[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(12)趕住開post唔得閒諗post名

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
唔撚玩天梯算
次次都13 10 7 2/3咁壓落嚟點玩

天梯好恐怖而家
我覺得指定卡牌1v1 個quest應該要改做打challenge都解到先岩

真係唔知以後新手點玩
出左個組合任務,要用指定某2張卡贏3場,洗走個任又出多次另外一個組合任務
On9 撚有升禁多卡咩
啲任務根本攞盃數靠飛

真係唔知以後新手點玩

成10蚊張on9
出左個組合任務,要用指定某2張卡贏3場,洗走個任又出多次另外一個組合任務
On9 撚有升禁多卡咩
啲任務根本攞盃數靠飛

狂暴同巨人心唸兩樣都無升
出左個傳奇箱
要打400個任務分先開到我屌你老母
以為睇錯
原來真係買卡冇錢賺
以為睇錯
原來真係買卡冇錢賺

100石20張rare 弱智
我打10次10石好過
其實玩到大後期其實錢係多過卡好多

唔覺 好撚窮
定你個大後期係6000up?

唔覺 好撚窮

係你亂洗錢姐

唔覺 好撚窮

係你亂洗錢姐

如果唔會更新改能力唔駛換deck用死果個deck的確夠錢用既
親切技術指導同交流
每週有10級公會箱
捐卡反應踴躍
歡迎任何盃數人士
特別歡迎新手
俺汝父#QR2QPL

唔覺 好撚窮

係你亂洗錢姐

我全部唔用既得1479
每日任務本來係收集卡片500張
換一換
變為 在1v1 競技場對戰中使用軍隊卡牌80次

邊張
哥布林大軍

焗打天梯

軍隊=troop 即係除左法術建築都得

換一換

邊張
哥布林大軍

焗打天梯

啱啱打咗場 用單法術皮卡三槍
一場 用20次
換一換

邊張
哥布林大軍

焗打天梯

啱啱打咗場 用單法術皮卡三槍
一場 用20次

我見到有人為左出稀有卡建築不停鳩loop
我打爆左對面兩個塔方便佢loop
達陣好撚on9
我覺得指定卡牌1v1 個quest應該要改做打challenge都解到先岩

咪係
有時跟本唔夠lv係天梯用

咪係
有時跟本唔夠lv係天梯用

任務天梯限定..目的係引人打1v1, 供應盃數去金字塔頂
如果任務唔啱既可以取消佢揀過個,好似一日一次機會
如果任務唔啱既可以取消佢揀過個,好似一日一次機會

好似都係比返同一種類你
換左兩次
由1v1 傳奇數> 魔法數> 白卡數
指定卡牌組合 獎品會比較好
如果無升過就 當打少2張卡.. XDD
用6張卡打對手, 總有機會嬴
有冇人更新左之後用wifi玩都lag 瘋狂delay
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞