買完部MacBook pro 之後好撚後悔

404 回覆
24 Like 744 Dislike
有冇邊度可以學用mac既網頁推介?

Mac唔洗學
用耐左就識
要學既係畫圖/剪片等工具
呢d 上網直接打名就有
而且唔知你有冇收到apple email
多數買左mbp會寄比你
話可以比1次同專家視象對話
介紹Mac 同埋解答問題 可以fw比fd都得
你最不孝係做嘢唔用腦
先唔講點解買之前唔諗清楚
唔買都買咗嘞
你蝕讓出去幫到啲咩?
冇呀!
你會開心啲咩?
唔會呀
你老母會覺得你孝順咩
都唔會呀
白白蝕幾千
咁嘅思維就真係對你老母唔住喇

Mac唔洗學
用耐左就識
呢d 上網直接打名就有
多數買左mbp會寄比你

我冇收到email啊 買果陣條友都冇同我講過

https://support.apple.com/zh-hk/explore/new-to-mac
其實我真係好自責自己用老母咁多錢 鬧我想放翻出去on99仲蝕幾千蚊仲傷老母心我都明 但係明明我都唔係想呃老母錢洗都俾人講到咁

你個問題係係你到

洗撚理你d uncle講經咩

又唔撚係佢地仔女 又唔係佢地出錢

長輩又唔寸得嘅話

當佢發up 瘋咪算

咁撚上心先係最on9嘅地方
你最不孝係做嘢唔用腦
唔買都買咗嘞
你蝕讓出去幫到啲咩?
冇呀!
你會開心啲咩?
唔會呀
你老母會覺得你孝順咩
都唔會呀
白白蝕幾千

所以我宜家真係好撚自責
樓主跳樓死左去啦
自卑到咁
你成世人都洗左老母百幾萬啦 屌
買完之後又要eeoo

我係你老母知你賣左佢一定好撚傷心

又話自己對佢唔住又盛 轉個頭就賣左佢送比你嘅野

Women's logic
其實我真係好自責自己用老母咁多錢 鬧我想放翻出去on99仲蝕幾千蚊仲傷老母心我都明 但係明明我都唔係想呃老母錢洗都俾人講到咁

你依家即係同人講
我係on9 我一定要做 有無方法幫我再on9啲 求教學

Mac唔洗學
用耐左就識
呢d 上網直接打名就有
多數買左mbp會寄比你

我冇收到email啊 買果陣條友都冇同我講過

大約係咁
你最不孝係做嘢唔用腦
唔買都買咗嘞
你蝕讓出去幫到啲咩?
冇呀!
你會開心啲咩?
唔會呀
你老母會覺得你孝順咩
都唔會呀
白白蝕幾千

所以我宜家真係好撚自責

好好地學用mac啦
唔好諗賣啦

無人會理會你嘅本意
結果論就係呃老母錢
你賣出去就準備比你啲呀叔笑多幾獲
自責好撚用呀?好多人冇而你有呀
越睇越覺得你偽善
好好地用部野咪得囉 唔好真係嗰萬四
樓主跳樓死左去啦
自卑到咁

咁應該養佢最蝕。。。 咁嘅post都磨到幾個鐘
自責撚用呀?好多人冇而你有呀
越睇越覺得你偽善
好好地用部野咪得囉 唔好真係嗰萬四

無人會理會你嘅本意
結果論就係呃老母錢
你賣出去就準備比你啲呀叔笑多幾獲

「哈哈哈 一早話過佢架啦 依家又蝕幾千喇」
你老母咁辛苦做野賺錢返黎送比你嘅野 你攞去賤賣

真係好孝順好識諗呀 孝感動天
宜家唔想賣 睇咗咁多意見我知係自己好撚on9筆錢就一定會俾翻老母 宜家唯一就係想學好用mac起碼唔好on9到淨係識用嚟上網
自己用啦on9
MacBook pro 係哂俾人睇

唔會真係用

識用就用iMac
樓主跳樓死左去啦
自卑到咁

咁應該養佢最蝕。。。 咁嘅post都磨到幾個鐘

份人又要懶唔打工
俾返萬四老母有春用咩
又咪係繼續吃老母住老母
水電媒屋租樣樣錢 樓主到底有幾on99
20幾歲人 仲話用1000蚊買個教訓 知道老母錫自己 痴撚線
電腦有咩話用唔用到咁勁 不嬲越勁越好 只不過買之前有budget限制 宜家你買撚左就唔好搞咁多野 老老實實咁用咪咪得lor
不過講真 touch bar 呢d 嚼頭野
無撚左mega safe 頭 差電 即刻降格
得返d on9 thunderbolt 下下要買轉插 舊一款最起碼都有個hdmi頭 sdhx卡槽
宜家真係狗也不屌
宜家唔想賣 睇咗咁多意見我知係自己好撚on9筆錢就一定會俾翻老母 宜家唯一就係想學好用mac起碼唔好on9到淨係識用嚟上網

咁咪好囉
百屌成材

早啲咁諗咪唔洗煩囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞