買完部MacBook pro 之後好撚後悔

404 回覆
24 Like 744 Dislike
萬四蚊 我當年做一個月pt都唔止
講到自己好考順但又唔願去做
買iphone俾老母睇死你都係用返老母錢

Pt一個月唔止萬4
講用唔用得著真係好戇鳩嘅一回事

你估通街人用電話 有無玩得出佢一半以上性能啊

你係覺得用唔著pro就要蝕讓

不如你唔好用電腦 用紙筆咪算囉
點解樓主會揀Macbook pro?
樓主用黎做乜野多?

因為人有我要有 威囉
利申都用緊mbpr 貪佢放得入個斜咩 除咗media同film course要拍片剪 其實都無乜點用得著 用bootcamp多
好好用部電腦,學下剪片畫圖,多啲用嚟睇readings溫書,唔會浪費部腦又多樣技能,咁先對得住老母

努力報答佢啦,萬幾蚊你讀好啲書返少少工好快搵返嚟啦
萬四蚊買雙核i5,8Gb Ram,onboard graphics.
不了,狗都唔屌。
樓豬做左水魚就想係到搵第二個水魚...

冇諗過揾人食 純粹覺得自己對老母唔住

根本 一早有人畀咗方法你 。。。返工成個sem 點都嘔到幾千掛

當你真喺唔喺揾水魚 唔明點解一定要執著放 放咗之後用咩? windows機 無5000-6000 都難啲 又未必差唔多spec/好過apple 賣就一定無一萬幾架啦 又白蝕幾千 老母仲撚嬲你on9

真係完全冇諗過揾人做水魚我都知部機買咗翻嚟就好難放 但係好真係好心痛自己咁樣用老母啲錢

錢就係拎黎咁用
有乜嘢問題
樓主用黎做乜野多?

原本係pro同MacBook 度揀 做project多
萬四蚊 我當年做一個月pt都唔止
講到自己好考順但又唔願去做
買iphone俾老母睇死你都係用返老母錢

Pt一個月唔止萬4

邊個講淨喺可以返一份pt 有個返幾份 都有成6位炒股
有frd summer都返pt 賺夠下年爭費
我都買左pro 但無touch bar既

我建議你唔好放 放一定蝕錢 你保養好d 呢部野可以跟你4年或以上 同埋如果真係覺得對唔住老母 唔該你用其他方法補救返 打工比返錢又好 比心機讀好書都好 總知就唔好令佢地唔開心同失望啦
你依加咁樣賣蝕錢之餘 父母知道又心痛又唔開心 咁好咩??
諗清楚再做決定
$13000同你收,ok?
我都買左pro 但無touch bar既

我建議你唔好放 放一定蝕錢 你保養好d 呢部野可以跟你4年或以上 同埋如果真係覺得對唔住老母 唔該你用其他方法補救返 打工比返錢又好 比心機讀好書都好 總知就唔好令佢地唔開心同失望啦
你依加咁樣賣蝕錢之餘 父母知道又心痛又唔開心 咁好咩??
諗清楚再做決定

Ps.我部pro 我媽出錢既
樓主用黎做乜野多?

原本係pro同MacBook 度揀 做project多

如果你想賣左pro換返部macbook
我建議你都係留返部pro好d
macbook 好易好熱

認真既?
樓豬做左水魚就想係到搵第二個水魚...

冇諗過揾人食 純粹覺得自己對老母唔住

根本 一早有人畀咗方法你 。。。返工成個sem 點都嘔到幾千掛

當你真喺唔喺揾水魚 唔明點解一定要執著放 放咗之後用咩? windows機 無5000-6000 都難啲 又未必差唔多spec/好過apple 賣就一定無一萬幾架啦 又白蝕幾千 老母仲撚嬲你on9

真係完全冇諗過揾人做水魚我都知部機買咗翻嚟就好難放 但係好真係好心痛自己咁樣用老母啲錢

你老母知道你蝕錢放出去真係唔慌唔心痛

認真既?

你唔想放就算

認真既?

你唔想放就算

有單有收據?
筆錢我就一定會翻工俾翻老母 但係宜家我真係好撚自責 老母對我咁撚好我仲係咁洗佢啲錢 我真係覺得自己好撚不孝
佢唔退起碼拎反贈品。
Printer都值幾百,
再加個保護袋同防毒。

可以點做?

認真既?

你唔想放就算

有單有收據?

有 留tg
筆錢我就一定會翻工俾翻老母 但係宜家我真係好撚自責 老母對我咁撚好我仲係咁洗佢啲錢 我真係覺得自己好撚不孝

屌你個不孝子

認真既?

你唔想放就算

有單有收據?

有 留tg

仲有3年保養

認真既?

你唔想放就算

有單有收據?

有 留tg

仲有3年保養

你有冇買apple care?

認真既?

你唔想放就算

有單有收據?

有 留tg

仲有3年保養

你有冇買apple care?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞