[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(12)趕住開post唔得閒諗post名

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
大家記得每日可以換一次垃圾任務

邊樣算垃圾?

每日登入仲要獎品無史詩
因為平均每日得5經
有排都開唔到箱

On9,最正係每日登入,你可以攞到最尾果日先換走個每日任務,咁就40經

其他任一日做完有20
佢要4-5日先20

其實一次可以接兩三個任,每日剩係多一個任,快d做完任,又唔會快d開到箱,擺幾日慢慢做冇壞
接一個每日任,就等於接兩個任,快一日開箱,長遠有賺
換係要換,但唔係垃圾
親切技術指導同交流
每週有10級公會箱
捐卡反應踴躍
歡迎任何盃數人士
特別歡迎新手
俺汝父#QR2QPL
好多bug
岩先打完10個touch down crown 想拎5石時彈game
入番無得拎5石
石數無加到
好多bug
岩先打完10個touch down crown 想拎5石時彈game
入番無得拎5石
石數無加到

好似仲有個箱都無埋
好多bug
入番無得拎5石
石數無加到

好似仲有個箱都無埋

同官方講返會比返你
會友鏢局

主會 - 4200盃 -1
#LUO2QOV
分號 - 3800盃 -1
#2LPR8GGV
叁號 - 4000盃 -1
#2QRUL9RC

12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
我覺得指定卡牌1v1 個quest應該要改做打challenge都解到先岩

咪係
有時跟本唔夠lv係天梯用

任務天梯限定..目的係引人打1v1, 供應盃數去金字塔頂

我明呀但佢迫你用你唔熟or冇升既卡打天梯好唔合理 就咁1v1個quest已經夠
大電細撚左size
其實都唔係玩唔到
不過仲未慣個擺位
我覺得指定卡牌1v1 個quest應該要改做打challenge都解到先岩

咪係

我明呀但佢迫你用你唔熟or冇升既卡打天梯好唔合理 就咁1v1個quest已經夠

降分係個好選擇

咪係

降分係個好選擇

仲降分?
成個天梯俾你搞彎哂啦

咪係

降分係個好選擇

仲降分?
成個天梯俾你搞彎哂啦

我4100分已經成堆13lv 卡滿lv 既怪物

咪係

降分係個好選擇

仲降分?
成個天梯俾你搞彎哂啦

13精蠻
溶石

咪係

降分係個好選擇

仲降分?
成個天梯俾你搞彎哂啦

13精蠻
溶石

7lv Golem 已經屈到痴左線
更加唔好講滿等

咪係

降分係個好選擇

仲降分?
成個天梯俾你搞彎哂啦

13精蠻
溶石

7lv Golem 已經屈到痴左線
更加唔好講滿等

好辛苦先升到6lv
大電細撚左size
其實都唔係玩唔到
不過仲未慣個擺位

巴打我成日偷睇你打
學天狗

咪係

降分係個好選擇

仲降分?
成個天梯俾你搞彎哂啦

而家4000-5000啲卡等差不多

咪係

降分係個好選擇

仲降分?
成個天梯俾你搞彎哂啦

尋晚都打咗個13lv 皇巨,彈塔,單槍,火靈,哥隊…全滿嘅怪物,我都係得40xx LV11
大電細撚左size
其實都唔係玩唔到
不過仲未慣個擺位

巴打我成日偷睇你打
學天狗

唔知依家玩石人用大電定火球好呢
火球又可以壓水
btw, 依家玩石人好似out date咁

咪係

降分係個好選擇

仲降分?
成個天梯俾你搞彎哂啦

尋晚都打咗個13lv 皇巨,彈塔,單槍,火靈,哥隊…全滿嘅怪物,我都係得40xx LV11

最慘係見11lv豬或者巨人
你估我尋日推左呀婆出馬路咩
大電細撚左size
其實都唔係玩唔到
不過仲未慣個擺位

巴打我成日偷睇你打
學天狗

火球又可以壓水

大電廢左唔知點搞地獄塔
大電細撚左size
其實都唔係玩唔到
不過仲未慣個擺位

巴打我成日偷睇你打
學天狗

火球又可以壓水

大電廢左唔知點搞地獄塔

無啦啦nerf大電都唔知搞咩
個更新根本助長左原本已經泛濫既低水流
大電細撚左size
其實都唔係玩唔到
不過仲未慣個擺位

巴打我成日偷睇你打
學天狗

火球又可以壓水

大電廢左唔知點搞地獄塔

無啦啦nerf大電都唔知搞咩
個更新根本助長左原本已經泛濫既低水流

公主,豬,哥軍,騎士
大電放又死唔放又死
如果石對面有埋地獄其他低水真係食得屎
lobg bait真係好乞憎, 我扣起木 佢又扣起捅, 玩呢d deck有意思咩?
lobg bait真係好乞憎, 我扣起木 佢又扣起桶, 玩呢d deck有意思咩?
log bait真係好乞憎, 我扣起木 佢又扣起桶, 玩呢d deck有意思咩?

sorry, 手殘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞