[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(12)趕住開post唔得閒諗post名

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
好心得2、3千杯就咪玩2v2出嚟害人啦

sor
好心得2、3千杯就咪玩2v2出嚟害人啦

5千都黎緊啦

勁驚大比卡 超騎
隨時一下都扑唔到仲要唔夠水守
風放得好都勁麻煩

但回報勁高 特別低水流
屌我迫擊炮咁辛苦先打到塔一野 仲要不斷放野係前面擋
你野豬無腦鳩衝 好多時至少穩打到一下 如果守得冇咁好 比你aa 3下已經1k hp
公平咩

咁你咪轉大皮卡囉
套套deck都有剋星架喇

睇黎要轉
而家10場有8場都有野豬 d人仲覺得冇問題

一早話豬/木桶/風果D OP,用緊果D就成日話無問題,成日俾人COUNTER
係咁易COUNTER點解咁多人用?

佢地係唔怕counter嫁
除非你快過佢攻,否則偷塔好勁

小心一陣又有班野豬痴線佬咬你
話咩" 建築放得好咪完美解 你自己放得唔好係你技術屎 "
聽到真係唔知好嬲定好笑

事實的確係咁
利伸:唔係玩豬 但最鐘意打豬

勁驚大比卡 超騎
風放得好都勁麻煩

但回報勁高 特別低水流
你野豬無腦鳩衝 好多時至少穩打到一下 如果守得冇咁好 比你aa 3下已經1k hp
公平咩

咁你咪轉大皮卡囉

睇黎要轉

一早話豬/木桶/風果D OP,用緊果D就成日話無問題,成日俾人COUNTER

聽到真係唔知好嬲定好笑

事實的確係咁

你個deck易打緊係正 我塔10lvl 迫擊炮12lvl 打得幾撚辛苦
佢地就無腦橋放 4水提供咁唔合理既value

咁你咪轉大皮卡囉

睇黎要轉

聽到真係唔知好嬲定好笑

事實的確係咁

你個deck易打緊係正 我塔10lvl 迫擊炮12lvl 打得幾撚辛苦

成個遊戲都係格食格
你打低水一樣舒服 唔通人地又話你支逼擊4水咁高value咩

勁驚大比卡 超騎
風放得好都勁麻煩

但回報勁高 特別低水流
公平咩

咁你咪轉大皮卡囉

睇黎要轉

聽到真係唔知好嬲定好笑

事實的確係咁

10lv本12lv迫擊炮打到11lv豬,咁係你勁喎
做乜玩到今時今日仲咁中意單對單一張卡比較,單對單跟本DAY 1所有卡都有相剋唔駛平衡啦
做乜玩到今時今日仲咁中意單對單一張卡比較,單對單跟本DAY 1所有卡都有相剋唔駛平衡啦

月經
其實豬玩家唔駛咁緊張,supersell nerf晒其他牌都唔會搞豬,我地放心繼續求豬

黎緊nerf豬喎

有patch notes啦?

唔肯定係咪真,巴打你地公會無人講既咩
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/10/06/215023_87ca3161af77d33e99d52589813c65ad.jpg[img]
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/10/06/215026_2ec7b52ab052c495ae7f9559ec7c72eb.jpg[img]

假左好耐啦,係上年個UPDATE圖改少少
而家最新流傳係骨召改細範圍,大電都改細範圍同埋電車BUFF
其實豬玩家唔駛咁緊張,supersell nerf晒其他牌都唔會搞豬,我地放心繼續求豬

黎緊nerf豬喎

有patch notes啦?

唔肯定係咪真,巴打你地公會無人講既咩
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/10/06/215023_87ca3161af77d33e99d52589813c65ad.jpg[img]
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/10/06/215026_2ec7b52ab052c495ae7f9559ec7c72eb.jpg[img]

假左好耐啦,係上年個UPDATE圖改少少
而家最新流傳係骨召改細範圍,大電都改細範圍同埋電車BUFF

duowan 多玩係大陸網黎
得啖笑,大陸野全部不可信

月經

有地獄塔同細皮守
但細皮要光速放岩位唔係又硬食1下屌
2v2由0-2打到9-2,頭幾局好多新手,好恐怖
得罪講句, 玩到咁上下 砌副deck出黎仲係連最基本既豬都守唔住 真係好打極有限
Epic卡以後一日最多買1張或5張
Rare卡以後賣100一張,冇人會捐卡
得罪講句, 玩到咁上下 砌副deck出黎仲係連最基本既豬都守唔住 真係好打極有限

事實的確係既
但玩豬玩得勁既人個節奏會真係好煩好難守

事實的確係既

一放完豬轉頭又哥軍又公主又飛筒

事實的確係既

一放完豬轉頭又哥軍又公主又飛筒

逐張逐張講 有乜好講?
請問車手即是咩意思

500石傳奇箱一般唔建議買,除非你真係好少傳奇卡,如果唔係就等做車手啦
請問車手即是咩意思

500石傳奇箱一般唔建議買,除非你真係好少傳奇卡,如果唔係就等做車手啦

個箱送架車你渣 考定車牌

出電車
豬呢啲咁平衡既卡都有人話OP
係你地吹到咁勁既話
點解比賽又會咁少豬牌組出場?
為隻豬嘈 豬係勁但未算op
樓上玩迫擊砲個位你迫擊砲放中間最頂
可以拉豬加打塔喎 你再落一水骨 or弓手已經完解
我見tv個啲迫擊砲打豬多數都有優勢
請問車手即是咩意思

中佐電磁炮你就係車手
電磁炮LV1 打挑戰好用,但LADDER冇高LV真係廢
為隻豬嘈 豬係勁但未算op
樓上玩迫擊砲個位你迫擊砲放中間最頂
可以拉豬加打塔喎 你再落一水骨 or弓手已經完解
我見tv個啲迫擊砲打豬多數都有優勢

TV到好豬都係俾攻城DECK屈住打
好睇牌順 ~
https://www.youtube.com/watch?v=gw5is4i4zsY
傳說9/10 BALANCE UPDATE
廢J LM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞