買完部MacBook pro 之後好撚後悔

404 回覆
24 Like 744 Dislike

Google完我自膠咗,取消咗

有的話一定大把人退。

宜家真係好撚心痛

你賣左你老母緊加心痛 仲要又唔係原價放到 白白蝕左幾千

師兄講得幾o岩。
你放一定蝕幾千,
不如照用就算。

但係我又真係未洗用到pro咁勁

咁買左番黎,蝕幾千
再買過部新唔洗錢?
當你之後買部6000蚊既文書機,
呢部放蝕$2000到 咁就$8000蚊

不如你做pt幫人補下習做下sale
儲錢還番比老母
你老母一定開心過你成個弱智咁買完即放

唔配用14000>蝕2000放
12000買部8000嘅
又唔配用8000再蝕2000放,不停loop就可以機都未用過就燒哂啲錢,一個價錢享受十幾次購物體驗,抵到爛。
買air又話睇盲眼 而家買pro又話好撚大洗好後悔 樓豬真係on99
嗡乜撚野,萬四蚊都阿支阿咗,搞咁多野
講咁多 想套現萬幾現金出黎用姐
有冇邊度可以學用mac既網頁推介?

真係路過都睇唔過眼,樓豬你係咪冇腦?前面d人都講左賣就一定蝕,一睇就知你對apply 產品冇認識又要充大頭鬼人有我有,做pj使唔使用到pro呀?下下話自己不孝,但又無視前面師兄既建議,自己以為賣出去就係好,抵你有今日。仲要用都唔識用,就學人買貴機,根本肯定乜資料都冇做過research 啦,你買貴野之前唔會識得做下research 格下價架?咁大個人,小小一件事已經睇得出你根本個人就有問題,孝順係好,不過唔好愚孝
愛惜d用
有興趣 咩spec

Touch Bar 及 Touch ID
3.1GHz 處理器
256GB 儲存空間
3.1GHz 雙核心第 7 代 Intel Core i5 處理器
Turbo Boost 技術加速運行至 3.5GHz
8GB 2133MHz LPDDR3 記憶體
256GB SSD 儲存1
Intel Iris Plus Graphics 650
四個 Thunderbolt 3 連接埠

10k 即收
一萬三千八同你收

留tg

認真唔係

挽你老母

讀好d書啦仆街仔!
有興趣 咩spec

3.1GHz 處理器
256GB 儲存空間
3.1GHz 雙核心第 7 代 Intel Core i5 處理器
Turbo Boost 技術加速運行至 3.5GHz
8GB 2133MHz LPDDR3 記憶體
256GB SSD 儲存1
Intel Iris Plus Graphics 650
四個 Thunderbolt 3 連接埠

10k 即收

有人原價收 你可以慳番

出POST都係想轉手啦
賣比我就搞掂
我信你一定係準備講9成新
OK, 7000幫你要咗去

師兄我14000買翻嚟唔好咁對我

我用部hp 同你換 我買左11000 有graphic card i7
補多2000比你
Tg nevergiveup17
返pt還返幾千俾老母囉
賣左佢做乜鳩

相信有好多傻鳩傻閪都好似樓主咁發姣,買完又冇撚用,但太貴又迫住用

有的話一定大把人退。

宜家真係好撚心痛

師兄講得幾o岩。
你放一定蝕幾千,
不如照用就算。

Agger
諗下點回饋屋企人好過啦
咁賣番出去我諗你屋企人會仲傷心

真係好撚憎自己果下做乜咁快下決定

學識唔好發姣、追名牌已經好好

有的話一定大把人退。

宜家真係好撚心痛

師兄講得幾o岩。
你放一定蝕幾千,
不如照用就算。

但係我又真係未洗用到pro咁勁

咁買左番黎,蝕幾千
再買過部新唔洗錢?
當你之後買部6000蚊既文書機,
呢部放蝕$2000到 咁就$8000蚊

不如你做pt幫人補下習做下sale
儲錢還番比老母
你老母一定開心過你成個弱智咁買完即放

屌你老母
6千文書機?
你做乜撚野文書嫁
Simulation 當文書?
唔撚識電腦就咪撚鳩up啦
萬四蚊姐第日你出黎做買下手袋買下鞋打個乞痴都無左啦
係覺得對唔住老母定係唔識用mac呀樓主
絲打機17k fast trade
可唔可以交收個陣摸下你對手
原價+100同你收
皮四真係可以去轉旅行
覺得貴又用唔著係依家依一刻既想法

第一,買返黎用都未用就蝕住放已經唔抵

第二,遲d你要用到pro既功能你先再買就變相蝕兩次

做人諗野長遠少少啦屌你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞