[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(12)趕住開post唔得閒諗post名

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
Ay唔好彩 遇到loas
香港新公會招人
公會名:繼兒動母
Tag: #82VUP8P0
入會Link:
https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=82VUP8P0&token=kjs9dy47&platform=iOS
(點擊即可加入公會)

香港公會 但亦歡迎各地華人加入
誠招長玩 多上線玩家
團內有老手 教導新人
雖然現在只有二十人 但全都是活躍分子 而且實力也不俗
入會不設盃數限制

條件:
*200捐贈 / per week
*20盃 部落皇冠 / person

定期舉行聯賽
目標香港top 200公會
設有wechat group交流
結算計最高分數定當前分數?
結算計最高分數定當前分數?

獎 賽季最高計
排名 當前
Bomb tower 豬 ice golem wizard 全6lv
9lv電 3lv3水骨 4lv龍 2lv礦工
卡a9 人地有火球炸我wizard就攻唔入 遇到golem或者氣球有時又守唔到 有冇咩意見
零課
Bomb tower 豬 ice golem wizard 全6lv
卡a9 人地有火球炸我wizard就攻唔入 遇到golem或者氣球有時又守唔到 有冇咩意見
零課

定係橙卡要升一升先
有無人計過自己幾耐無爬過分
利申 今次出左2v2之後就無再爬分
零課

定係橙卡要升一升先

0課磨一磨先喇
卡lvl追唔到點打都係輸多
4600杯玩家表示驚已棄

我都打到好悶。。
會友鏢局

主會 - 4300盃 -2
#LUO2QOV
分號 - 3800盃 -2
#2LPR8GGV
叁號 - 4000盃 -2
#2QRUL9RC

12勝以上玩家優先考慮
歡迎長期衝盃 刷Challenge玩家
以禮待人 無禮即踢
迷失的羔羊@@hk
hk local top 20
主會迷失 4300+
二會迷路 3800+
三會迷途 3400+
四會迷踪 3000+
各招收新成員加入
歡迎凝聚力強,活躍,中意吹水,同其他公會玩友誼賽既大家加入
一個月至少一場1萬石聯賽俾4個公會一齊交流
4個公會共用telegram group
分數差少少,有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid
新POST LM
零課

定係橙卡要升一升先

幾多杯?
零課

定係橙卡要升一升先

幾多杯?

A9... 2600+-
HK GOGOGO收人, 差3個位
次次打齊箱
新POST LM

都新左好耐喇喎
次次打齊箱

想加入但只有26XX奬杯 入唔到
迷失的羔羊@@hk
hk local top 20
主會迷失 4300+
二會迷路 3800+
三會迷途 3600+
四會迷踪 3400+
各招收新成員加入
歡迎凝聚力強,活躍,中意吹水,同其他公會玩友誼賽既大家加入
一個月至少一場1萬石聯賽俾4個公會一齊交流
4個公會共用telegram group
分數差少少,有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid
停左4400左右,想用電法換3級礦工,有無其他提議
停左4400左右,想用電法換3級礦工,有無其他提議

電法換骨墓
次次打齊箱

你平時CLAN CHEST打幾多呢?
新post留名

GodLikeHK (前HKGolden2)
#8PR92G9Q

咩都盃數都可以,活躍最緊要。多捐,求卡
捐卡要求每星期最少100張(7階以下無限制)
部落戰要求每人最少10盃。每週保證Lv 10 部落箱。(有人CARRY)

唔夠盃可留名講

常玩,暫時1700-1800盃,求加

YIN37
#80LYR0200
新post留名

GodLikeHK (前HKGolden2)
#8PR92G9Q

咩都盃數都可以,活躍最緊要。多捐,求卡
捐卡要求每星期最少100張(7階以下無限制)
部落戰要求每人最少10盃。每週保證Lv 10 部落箱。(有人CARRY)

唔夠盃可留名講

常玩,暫時1700-1800盃,求加

YIN37
#80LYR0200

你申請
次次打齊箱

你平時CLAN CHEST打幾多呢?

最小100個部落寶箱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞