[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(12)趕住開post唔得閒諗post名

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
屌開始後悔投資咁多畀巨人

巨人9蚊勁喎
新一季玩到無乜idea砌deck

高lv卡:
巨人 11lv
哥軍 12lv
三蚊 六蚊12lv

傳說:
電法4lv
超騎 2lv
其他傳說3lv

野豬同騎士都低lv

上季打到4900感覺上係屈人level
巨人 三蚊 電法 夜女 骨召 火球 細電 木

開新季打返d差唔多卡level總係覺得有d問題

大家有無建議

仲有
過多兩星期夠卡升7lv大皮卡

唔中意屈lv玩100石囉

巨人9蚊勁喎

好多野counter
新一季玩到無乜idea砌deck

高lv卡:
巨人 11lv
哥軍 12lv
三蚊 六蚊12lv

傳說:
電法4lv
超騎 2lv
其他傳說3lv

野豬同騎士都低lv

上季打到4900感覺上係屈人level
巨人 三蚊 電法 夜女 骨召 火球 細電 木

開新季打返d差唔多卡level總係覺得有d問題

大家有無建議

仲有
過多兩星期夠卡升7lv大皮卡

唔中意屈lv玩100石囉

屈lv都贏唔到

點解

睇下Arena 11 頭10副win rate最高嘅deck有無巨人你就明

點解

睇下Arena 11 頭10副win rate最高嘅deck有無巨人你就明

巨人跟超騎加水㙮 is ok la

點解

睇你點玩姐

巨人 3蚊 6蚊 礦工 火球 細電 水塔 公主
好似係最basic既巨人9蚊
公主個位唔知塞咩好

點解

睇你點玩姐

巨人 3蚊 6蚊 礦工 火球 細電 水塔 公主
好似係最basic既巨人9蚊
公主個位唔知塞咩好

早排嗰副係
巨人 3蚊 6蚊 礦工 火球 細電 槍手 哥仔

我就用
巨人 3蚊 6蚊 礦工 火球 細電 電法 哥軍

不過玩得唔好
永遠打唔贏d三魔法 / 飛斧 / 火法
有冇人想入我公會?幾個人一齊都得
#28PU28C8
玩開戈倫石人 但卡2800 成日輸比地獄塔

點砌deck好?

唔係話地獄塔無敵,無得破
問題係玩大怪頭兩分鐘好難夠水破地獄塔,對面就不停削你血
頭兩分鐘只可以死守,去到雙倍水先可以進攻
就咁5水橦支野係到,就迫你死守兩分鐘,都唔算OP?

你玩得大怪但無制定過點應對地獄塔好明顯係你問題多過對面用地獄塔既問題

咁大怪有效進攻一波可以打穿對面又唔算op嗎?

桶仔流只係不停陰d陰d 玩桶仔流防守一波失誤就輸左 桶仔流無強大進攻 對面一樣有得有失 加強防守能力減低進攻能力

大家取向唔同唔同唧

Ps. 我個生態用地獄塔9成都係玩桶仔, 我係大怪流 完全唔覺地獄塔op

我無話打唔贏地獄塔,贏唔贏到同係咪OP兩件事黎
亦都唔關對面套係咪細水流事,玩大怪都可以用地獄塔

玩大怪對住地獄塔,雙倍水前有幾可攻得入先?
我都係覺得,一支地獄塔迫你守兩份鐘算OP

PS. 認真討論,我希望可以搵到方法唔洗等雙倍水先打得入
用開巨人骨召,希望UPDATE完會好D
有無人一樣更新唔到
有無人一樣更新唔到

我play store見唔到有得更
無咗free chest?
嘩屌
更新完電法廢到
屌 啱啱發現連牌店變咗捆綁式咁賣
以前每張20 40可以揀住買
依㗎要一買買指定數目
總數雖然平咗不過逼你硬食某個數目
An機玩得未

唔係話地獄塔無敵,無得破
問題係玩大怪頭兩分鐘好難夠水破地獄塔,對面就不停削你血
頭兩分鐘只可以死守,去到雙倍水先可以進攻
就咁5水橦支野係到,就迫你死守兩分鐘,都唔算OP?

你玩得大怪但無制定過點應對地獄塔好明顯係你問題多過對面用地獄塔既問題

咁大怪有效進攻一波可以打穿對面又唔算op嗎?

桶仔流只係不停陰d陰d 玩桶仔流防守一波失誤就輸左 桶仔流無強大進攻 對面一樣有得有失 加強防守能力減低進攻能力

大家取向唔同唔同唧

Ps. 我個生態用地獄塔9成都係玩桶仔, 我係大怪流 完全唔覺地獄塔op

我無話打唔贏地獄塔,贏唔贏到同係咪OP兩件事黎
亦都唔關對面套係咪細水流事,玩大怪都可以用地獄塔

玩大怪對住地獄塔,雙倍水前有幾可攻得入先?
我都係覺得,一支地獄塔迫你守兩份鐘算OP

PS. 認真討論,我希望可以搵到方法唔洗等雙倍水先打得入
用開巨人骨召,希望UPDATE完會好D

其他咩卡
達陣好智障

幾好玩呀
仲輕鬆咗

我個UI做乜9大咁多
睇唔哂

我用緊s8
有冇人都係咁
達陣好智障

幾好玩呀
仲輕鬆咗

幾好笑, 哥仔有保護色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞