買完部MacBook pro 之後好撚後悔

404 回覆
24 Like 744 Dislike
返pt比返啲錢你老母咪得
係到咿咿哦哦
你老母知你賣咗實嬲到噴火
又到左用大學notebook ownership program賺錢時間

咪臭係
貼張單出黎先寫故仔啦屌你老母

大學機仲要全部都係二手維修機
7成新都講唔撚上

有的話一定大把人退。

宜家真係好撚心痛

你賣左你老母緊加心痛 仲要又唔係原價放到 白白蝕左幾千

師兄講得幾o岩。
你放一定蝕幾千,
不如照用就算。

但係我又真係未洗用到pro咁勁

咁買左番黎,蝕幾千
再買過部新唔洗錢?
當你之後買部6000蚊既文書機,
呢部放蝕$2000到 咁就$8000蚊

不如你做pt幫人補下習做下sale
儲錢還番比老母
你老母一定開心過你成個弱智咁買完即放

真係覺得老母對我好好 希望我可能原價放翻俾人 我覺得自己唔配用咁好

聽咗咁耐都唔撚知你做乜,老母買部機比你,你就係到話咩唔配用咁好。唔通你老母係會想你買完trade返出去咩,用下腦啦。實際少少讀好啲書,搵份pt好過啦 係到講埋啲廢話
樓主讀design?唔係買部macbook做咩
男朋友家姐又係好撚On9
純粹想訓係床睇片都走去買macbook
貪佢粉紅色mon,但除非做design野
唔係唔洗買咁貴
俾心機讀書,有時間就做PT搵錢還俾呀媽囉
trade左佢?你傻左?你想激死你呀媽?
屌咁大個人都仲咁on9諗野唔撚識化仲成個女人咁心大心細 買左咪用囉 知老母錫你你咪更錫佢囉 係要賣左佢用埋d偏激方法解決唔到問題
記住呢份感覺,用部機黎學習,咪攞黎打機咪對得住你老母囉
樓主你個部絕版黎 20000同你收
我上部macbook 2007年買到今日仲會拎黎上網,雖然慢啲不過冇壞。
屌咁大個人都仲咁on9諗野唔撚識化仲成個女人咁心大心細 買左咪用囉 知老母錫你你咪更錫佢囉 係要賣左佢用埋d偏激方法解決唔到問題

屌原來真係絲黎
覺得欠左老母就第日出黎做野補償返比佢。
一家人冇話邊個欠邊個
你咪繼續後悔囉 岀面大把二手洗收你果部
巴打考完DSE? Macbook可以用好耐
呢14k你絕對唔會後悔
真係覺得對唔住既就賺錢還番比屋企人買斷佢

買左就唔好諗咁多
利申:3年前考完Dse自己賺錢買左部
開心使用中

Btw 有無買AppleCare 無既上番Apple買
果千幾好值得比!是但壞一樣野都值回票價
三年換左16k既零件,好彩有AppleCare

絲嚟 macbook係好抵但係我覺得宜家對我嚟講太奢侈又唔係真係要用到pro 宜家最大愧疚係對老母唔住

咁你當初買乜鳩呀 仲話google晒
半日就黎後悔
聽朝訓醒又話唔後悔咁?
最柒莫過於學人充大頭
點解咁on9都讀到大學
上面啲巴絲個個都叫你做pt比翻錢你老母
你就一直係度ee哦哦,唔聽人講嘢
可能我真係認真左
我買2萬幾都未後悔 你唔好咁啦
買黎上網啊
呢度fb定ig啊
好後悔好心痛咪同你阿媽講 起碼佢會知你明白佢有幾錫你
唔買都買咗 無啦啦蝕錢放俾人就係為咗咩後悔
你阿媽捨得買俾你唔係買嚟俾你蝕賣捭人嘅 你用呢部機好好地俾心機努力好過啦
不如我拎部MacBook air 同你交換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞