[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(12)趕住開post唔得閒諗post名

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
2v2真係越來越難打,長期一打三

一打先勁

2v2,概率上,對面有豬隊友既機會大一倍,因為自己隊最少有一個係正常人
同一副deck打左成百場2v2,7成幾勝率
打得多22打壞手勢呀 有心玩既人 唔好打咁多22 成個sense會搞錯左

有冇咁嚴重
利申成日打

單打同雙打個玩法唔同
本身依兩日都可以keep住3000上
今日試deck試到2500
上唔番3000
打得多22打壞手勢呀 有心玩既人 唔好打咁多22 成個sense會搞錯左

有冇咁嚴重
利申成日打

單打同雙打個玩法唔同

呢排玩得多升唔返啲盃
迷失的羔羊@@hk
hk local top 20
主會迷失 4300+
二會迷路 3800+
三會迷途 3600+
四會迷踪 3400+
各招收新成員加入
歡迎凝聚力強,活躍,中意吹水,同其他公會玩友誼賽既大家加入
一個月至少一場1萬石聯賽俾4個公會一齊交流
4個公會共用telegram group
分數差少少,有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid

有冇咁嚴重
利申成日打

單打同雙打個玩法唔同

呢排玩得多升唔返啲盃

係 盡量小玩22
會友鏢局

主會 - 4300盃 -2
#LUO2QOV
分號 - 3800盃 -2
#2LPR8GGV
叁號 - 4000盃 -2
#2QRUL9RC

12勝以上玩家優先考慮
歡迎長期衝盃 刷Challenge玩家

以禮待人 無禮即踢
開左個新Clan
新手唔知去邊就黎薯仔部落
Clan Tag: #8LCGG222

Link: https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=8LCGG222&token=wnrrpe6t&platform=iOS

開心玩 冇咩規則 等個clan興盛左先搞多D野

唔知有冇人入黎呢

有冇咁嚴重
利申成日打

單打同雙打個玩法唔同

呢排玩得多升唔返啲盃

係 盡量小玩22

今朝打返1vs1用錯卡,又唔記得點打
3900>3700
打2v2壓力仲大過1v1,尤其見到隊友係皇巨+精人
佢如果係滿等都好少少,有d得11lv都拎出嚟

我拎定大電同佢開路
唔幫又係死撚硬
2vs2輸咪輸隊友一豬我就會電對方主塔gg

我拎定大電同佢開路
唔幫又係死撚硬

琴日預到個on9
唔睇我牌同水就死衝過去
咁我得大電同夜女
唔通仲要同你隻豬9衝咩

之後條友就發脾四
用魔法開人主堡

有冇咁嚴重
利申成日打

單打同雙打個玩法唔同

呢排玩得多升唔返啲盃

係 盡量小玩22

今朝打返1vs1用錯卡,又唔記得點打
3900>3700

你用番一樣都會落野判斷錯誤 22同11唔同

我拎定大電同佢開路
唔幫又係死撚硬

我拎定大電電主堡

我拎定大電同佢開路
唔幫又係死撚硬

我拎定大電電主堡

最中意隊友先手淨放豬
無咁蝕又可以試對面卡

我拎定大電同佢開路
唔幫又係死撚硬

我拎定大電電主堡

最中意隊友先手淨放豬
無咁蝕又可以試對面卡

我見到既係隊友一開波就橋頭女武神+精人,手上又無咩牌跟到佢,咁就十水
一係就一開波精人狂暴 我仲以為玩緊三倍水即死挑戰

我拎定大電同佢開路
唔幫又係死撚硬

我拎定大電電主堡

最中意隊友先手淨放豬
無咁蝕又可以試對面卡

我見到既係隊友一開波就橋頭女武神+精人,手上又無咩牌跟到佢,咁就十水
一係就一開波精人狂暴 我仲以為玩緊三倍水即死挑戰

對面兩個人咩鳩都擋到la
4倍水都係咁話
Supersell又有優惠包,點睇
Supersell又有優惠包,點睇

3倍不了
等錢就買中間
傳說就.......
D選卡都唔撚係RANDOM,
大量皇巨出沒,ON撚鳩
D選卡都唔撚係RANDOM,
大量皇巨出沒,ON撚鳩

邊個同你講選卡係random
選卡揀唔揀飛行器好?
選卡揀唔揀飛行器好?

我覺得幾好用 特別係爆到一塔之後
選卡揀唔揀飛行器好?

我覺得幾好用 特別係爆到一塔之後

新卡小人識防
依家啲箱都仲有cycle
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞