買完部MacBook pro 之後好撚後悔

404 回覆
24 Like 744 Dislike
唔係有得退架咩

Google完我自膠咗,取消咗

有的話一定大把人退。

宜家真係好撚心痛

你賣左你老母緊加心痛 仲要又唔係原價放到 白白蝕左幾千

師兄講得幾o岩。
你放一定蝕幾千,
不如照用就算。

但係我又真係未洗用到pro咁勁

咁買左番黎,蝕幾千
再買過部新唔洗錢?
當你之後買部6000蚊既文書機,
呢部放蝕$2000到 咁就$8000蚊

不如你做pt幫人補下習做下sale
儲錢還番比老母
你老母一定開心過你成個弱智咁買完即放

download個xcode落嚟學寫swift賣app賺錢囉
有touch bar 10000都應該放得出嘅
雖然全新12198 仲送printer 同accessories pack
望到樓主打埋啲咁on9嘅野都覺得憫
好心你覺得貴一開始就咪買部機翻黎
買完翻黎又話唔值用咁貴
多9餘
On99,肯同你收個d人真係有病
Btw 挽你老母
樓主讀design?唔係買部macbook做咩
男朋友家姐又係好撚On9
純粹想訓係床睇片都走去買macbook
貪佢粉紅色mon,但除非做design野
唔係唔洗買咁貴
本身我都想買
如果$12000 你ok
我同你收左佢
https://t.me/delay123

$12500 收 留tg

竟然有人買
智障仔
冇諗清楚就要買,買完又唔想要,小朋友呀?
諗下自己點先配得起部機先啦垃圾。
假膠到呢
(Show Blocked User - Nike襪仔adidas鞋)
痴線 既然買咗就唔好回頭看啦真係
本身我都想買
我同你收左佢

竟然有人買

D狗公見係女就扮好人
如果係仔一面倒俾人屌撚到開花
你送畀你,我請你食返餐長島酒店自助餐
你送畀你,我請你食返餐長島酒店自助餐

$13500 收
個腦有事
本身我都想買
我同你收左佢

竟然有人買

D狗公見係女就扮好人
如果係仔一面倒俾人屌撚到開花

關咩事
本身都想買部 13' no tb
咁岩見到格下價姐
萬四蚊 我當年做一個月pt都唔止
講到自己好考順但又唔願去做
買iphone俾老母睇死你都係用返老母錢

Pt一個月唔止萬4

我想知有咩pt一個月有萬4
話唔定用老母錢買 賣咗自己袋 轉個頭同老母講唔見咗
萬四蚊 我當年做一個月pt都唔止
講到自己好考順但又唔願去做
買iphone俾老母睇死你都係用返老母錢

Pt一個月唔止萬4

我想知有咩pt一個月有萬4

求介紹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞