[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(12)趕住開post唔得閒諗post名

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
2v2 幾次都對面有個1lv 零盃新手
發生咩事
發生咩事

無人打lol
每日任務本來係收集卡片500張
換一換
變為 在1v1 競技場對戰中使用軍隊卡牌80次

邊張
哥布林大軍

焗打天梯

收500張咁易都唔做
發生咩事

無人打lol

UPDATE完後,搵隊友同對手都好慢,而且CARD LV同盃數都差好遠
唔知係少人玩定新MATCHING系統呢
換一換

邊張
哥布林大軍

焗打天梯

收500張咁易都唔做

咪係,最難係打天梯啫
BTW,係咪全部人第二個任務箱都係傳說箱?
換一換

邊張
哥布林大軍

焗打天梯

收500張咁易都唔做

咪係,最難係打天梯啫

依家個雙打比d 1級隊友我係想玩9我?

係比依d亂9放牌嘅人玩鳩me啊 我13佢2級之後座城變左7級xx,打果隊10+2變6級,依d唔重要,重要嘅係官方比d一開始用火球打人地主塔,弓箭射巨人完全唔識玩嘅人比你,真係睇邊面更加唔好彩得到一個更豬嘅隊友。

暫時咁搞法我完全唔會再玩雙打

係比依d亂9放牌嘅人玩鳩me啊 我13佢2級之後座城變左7級xx,打果隊10+2變6級,依d唔重要,重要嘅係官方比d一開始用火球打人地主塔,弓箭射巨人完全唔識玩嘅人比你,真係睇邊面更加唔好彩得到一個更豬嘅隊友。

對面有豬隊友就得
我唔求神幫手
新玩既玩家唔知去邊就黎薯仔部落
Clan Tag: #8LCGG222

Link: https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=8LCGG222&token=wnrrpe6t&platform=iOS

開心玩 冇咩規則 等個clan興盛左先搞多D野

唔知有冇人入黎呢 依家得好小人希望多d人入黎玩啦
大家記得每日可以換一次垃圾任務

邊樣算垃圾?

邊樣算垃圾?

每日登入仲要獎品無史詩
因為平均每日得5經
有排都開唔到箱

對面有豬隊友就得
我唔求神幫手

好多廢柴輸一塔就quit
明明仲有得打 part著呢d扑街真是谷蕉氣

對面有豬隊友就得
我唔求神幫手

好多廢柴輸一塔就quit
明明仲有得打 part著呢d扑街真是谷蕉氣

算la, 打2vs2睇開d
下場對面來個豬隊友又有得笑

點解我個箱咁垃圾
換一換

邊張
哥布林大軍

焗打天梯

收500張咁易都唔做

咪係,最難係打天梯啫

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/10/11/140532_87dff5b45c5e498a9ffb087f1f9a1786.jpg[img]

大紫好過傳說箱呀
換一換

邊張
哥布林大軍

焗打天梯

收500張咁易都唔做

咪係,最難係打天梯啫

[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/10/11/140532_87dff5b45c5e498a9ffb087f1f9a1786.jpg[img][/url]

大紫好過傳說箱呀

500任務coin都唔知打到何年何月 得償所願
換一換

邊張
哥布林大軍

焗打天梯

收500張咁易都唔做

咪係,最難係打天梯啫

[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/10/11/140532_87dff5b45c5e498a9ffb087f1f9a1786.jpg[img][/url]

大紫好過傳說箱呀

一定快過CHEST CYCLE先啦
傳說箱都要400
點解我得細紫啊on99
咁重視天梯個分有咩用
你有實力嘅遲 D 都會升返嘅
未過 4000 無獎勵更加少動機
親切技術指導同交流
每週有10級公會箱
捐卡反應踴躍
歡迎任何盃數人士
特別歡迎新手
俺汝父#QR2QPL

I cant join ur clans

邊樣算垃圾?

每日登入仲要獎品無史詩
因為平均每日得5經
有排都開唔到箱

On9,最正係每日登入,你可以攞到最尾果日先換走個每日任務,咁就40經
換一換

邊張
哥布林大軍

焗打天梯

收500張咁易都唔做

咪係,最難係打天梯啫

大紫好過傳說箱呀

一定快過CHEST CYCLE先啦
傳說箱都要400

開中車真係會喊

邊樣算垃圾?

每日登入仲要獎品無史詩
因為平均每日得5經
有排都開唔到箱

On9,最正係每日登入,你可以攞到最尾果日先換走個每日任務,咁就40經

其他任一日做完有20
佢要4-5日先20
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞