[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(12)趕住開post唔得閒諗post名

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
分身得4 張傳說,除左伐木工全部1 LV係
但挑戰出第3 張伐木工,
擺明最少人用既最大機率中,
正身又係中超過10 張電車,其他中好少,
屌你老母臭CR
屌你老母臭CR

電車男
屌你老母臭CR

深表同情.. 但我中最多礦工
屌你老母臭CR

深表同情.. 但我中最多礦工

刺客10張
我中最多既係冰法
[突發] 💖宅女simsim💖亂入直播台旁述, 協助我取得9勝😍
這是直播重溫, 所以影片比較長
新增時間軸, 可供快速選擇

https://youtu.be/vQNpd2V51iw
===================
香港部落招募活躍玩家
請搜尋「FiJoYcE
FiJoYcE FoRcEs 主會收3800+
FiJoYcE MiNionS 分會收3400+

輕鬆暢遊‧互相幫助
[捐卡]每週最少捐100張
[部落寶箱]最少打15冠

歡迎遊戲內直接申請入會, 請註明 lihkg
如部落額滿想留位, 請聯絡我 LINE ID: TERRYMA
===================
每週為大家送上挑戰活動影片,喜歡我的影片請幫忙按Like & Share,歡迎追隨以獲得最新消息
↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
【Facebook】
https://www.facebook.com/TeRrYxGaming

【YouTube】
https://www.youtube.com/TeRrYxGaming

【Twitch】
https://www.twitch.tv/TeRrYxGaming
正 4萬入手左一張超級騎士
睇chief pat玩2v2挑戰真係笑死 ,2v2真係咩人都有
9勝真係好難
打左幾次都係得8勝
開左個新Clan
新玩既玩家唔知去邊就黎薯仔部落
Clan Tag: #8LCGG222

Link: https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=8LCGG222&token=wnrrpe6t&platform=iOS

開心玩 冇咩規則 等個clan興盛左先搞多D野

唔知有冇人入黎呢
9勝真係好難
打左幾次都係得8勝

打完頭一分鐘
大家有意識齊齊放低電話
9勝真係好難
打左幾次都係得8勝

打完頭一分鐘
大家有意識齊齊放低電話

最on9係知配卡系統
9勝真係好難
打左幾次都係得8勝

打完頭一分鐘
大家有意識齊齊放低電話

最on9係知配卡系統

無撚有錯
對面可以有2超騎
2大皮
自己一張都無

今晚開場2000石聯賽比各位參加
7點開場 8點開波 請各位多多指教

邊套上分好
9勝真係好難
打左幾次都係得8勝

打完頭一分鐘
大家有意識齊齊放低電話

最on9係知配卡系統

無撚有錯
對面可以有2超騎
2大皮
自己一張都無

咁又唔會既通常係豬隊友送超騎俾人
之後自己拎大皮
9勝真係好難
打左幾次都係得8勝

打完頭一分鐘
大家有意識齊齊放低電話

最on9係知配卡系統

無撚有錯
對面可以有2超騎
2大皮
自己一張都無

之後自己拎大皮

所以打到7勝 輸埋 唔打 玩運氣

借呢到搵食?
有冇clan收人 2000盃
9勝真係好難
打左幾次都係得8勝

打完頭一分鐘
大家有意識齊齊放低電話

最on9係知配卡系統

無撚有錯
對面可以有2超騎
2大皮
自己一張都無

之後自己拎大皮

分身9勝0負
正身7勝
9勝真係好難
打左幾次都係得8勝

打完頭一分鐘
大家有意識齊齊放低電話

最on9係知配卡系統

無撚有錯
對面可以有2超騎
2大皮
自己一張都無

之後自己拎大皮

分身9勝0負
正身7勝

有咩技巧
最後一日先玩終於九勝,雖然拍著好多三千盃既,但對手對係二、三千盃,-6取勝,又一張冰法

借呢到搵食?

自己上淘寶抵玩好多
香港公會招人
公會名:繼兒動母
Tag: #82VUP8P0
每星期至少200捐同20部落皇冠
雖然依家好少人
但歡迎大家入黎一齊努力!
只少2800冠
定期會開寶石聯賽
目標香港top 200公會
設有tg group交流
迷失的羔羊@@hk
hk local top 20
主會迷失,二會迷路,三會迷途,四會迷踪
各招收新成員加入
歡迎中意吹水,交流遊戲,同其他公會玩友誼賽既大家加入
500,2000石聯賽不定時開放.
4個分會共用telegram group
實力不區,有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞