[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(12)趕住開post唔得閒諗post名

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

對面難打到一個點
見到都覺得佢慘

牌面對面應該可以贏喎

對面無得守
快攻又唔夠快

對面輸埋牌順,起手兩火箭
見到replay都覺得佢慘

公主飛桶清唔到 氣球用火箭 楊巨電塔
就咁用法術炸你都得

無可能打得贏 套牌

皇巨唔係單行嫁
木工行先你個電塔光速爆左la

士兵血量相差太遠,法術又太高水
其他卡又數係偷塔卡
對面一強攻你唔守就俾人3塔

有電法火球公主架嘛 公主根本唔會死
有幾勁強攻 得個波 火箭搞掂啦
划木工加楊巨10水喎 更何況楊巨根本就垃圾 冇大法術 我公主電法係自己陣都好安全

對面難打到一個點
見到都覺得佢慘

牌面對面應該可以贏喎

對面無得守
快攻又唔夠快

就咁用法術炸你都得

無可能打得贏 套牌

皇巨唔係單行嫁

其他卡又數係偷塔卡

划木工加楊巨10水喎 更何況楊巨根本就垃圾 冇大法術 我公主電法係自己陣都好安全

對面咪就係守到攻唔到
一想偷塔又俾我打另一邊又唔夠我快
汽球你一換一無著數
最後因為輸出唔夠俾皇巨壓死
兵太低水攻擊力低,法太高水又殺唔到皇巨
打落就知慘過閪

對面難打到一個點
見到都覺得佢慘

牌面對面應該可以贏喎

對面無得守
快攻又唔夠快

就咁用法術炸你都得

無可能打得贏 套牌

皇巨唔係單行嫁

其他卡又數係偷塔卡

對面咪就係守到攻唔到
汽球你一換一無著數
打落就知慘過閪

最衰冇得砌2枝火箭 冇得隻揪

對面難打到一個點
見到都覺得佢慘

牌面對面應該可以贏喎

對面無得守
快攻又唔夠快

就咁用法術炸你都得

無可能打得贏 套牌

皇巨唔係單行嫁

其他卡又數係偷塔卡

對面咪就係守到攻唔到
汽球你一換一無著數
打落就知慘過閪

最衰冇得砌2枝火箭 冇得隻揪

無back up段片,你衰牌順好難搞嫁。
唉 新玩根本上唔到分
卡左係三千分
自己就得8lv 卡又低lv
人地個個11lv就仲留係3000..明恰新手..
自己玩開xbow,其他卡好廢..
唉 新玩根本上唔到分
卡左係三千分

同我分身一樣
d卡得7-8lv次次都對住9-10 lv
唉 新玩根本上唔到分
卡左係三千分

係咁架啦 人地始終玩得耐過你
時間付出左咁耐
無得怨架喎
香港新公會招人
公會名:繼兒動母
Tag: #82VUP8P0
保證秒捐!
歡迎鐘意玩CR嘅香港人加入!一齊努力,討論,進步!
條件:
每星期至少250捐及20部落皇冠
定期舉行聯賽
目標香港top 200公會
設有group交流
唉 新玩根本上唔到分
卡左係三千分

時間付出左咁耐
無得怨架喎

11lv留3k唔出奇
唉 新玩根本上唔到分
卡左係三千分

時間付出左咁耐
無得怨架喎

11lv留3k唔出奇

除非你全部卡都滿lv
唔係你去到幾多分都係比人壓lv
4600杯玩家表示驚已棄
4600杯玩家表示驚已棄

why ar?
迷失的羔羊@@hk
hk local top 20
主會迷失 4300+
二會迷路 3800+
三會迷途 3400+
四會迷踪 3000+
各招收新成員加入
歡迎凝聚力強,活躍,中意吹水,同其他公會玩友誼賽既大家加入
一個月至少一場1萬石聯賽俾4個公會一齊交流
4個公會共用telegram group
分數差少少,有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid
迷失的羔羊@@hk
主會迷失 4300+
二會迷路 3800+
三會迷途 3400+
四會迷踪 3000+
各招收新成員加入
分數差少少,有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid

八月先開始玩, 而家26xx 杯
會Keep 住玩同捐卡
請問四會有無位收小弟?

黎緊個公會箱完左我會大執位,可以telegram我留個位~
https://youtu.be/WkwhXg2JWnY

香港部落招募活躍玩家
請搜尋「FiJoYcE
FiJoYcE FoRcEs 主會收3800+
FiJoYcE MiNionS 分會收3400+

輕鬆暢遊‧互相幫助
[捐卡]每週最少捐100張
[部落寶箱]最少打15冠

歡迎遊戲內直接申請入會, 請註明 lihkg
如部落額滿想留位, 請聯絡我 LINE ID: TERRYMA

不定期直播、每週挑戰活動影片,歡迎追隨「TeRrYxGaming」
【Facebook】https://www.facebook.com/TeRrYxGaming
【YouTube】https://www.youtube.com/TeRrYxGaming
【Twitch】https://www.twitch.tv/TeRrYxGaming
迷失的羔羊@@hk
主會迷失 4300+
二會迷路 3800+
三會迷途 3400+
四會迷踪 3000+
各招收新成員加入

Congrats
你哋公會嘅Loas入左8強
迷失的羔羊@@hk
主會迷失 4300+
二會迷路 3800+
三會迷途 3400+
四會迷踪 3000+
各招收新成員加入

Congrats
你哋公會嘅Loas入左8強

多謝晒
會友鏢局

主會 - 4300盃 -2
#LUO2QOV
分號 - 3800盃 -2
#2LPR8GGV
叁號 - 4000盃 -2
#2QRUL9RC

12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
香港新公會招人
公會名:繼兒動母
Tag: #82VUP8P0
保證秒捐!
歡迎鐘意玩CR嘅香港人加入!一齊努力,討論,進步!
條件:
每星期至少250捐及20部落皇冠
定期舉行聯賽
目標香港top 200公會
設有group交流
2V2 之後真係唔洗諗升分
三個月停係一個分都好正常

唉,好辛苦
唔爬盃,月尾個箱又唔夠大
爬盃又要晒好多精力

唉,好辛苦
爬盃又要晒好多精力

做人安份守已拎4300個個算LA

唉,好辛苦
爬盃又要晒好多精力

做人安份守已拎4300個個算LA

我clan啲人都話我再唔爬盃就自立門戶了
開左個新Clan
新玩既玩家唔知去邊就黎薯仔部落
Clan Tag: #8LCGG222

Link: https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=8LCGG222&token=wnrrpe6t&platform=iOS

開心玩 冇咩規則 等個clan興盛左先搞多D野

唔知有冇人入黎呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞