[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(12)趕住開post唔得閒諗post名

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
點解我見到個人得2600盃都有mega knight
乜唔係上到arena 10先有機會出?

跌盃

最高盃26xx黎 打漏咗

之前有mega knight challenge
打贏送mega knight
傳奇箱乜都開到,睇運
總結今次更新

遊戲時間長咗,但每日獲得既卡少咗
可以買既卡多左1款(用寶石買唔計),但可以買既數量少咗
冇得再捐卡賺錢
買大量精蠻皇巨壓等既人消失
達陣模式被野豬玩哂

史詩級垃圾

最慘係冇得每日每種買2-3張慢慢儲同捐
一set賣, 索價千幾幾千蚊, 哪有錢
之前見到自己唔用但有人求既都會買架嘛

次慘係玩左個零月慢慢磨到去A8
本身都比人屈LV 架啦
(卡同本都係, 岩岩先上8本)
唔知係咪任務既錯, 今日打幾場有MK個啲卡種既機率比之前高好多
仲見到12本, 咩料呀
先前最過份都係11

又少左木箱抽到epic既機會...
daily gift係指定色n張, 完全唔係個回事

總之就係唔開心
總結今次更新

冇得再捐卡賺錢
達陣模式被野豬玩哂

史詩級垃圾

豬真係求其揼到兩鎚已有so
難怪變公廁

唔啱channel喎
總結今次更新

冇得再捐卡賺錢
達陣模式被野豬玩哂

史詩級垃圾

難怪變公廁

上網睇申片細皮放得好可以擋到
自己就次次失敗
總結今次更新

冇得再捐卡賺錢
達陣模式被野豬玩哂

史詩級垃圾

難怪變公廁

唔啱channel喎

其實想講做乜唔nerf豬反而搞電法大電

有無咩可以改善?
想上3800

個人覺得地獄龍要跟大肉盾先有用
比如大石人
利申 上到3800+但好辛苦落返黎3000分打2v2 算

想有啲目標去打
總結今次更新

冇得再捐卡賺錢
達陣模式被野豬玩哂

史詩級垃圾

難怪變公廁

唔啱channel喎

電法多咪又係因豬多

有無咩可以改善?
想上3800

個人覺得地獄龍要跟大肉盾先有用
比如大石人
利申 上到3800+但好辛苦落返黎3000分打2v2 算

想有啲目標去打

想儲錢同卡升勁d先上去殺過
btw 0課都幾難同d level 4 legend打
總結今次更新

冇得再捐卡賺錢
達陣模式被野豬玩哂

史詩級垃圾

難怪變公廁

唔啱channel喎

電法多咪又係因豬多

電法多人用係因為之前勁過槍手
仲有附加技能
冰法就唔好提了

仲有電法無咁驚狗球

唔識守豬都唔好賴晒豬啦
仲要明知多人用豬都唔搵張牌剋返佢
咁係邊個問題多d先
總結今次更新

冇得再捐卡賺錢
達陣模式被野豬玩哂

史詩級垃圾

難怪變公廁

唔啱channel喎

電法多咪又係因豬多

電法多人用係因為之前勁過槍手
仲有附加技能
冰法就唔好提了

仲有電法無咁驚狗球

唔識守豬都唔好賴晒豬啦
仲要明知多人用豬都唔搵張牌剋返佢
咁係邊個問題多d先

識守唔代表佢唔需要削
真係得呢到先見到有人話要nerf豬

官方論壇大把人話要nerf
豬係呢隻game既特色來嫁
屌有bug 配對個陣我取消左一次再配對,之後佢配對左2次(個配對音效響左兩次),打個陣贏緊但判左我唔係玩緊個邊輸再彈埋出去。
之後我再入多場,玩緊個陣又彈多一次出黎話我輸(贏緊個場彈左出去搞到輸返轉頭)
咁就冇左10石
屌有bug 配對個陣我取消左一次再配對,之後佢配對左2次(個配對音效響左兩次),打個陣贏緊但判左我唔係玩緊個邊輸再彈埋出去。
之後我再入多場,玩緊個陣又彈多一次出黎話我輸(贏緊個場彈左出去搞到輸返轉頭)
咁就冇左10石

八卦問一下, 係iphone定an機?
有無人想收ac 玩到悶

官方論壇大把人話要nerf

可能佢淨係上連登
UPDATE完骨召D骨仔由外圍出,可以棄卡
八卦問一下, 係iphone定an機?

an 機
UPDATE完骨召D骨仔由外圍出,可以棄卡

放中間偏右同放最右邊係完全唔同傷害
會友鏢局

主會 - 4200盃 -1
#LUO2QOV
分號 - 3800盃 -1
#2LPR8GGV
叁號 - 4000盃 -1
#2QRUL9RC

12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
每日任務本來係收集卡片500張
換一換
變為 在1v1 競技場對戰中使用軍隊卡牌80次

邊張
哥布林大軍

焗打天梯
每日任務本來係收集卡片500張
換一換
變為 在1v1 競技場對戰中使用軍隊卡牌80次

邊張
哥布林大軍

焗打天梯

軍隊=troop 即係除左法術建築都得
唔撚玩天梯算
次次都13 10 7 2/3咁壓落嚟點玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞