[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(12)趕住開post唔得閒諗post名

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
新人留名
只玩xbow唔玩其他
btw想問550win先3700盃算唔算屎
[img]https://holland.pk/e0ah6tyj[/ig]

睇lv既姐 6lv xbow黎講應該可以4000
2300 想上2600
有咩deck 推介
新人留名
只玩xbow唔玩其他
[img]https://holland.pk/e0ah6tyj[/ig]

我太耐無玩 總係覺得xbow越黎越難玩
以前已經好睇運氣 因為死角問題好嚴重(帶地獄塔防唔到3槍水塔 帶火箭防唔到大怪野豬 食中死角幾乎即輸)
新出電法又剋xbow(暈眩重置目標)
而家仲有埋超級騎士 直接放橋頭無解
滾木遇蝙蝠NW難玩
但帶返細電就少好多直線傷害
而家主要都係玩2v2電磁炮xbow 3冠or nothing算數
季尾終於4900
新人留名
只玩xbow唔玩其他
[img][url]https://holland.pk/e0ah6tyj[/ig][/url]

以前已經好睇運氣 因為死角問題好嚴重(帶地獄塔防唔到3槍水塔 帶火箭防唔到大怪野豬 食中死角幾乎即輸)
滾木遇蝙蝠NW難玩
而家主要都係玩2v2電磁炮xbow 3冠or nothing算數

可以睇下tv啲xbow deck 點砌
前排buff 左xbow其實仲有人用
新人留名
只玩xbow唔玩其他
[img][url]https://holland.pk/e0ah6tyj[/ig][/url]

滾木遇蝙蝠NW難玩

可以睇下tv啲xbow deck 點砌
前排buff 左xbow其實仲有人用

近排好似有副低水水塔xbow
今日用左三個鐘終於由4900剷上5200
而家是咪多左人13本
對親有六七成都係13本
今日用左三個鐘終於由4900剷上5200
而家是咪多左人13本
對親有六七成都係13本

我用左3個鐘4550--->4550
42xx打勁耐
礦工有無用
礦工有無用

最萬用既傳奇卡
好多deck都可以攞黎用
礦工有無用

最萬用既傳奇卡
好多deck都可以攞黎用

諗緊骷髏派對加礦工
好似太搏
玩咗cr差唔多成年
差電車冰法
抽咗勁耐都抽唔到
玩咗cr差唔多成年
差電車冰法
抽咗勁耐都抽唔到

有冰法電車
我寧願要其他
完全用唔著
用咗三個鐘,4700 -> 4900

4900仲想點,已經有張傳說啦
有冇可能上3000

好似5500先肯定有一張

4900好似8X%,雖然唔係肯定,都好大機會啦
終於4900

我次次4900都無
反而4600次次都中傳說

我次次4900都無
反而4600次次都中傳說

你睇下強運T叔啦,4個AC都有傳說呀

Bandit vs inferno
Bandit 3lv already
Inferno差一張3lv
有冇骷髏召喚嘅deck可以分享下
一直卡住係2600
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞