000買翻嚟唔好咁對我

咩配置?
9500 聽日即收。

3.1GHz 處理器
256GB 儲存空間
3.1GHz 雙核心第 7 代 Intel Core i5 處理器
Turbo Boost 技術加速運行至 3.5GHz
8GB 2133MHz LPDDR3 記憶體
256GB SSD 儲存1
Intel Iris Plus Graphics 650
四個 Thunderbolt 3 連接埠
好撚好用喎
唔係有得退架咩

有的話一定大把人退。

宜家真係好撚心痛
好撚好用喎

同樣地好撚貴呢
巴打考完DSE? Macbook可以用好耐
呢14k你絕對唔會後悔
真係覺得對唔住既就賺錢還番比屋企人買斷佢

買左就唔好諗咁多
利申:3年前考完Dse自己賺錢買左部
開心使用中

Btw 有無買AppleCare 無既上番Apple買
果千幾好值得比!是但壞一樣野都值回票價
三年換左16k既零件,好彩有AppleCare
好撚好用喎

同樣地好撚貴呢

因為貴先後悔?
唔係有得退架咩

有的話一定大把人退。

宜家真係好撚心痛

你賣左你老母緊加心痛 仲要又唔係原價放到 白白蝕左幾千
巴打考完DSE? Macbook可以用好耐
呢14k你絕對唔會後悔
真係覺得對唔住既就賺錢還番比屋企人買斷佢

買左就唔好諗咁多
利申:3年前考完Dse自己賺錢買左部
開心使用中

Btw 有無買AppleCare 無既上番Apple買
果千幾好值得比!是但壞一樣野都值回票價
三年換左16k既零件,好彩有AppleCare

絲嚟 macbook係好抵但係我覺得宜家對我嚟講太奢侈又唔係真係要用到pro 宜家最大愧疚係對老母唔住
好撚好用喎

同樣地好撚貴呢

因為貴先後悔?

其一係貴 真係感受到老母真係好錫我 我唔配用咁好
唔係有得退架咩

有的話一定大把人退。

宜家真係好撚心痛

蝕一千我都肯 我當一千買個教訓知道老母有幾咁錫我
唔係有得退架咩

有的話一定大把人退。

宜家真係好撚心痛

師兄講得幾o岩。
你放一定蝕幾千,
不如照用就算。

但係我又真係未洗用到pro咁勁
一萬三千八同你收
唔係有得退架咩

有的話一定大把人退。

宜家真係好撚心痛

師兄講得幾o岩。
你放一定蝕幾千,
不如照用就算。

Agger
諗下點回饋屋企人好過啦
咁賣番出去我諗你屋企人會仲傷心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞