買完部MacBook pro 之後好撚後悔

404 回覆
24 Like 744 Dislike
洗大咗有乜問題 少少錢大個實搵得返
老母買得比你 就梗係計過先買嫁啦

咁又唔可以咁講 認真講老母其實對電子產品要求唔高 宜家部iphone都係我買俾佢 佢寧願自己唔要都要俾我
一萬三千八同你收

留tg

認真唔係挽

你就真係挽你老母
我9788$就可以買到部全新啦 洗同你收部二手咩

巴打用大學優惠?
9788點買到?

大學優惠貴dd不過會送apple2xxx$$卡添呀 唔好再講 再講樓主知道自己做左水魚

枝ppt 筆同printer 好吸引 早咗幾年出世Orz
一萬三千八同你收

留tg

認真唔係挽

你就真係挽你老母
我9788$就可以買到部全新啦 洗同你收部二手咩

巴打用大學優惠?
9788點買到?

大學優惠貴dd不過會送apple2xxx$$卡添呀 唔好再講 再講樓主知道自己做左水魚

我問咗學校 學校叫我自己攞學生證去買就有折
電子嘢一買落地就跌價
我勸你自己用啦……

果時我都喺買錯512 唔記得升ram... 都後悔咗幾日
樓豬做左水魚就想係到搵第二個水魚...

通曬天 ig fb都有人講 除非毒到無朋友 或者好蠢 唔知每年大學行都有優惠啦 ...
唔係有得退架咩

Google完我自膠咗,取消咗

有的話一定大把人退。

宜家真係好撚心痛

你賣左你老母緊加心痛 仲要又唔係原價放到 白白蝕左幾千

師兄講得幾o岩。
你放一定蝕幾千,
不如照用就算。

但係我又真係未洗用到pro咁勁

屌你老尾 咁你呢家買左喇嘛
你自己諗下如果你送左樣貴野比你老母但你老畢賣撚左會點
你老母可能真係見你需要nb 先特登買部貴啲既比你 偏偏你條撚樣又講埋啲閪野話覺得貴 仲要係買完先覺得貴
你想賣既目的都係想賣完比番錢老母令佢開心姐 但我話你聽佢一定唔會開心仲會好撚傷心 諗野唔好咁幼稚 你做既野唔係單單為自己負責
sorry可能我太認真 但臨訓目到呢啲真係好燥 呢個行真係好本末倒置

冇諗過揾人食 純粹覺得自己對老母唔住

通曬天 ig fb都有人講 除非毒到無朋友 或者好蠢 唔知每年大學行都有優惠啦 ...

仲想有人原價/-1000接二手

都唔知佢當人蠢定自己蠢...

根本 一早有人畀咗方法你 。。。返工成個sem 點都嘔到幾千掛

Google完我自膠咗,取消咗

有的話一定大把人退。

宜家真係好撚心痛

師兄講得幾o岩。
你放一定蝕幾千,
不如照用就算。

你老母可能真係見你需要nb 先特登買部貴啲既比你 偏偏你條撚樣又講埋啲閪野話覺得貴 仲要係買完先覺得貴
你想賣既目的都係想賣完比番錢老母令佢開心姐 但我話你聽佢一定唔會開心仲會好撚傷心 諗野唔好咁幼稚 你做既野唔係單單為自己負責
sorry可能我太認真 但臨訓目到呢啲真係好燥 呢個行真係好本末倒置

我明 今日先俾啲啊叔屌完話我大洗 話我點解要買咁貴既電腦 買完果下都好撚後悔
洗大咗有乜問題 少少錢大個實搵得返
老母買得比你 就梗係計過先買嫁啦

咁又唔可以咁講 認真講老母其實對電子產品要求唔高 宜家部iphone都係我買俾佢 佢寧願自己唔要都要俾我

少少錢就係到叫 fg咗出黎做嘢搵返咪得
你等果萬零錢開飯咩
根本萬四對你老母都係散紙
放黎做乜鳩

利申:你老豆

根本 一早有人畀咗方法你 。。。返工成個sem 點都嘔到幾千掛

當你真喺唔喺揾水魚 唔明點解一定要執著放 放咗之後用咩? windows機 無5000-6000 都難啲 又未必差唔多spec/好過apple 賣就一定無一萬幾架啦 又白蝕幾千 老母仲撚嬲你on9
萬四蚊 我當年做一個月pt都唔止
講到自己好考順但又唔願去做
買iphone俾老母睇死你都係用返老母錢

有的話一定大把人退。

宜家真係好撚心痛

師兄講得幾o岩。
你放一定蝕幾千,
不如照用就算。

我明 今日先俾啲啊叔屌完話我大洗 話我點解要買咁貴既電腦 買完果下都好撚後悔

咁你有手有腳咪番pt賺錢囉 求其m記乜春都好喇
你係咪假膠嫁屌

求期做pt當你500蚊日

一陣都返黎啦

一味就呻買錯買錯用唔著

咁不如你真係學下點先用得著pro好過啦

讓出就肯肯定係蝕讓架喇
萬四蚊 我當年做一個月pt都唔止
講到自己好考順但又唔願去做
買iphone俾老母睇死你都係用返老母錢

返ft summer 或者temp 3 個月contract都唔止添 當loan根本之後還就解決曬
用iphone做狗啊嘛
太簡單危機處理 無命題存在
諗果14000 不如諗咁少事都呻到咁。。。 岩唔岩讀書返工好過
點解樓主會揀Macbook pro?
樓主用黎做乜野多?

有的話一定大把人退。

宜家真係好撚心痛

師兄講得幾o岩。
你放一定蝕幾千,
不如照用就算。

咁買左番黎,蝕幾千
再買過部新唔洗錢?
當你之後買部6000蚊既文書機,
呢部放蝕$2000到 咁就$8000蚊

不如你做pt幫人補下習做下sale
儲錢還番比老母
你老母一定開心過你成個弱智咁買完即放

真係覺得老母對我好好 希望我可能原價放翻俾人 我覺得自己唔配用咁好

學上面巴打話齋電子野一落地就跌價,原價放比人?諗下好啦,我不如買過部全新嘅。同埋咩叫自己唔配用咁好?

當你真喺唔喺揾水魚 唔明點解一定要執著放 放咗之後用咩? windows機 無5000-6000 都難啲 又未必差唔多spec/好過apple 賣就一定無一萬幾架啦 又白蝕幾千 老母仲撚嬲你on9

真係完全冇諗過揾人做水魚我都知部機買咗翻嚟就好難放 但係好真係好心痛自己咁樣用老母啲錢
點解樓主會揀Macbook pro?
樓主用黎做乜野多?

睇av
先個萬零蚊
洗係你身上邊止呢個數
你要還大把野你有得還
呢頭買野俾個仔第二日又賣出去
買左你就好好地用
唔好浪費你老母既心意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞