[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(12)趕住開post唔得閒諗post名

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
火球畢左業 橙卡仲有邊張值得長遠投資?

3槍

火槍女 木馬 吹箭 冰巨 ⋯

大蚊同小皮卡邊張好d?

睇你配咩牌架姐
你用天狗石頭人 緊係落大蚊
佢每日任務會replace免費箱?

好似係

係,即係迫你打,冇得農場開免費箱

係,即係迫你打,冇得農場開免費箱

新手表示molamola
個任務系統真係似足啲大陸GAME呀
不過都好既,好過免費箱,鼓勵啲人打下
唔解決天梯問題,最多都係吊一陣命

遊戲條命隨時短幾年
一開始出,連單打都要俾錢玩
而家又多模式,卡又亂,任務又逼人玩
無晒以前單打果種爬分嘅感覺

遊戲條命隨時短幾年

賣左比 _訊 就一味只係識cap水
2V2 個個儲盃升卡
都唔知咁驚跌分做咩
成班 4000 分卡死晒
完全無晒意慾追 Personal Best

好彩 4300 以上大家爬分都健康嘅
所以 2V2 對我嚟講就唔吸引
出 Quest 都幫到高分果班人

遊戲條命隨時短幾年

騰訊咪騰迅,點解要_左佢
2V2 個個儲盃升卡
都唔知咁驚跌分做咩

上季4800左右已經打緊13本,13白.
大概就係因為底下面啲人唔打.搞到高,中層既人卡住晒係到

遊戲條命隨時短幾年

騰訊咪騰迅,點解要_左佢

唔記得左係咩 又懶得查

3槍

大蚊同小皮卡邊張好d?

睇你配咩牌架姐

飛行器同大蚊有冇得比?

3槍

大蚊同小皮卡邊張好d?

睇你配咩牌架姐

飛行器同大蚊有冇得比?

一個俾火球炸死,一個炸唔死.自己可以諗諗~
我憎野豬就黎憎到心臟病發
2V2 個個儲盃升卡
都唔知咁驚跌分做咩

上季4800左右已經打緊13本,13白.
大概就係因為底下面啲人唔打.搞到高,中層既人卡住晒係到

但係你要再爬高D
就要贏呢D max level既對手
而家我發覺唔少人賣左d max level acc走
上季5000 - 5200好多都係買人acc既白痴
靠屈lv打上去

D打把豬就嚟要幫佢地絕種,正垃圾哈巴狗
會友鏢局

主會 - 4200盃 -1
#LUO2QOV
分號 - 3800盃 -2
#2LPR8GGV
叁號 - 4000盃
#2QRUL9RC

12勝以上玩家優先考慮
歡迎長期衝盃 刷Challenge玩家

以禮待人 無禮即踢
https://link.clashroyale.com/invite/clan/en?tag=CYY0&token=ya6z6aa6&platform=iOS

公會有位 歡迎活躍玩家

Lala captain joined just

豬係最易counter
2v2連續十幾盤配d高我400-500盃既對手比我,都幾肯定有隱藏天梯
普通卡高我3lv
新玩既玩家唔知去邊就黎薯仔部落
Clan Tag: #8LCGG222

Link: https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=8LCGG222&token=wnrrpe6t&platform=iOS

開心玩 冇咩規則 等個clan興盛左先搞多D野

唔知有冇人入黎呢 依家得好小人希望多d人入黎玩啦

豬係最易counter

勁驚大比卡 超騎
隨時一下都扑唔到仲要唔夠水守
風放得好都勁麻煩
btw電法勁克地獄龍

豬係最易counter

勁驚大比卡 超騎
隨時一下都扑唔到仲要唔夠水守
風放得好都勁麻煩

但回報勁高 特別低水流
屌我迫擊炮咁辛苦先打到塔一野 仲要不斷放野係前面擋
你野豬無腦鳩衝 好多時至少穩打到一下 如果守得冇咁好 比你aa 3下已經1k hp
公平咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞