買完部MacBook pro 之後好撚後悔

404 回覆
24 Like 744 Dislike
老母買得俾你,你賣撚走佢再買過第二部仲退返錢俾你老母咪即係當面同伯母講「你條廢老洗成萬四銀買舊唔撚岩用既垃圾,睇下我,平你幾K仲好用呀,你俾人呃左喇柒頭」,唔洗話你唔係咁諗,因為你老母一定係咁諗
15k fast trade
assignment deadline at Fri, need it quick
唉 我明樓主
你班撚樣 又點會明窮撚既心酸
樓主tg我幫你搞掂

送比我一了百了
唔洗再煩
上面咁多人畀意見你你都仲係咁唔化 睇黎真係好急搵水魚
mac pro
緊有厹買嘅
套現炒iPhone X囉笨,嗰一皮可能會變四皮呢
買左15inch 貴係貴 但我信物有所值
大學價MacBook pro 再平
似搵籍口令大家同情放得高價d 因爲當大家講咗咩有道理嘅 佢就搬老母出黎駁 件事好假 不了
樓主我用兩皮同你收左去,有多既比你當獎學金 ,要比心機讀書呀知嗎

我出夠3萬
但要樓主一齊同我去日本旅行
Apple野可以退貨,你打去舖頭問問
巴打考完DSE? Macbook可以用好耐
呢14k你絕對唔會後悔
真係覺得對唔住既就賺錢還番比屋企人買斷佢

買左就唔好諗咁多
利申:3年前考完Dse自己賺錢買左部
開心使用中

Btw 有無買AppleCare 無既上番Apple買
果千幾好值得比!是但壞一樣野都值回票價
三年換左16k既零件,好彩有AppleCare

壞咁多野耐你條命咩

我部toshiba 5年乜事都冇 仲用到 價錢 平樓主一大半
有打機有寫program set development web server

傻仔黎
自用啦,我部pro 用左5年,你將來比多D錢你老母好過
樓主我用兩皮同你收左去,有多既比你當獎學金 ,要比心機讀書呀知嗎

我出夠3萬
但要樓主一齊同我去日本旅行

係咪咩樣咩身形都照去
努力啲讀好啲書

幫人補下習

14k 容乜易就還番比阿媽

長遠啲諗,好好地利用部 Macbook Pro 搵更多 14k 先係重點

用緊 Macbook pro 15" retina 2012 Mid,當時買21k。總共幫我搵咗 150k freelance

等緊下一代 Macbook 有第八代 Intel CPU
好撚煩呀你成個post到底做乜尻
咁簡單
咪就係最好而家即刻有人話比萬4蚊樓主, 又唔使佢放部機出黎。
一來又可以買新機2來又可以對得住老母。
咁就一天光曬囉
萬四買部垃圾notebook
一萬Desktop都完爆垃圾Mac book
萬四買部垃圾notebook
一萬Desktop都完爆垃圾Mac book

絕對係 除咗下下要開車拎出街有d唔方便之外一定係desktop贏曬
咁我可以點做先蝕最少?

死撚左佢,跟住部機俾返你老母用,又唔會蝕錢,你老母俾左錢又有野揸手,我地又唔洗睇你係度煩撚住哂,皆大歡喜
咁既柒post都推到十幾頁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞