[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(12)趕住開post唔得閒諗post名

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
lobg bait真係好乞憎, 我扣起木 佢又扣起桶, 玩呢d deck有意思咩?

佢得木桶做輸出佢唔出既話你有so喎
Log bait要玩得好唔易架
lobg bait真係好乞憎, 我扣起木 佢又扣起桶, 玩呢d deck有意思咩?

仲有橋頭公主, 換路出哥團, 大把進攻啦

你唔會冇其他野解掛
佢唔出桶係廢左佢最主要既進攻手段

你唔會冇其他野解掛

佢冇左主攻手段, 我又冇得用log輔助進攻, 所以咪話冇意思, 根本變左鬥扣牌

你唔會冇其他野解掛

佢冇左主攻手段, 我又冇得用log輔助進攻, 所以咪話冇意思, 根本變左鬥扣牌

係無意思架 佢地一係就火箭炸你座公主塔偷雞嬴
一係迫和左就係咁洗嘲笑icon

你唔會冇其他野解掛

你咩deck?
新玩既玩家唔知去邊就黎薯仔部落
Clan Tag: #8LCGG222

Link: https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=8LCGG222&token=wnrrpe6t&platform=iOS

開心玩 冇咩規則 等個clan興盛左先搞多D野

唔知有冇人入黎呢 依家得好小人希望多d人入黎玩啦

你唔會冇其他野解掛

係無意思架 佢地一係就火箭炸你座公主塔偷雞嬴
一係迫和左就係咁洗嘲笑icon

迫和當贏
有無人有bug? 成日打完寶箱 開返game岩岩打個個就消失左
有無人有bug? 成日打完寶箱 開返game岩岩打個個就消失左

你數下卡先

打欖球成日嬴左 諗住熄左game一陣再玩
再開個勝場變0

打欖球成日嬴左 諗住熄左game一陣再玩
再開個勝場變0

10石幾抵玩

得豬得天下
有埋木就最好

你數下卡先

唔止一次啦 錢都小埋 但對戰紀錄照有岩岩個場 但當我無打過

你數下卡先

唔止一次啦 錢都小埋 但對戰紀錄照有岩岩個場 但當我無打過

頭先場欖球明明見到成功達陣,但下一秒彈wifi閃紅同兩邊係中場打緊,睇replay又無事
頭先場欖球明明見到成功達陣,但下一秒彈wifi閃紅同兩邊係中場打緊,睇replay又無事

delay 數據問題
宜家shop其實有咩值得買?
計返好貴, 白卡10蚊1張 橙卡100蚊1張..
你地係咪凈係會考慮買紫卡或者箱

必要既先買lol
以前鳩買
今次更新官方搞到個2v2匹配更弱智,吸引人去打天梯

2v2係不嬲弱智,培訓左大量弱智人士包括4500杯以下既人
https://www.youtube.com/user/aaa623aaa623
今晚9點半 會友鏢局 將會大戰 HK SURE WIN
直播經驗尚淺 咁多位多多指教

頭先遇到個最高4300分既人
mark住佢好輕鬆贏左6次
打到唔想停
https://www.youtube.com/user/aaa623aaa623
今晚9點半 會友鏢局 將會大戰 HK SURE WIN
直播經驗尚淺 咁多位多多指教

加油
一陣得閒一定睇

頭先遇到個最高4300分既人
mark住佢好輕鬆贏左6次
打到唔想停

好隊友
知道你想點
豬隊友:13立花 加速水 =GG

必要既先買lol
以前鳩買

以前咩都掃1,2張
宜家係想升既卡都唔捨得買
買左又冇錢升級... 諗係咪應該啲錢儲住
靠慢慢開箱儲夠卡先用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞